Τζίγγερ και Μαρινάκης κατά Βγενόπουλου!


Πρώτο θέμα στο site και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και η αγωγή που έκανε στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ,Δ.Τσιρώνη ,η οποία απορρίφθηκε απο το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.


Να κρίνω την απόφαση και το αν είναι υπαίτιος ο Βγενόπουλος με την χρηματοδότηση στην Μονή Βατοπεδίου ,δε νομίζω πως είμαι το κατάλληλο άτομο αφού δεν ξέρω τι έχει παιχτεί με την συγκεκριμένη υπόθεση και ούτε αφορά άμεσα τον Σύλλογο για να κάτσω να το κάνω. Αυτό όμως που μπορώ να κρίνω είναι ότι η είδηση που παίζει το star channel είναι αναδημοσιευμένη απο τα Παραπολιτικά του Β.Μαρινάκη,με σαφή σκοπό την προώθηση του εν λόγω μέσου.

Φαίνεται λοιπόν πως η συσχέτιση του Βαρδινογιάννη ,με τον Μαρινάκη ,τον Χατζηνικολάου ,το fimotro μόνο στην φαντασία μας δεν είναι. Αν προσθέσουμε μέσα σε αυτούς και τον καλό φίλο του Μαρινάκη ,τον Δ.Γιαννακόπουλο ,τότε αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί Μαρινάκης και Βγενόπουλος δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...

Σχόλια

  1. για ποιον λογο θα επρεπε να μας ενδιαφερει εμας ποιοι ειναι εχθροι και ποιοι φιλοι....οι κοντρες αυτες ειναι δεδομενες για κεφαλαιοκρατες και δεν μας ενδιαφερει τι κανουν στην επιχειρηματικη τους ζωη...αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τι εχουν προσφερει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν αυτές οι φιλίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στον Σύλλογο ,πρέπει να μας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. εσύ που το παίζεις υπέρμαχος τον ελληνικών μαθέ τι σημαίνει
    η λέξη σκούξτε κ μετά λέγε την. Γιατί εσένα
    βλέπω να σκουζεις. Επισης γελοίε πόρτο χαμπάρι ότι οποίος είναι κατά του
    βγενοπουλου κ του πατερα για την ζημία που έκαναν στον παο δεν σημαίνει ότι είναι τζiγγερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πια ζημια κανανε μωρε πια ζημια?μακαρι να παιρνανε καθε χρονο τετοιους παιχταραδες να παιρνανε καθε χρονο νταμπλ να εβγαινε καθε χρονο 5ος ο γαυρος κι ας ειχε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1 τρισ.ελλειμα...(που δεν ειχε κιολας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΗΣ13/12/12 2:49 μ.μ.

    Ηταν φιλία ναι ίσως φίλε , αλλα απο την ημέρα που μπήκε ο Πατέρας μας όπως των όνομαζεις στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ αυτή η δήθεν φιλία πήγε κατα διαόλου μόνο και μόνο για την ομάδα και αυτο θα έπρεπε να σου λέει πολλά , αλλα μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...δεν πειράζει, μια μέρα εάν βγει προς τα έξω η αλήθεια, θα μάθεις και εσύ γιατι είμαστε υπέρ Πατέρα και Βγενο και προπάντων, υπέρ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ....
    Και εχθρός είναι ένας , ΡΑΛΙΣΤΑΣ και οι άθλιοι του, που ζούνε μέσα και απο την ΟΜΑΔΑ μας ......
    Ξυπνά γιατι μας κάνανε πρόβατα , και εμείς δεν είμαστε gayro....

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΕΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάθε ρε γελοίε το όνομα του παίκτη που έχεις στο nick σου και μετά μίλα . Μετά άλλαξε τα αισχρά σου greeklish , σε ωραιότατα ελληνικά και μετά βλέπουμε . Ο Τζίγγερ τον πούλεψε , πάρτο χαμπάρι . Σκούξτε όσο θέλετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thymase oti itan na vgei proedros stin liga o spanos h o tsakiris k epidi pateras-vgenopoulos kontra stin epilogi panathinaiko stirizan ton gnosto gia ton rolo pou epaixe stin rizoupoli kanelopoulo pou episis stirize o marinakis xrisimopiodas tous konti k piladaki apetrepsan tin eklogi h tou tsatsiri h tou spanou me apotelesma o marinakis na exei tin politelia na vgei o idios h na vgalei opion thelei? ade giati poli epilextiki mnimi exete orismeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος που δεν έχει επιλεκτική μνήμη ,κατηγορεί κάποιον που έχει.


    Βρες το λάθος της πρότασης και γιατί δεν μπορείς να την εφαρμόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δήθεν συμμαχίες και δήθεν φιλίες; μάλιστα...


    κάνανε μαρινάκης και πατέρα μαζί διακοπές; πότε;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντι προπαγανδα13/12/12 2:50 μ.μ.

    τις δηλωσεις του μπουχεσα οταν τον ψηφισε ο τζιγγερ για τη λιγδα τις θυματε κανεις ? οτι και καλα και κατι σημαινει οτι με ψηφισε ο γιαννης !


    βεβαια ο γιαννης να μ πεις ολοκληρη συμμαχια με τον πρακτορα ειχε κανει για την εγγυηση της παντοδυναμιας του θρυνου στο μαρινακη θα κολλαγε να τον κανει κολλητο?
    ευχαριστουσε δημοσια τον πετρακη που ελεγε οτι παιζαμε με ροζ φανελες περα που μας εκλεβε σαν προεδρος του γαυρου


    ουστ βρωμιαρηδες υποστηρικτες του παρκαδορου και εχθροι του συλλογου
    η επανασταση του 8 σας εκοψε τη μασα και τωρα σκουζετε σα τις χηρες


    υγ την παραγκα νο2 ποιος την εστειλε στα δικαστηρια ?
    ποιος ξεκινησε τις αποκαλυψεις περσυ το καλοκαιρι ?
    μουγκα ομως οι τουλουμπες ,εχουν διαστρεβλωσει τα παντα τα στημενα τσουτσεκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ean isxyei h eidisi poli kala ekane k tin dimosieuse to star aneksartitos ean to edipo pou tin egrapse einai to marinaki. k epidi tora lete gia dithen sumaxies tzigger-marinaki enantion tou vgenopoulou h gia tin filia tou d.gianakopoulou me ton marinaki klp to oti o kapetanios ton ''oneiron mas'' pou ypotithete oti tsakothike me marinaki k kanan mazi diakopes me marinaki einai ola kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα φιλαράκια τα καλά μαζεμένα σε εφφημερίδες σάιτ και τιβι. Ένα παρεάκι γεμάτο κόκκινα σκ*τά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gia tin filia patera-marinaki tha mas peis tipota? k gia to tyxairo elliniko podosfairo me ayton k ton marinaki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου