Κάνα πεντάρι θα πάρουμε;



Το πιο ανησυχητικό με το φετινό πείραμα σε όλα τα επίπεδα του ρόστερ είναι ότι ,χωρίς υπερβολή, δεν έχουμε ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε απο την ομάδα. Το σημερινό ματς με την Ρεάλ ,ήταν ένα πρώτο πολύ καλό δείγμα για το μέχρι που μπορούμε να κοιτάμε ,έστω κι αν η ομάδα δεν έχει δέσει και της λείπει το βασικό της τεσσάρι. 

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα το ματς να πήγαινε περίπατο για την Ρεάλ ,αλλά η ομάδα με διέψευσε και μου άφησε στο τέλος την εντύπωση πως αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στο τελευταίο δεκάλεπτο ,μπορούσε και να φύγει με το διπλό απο την Μαδρίτη. Αλλά με τα λίγα που σκαμπάζω απο μπάσκετ ,έβγαλα και κάποια αρνητικά συμπεράσματα για το μέλλον τη φετινής προσπάθειας. Όπως ότι η ομάδα σε πολλά σημεία του ματς έπαιζε με το γνωστό (και άγνωστο για τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια) σύστημα "γιουρούσι" και "όπως κάτσει η επίθεση" ,ο Άρμστρονγκ ήταν τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου και η ομάδα χρειάζεται ένα πεντάρι γιατί με τον Σχορτσιανίτη μόνο δεεεν...

Η έλλειψη αξιόπιστου πενταριού πιστεύω πως είναι και εκεί που πρέπει να σταθούμε περισσότερο. Σήμερα φάνηκε πως δεν υπάρχει κάποιος να πλαισιώσει τον Σχορτσιανίτη ,είτε δίνοντας του ανάσες ,είτε μοιράζοντας τον χρόνο ,είτε έχοντας κάποιο δεύτερο πεντάρι που να μπορεί να τραβήξει όταν ο πρώτος φορτώνεται φάουλ. Όπως έγινε και σήμερα δηλαδή και θα ξανασυμβεί με μαθηματική ακρίβεια και στα επόμενα. Θα δεχόμουν ότι υπάρχει ο Άρμστρονγκ ,αλλά ακόμη και να βελτιωθεί η απόδοση του Αμερικανού ,ο τυπάς είναι στο ίδιο ύψος με τα τεσσάρια και η σωματοδομή του φέρνει περισσότερο σε τριάρι. Θα δεχόμουν επίσης ότι υπάρχει ο Σκορδίλης ,αλλά κι αυτός μόνο 2 λεπτά της εμπιστοσύνης του Πεδουλάκη κέρδισε. Προφανώς μεταγραφή στην θέση 5 δεν πρόκειται να γίνει ,αφού το ρόστερ έχει κλείσει και πιθανότατα ο Πεδουλάκης θα πορευτεί με αλχημείες ,φορτώνοντας την πεντάδα με 2 τεσσάρια ,όταν πρέπει ο Σχορτσιανίτης να βρίσκεται στον πάγκο.

Για τα υπόλοιπα ,θετική εντύπωση μου έκανε ο Μπράμος και ο Κίτσεν ,αρνητική ο Ούκιτς και ο Μασιούλις. Οι Διαμαντίδης και Σχορτσιανίτης τράβηξαν όλο το κουπί και αυτό αποτυπώθηκε με του σχεδόν μισούς πόντους που πέτυχαν οι δύο τους απο τους συνολικούς της ομάδας (36 στους 78) ,αλλά και στα άλλα στατιστικά του αγώνα.

Όπως είπα δεν σκαμπάζω πολλά απο μπάσκετ ,οπότε θα προσπαθώ φέτος να περιορίζω τις αναλύσεις μου σε μπακαλίστικες απόψεις και αναδημοσιεύσεις πιο σχετικών ατόμων γύρω απο το άθλημα.

ΥΣ: Τεράστιο στοίχημα ,πόσο θα αντέξει ο Διαμαντίδης φέτος..

ΥΣ2: Τα προηγούμενα χρόνια όταν βλέπαμε πως κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα ,ανατρέχαμε στην χιλιοειπωμένη ατάκα "In Zots We Trust". Φέτος δεν μπορούμε να το πούμε αυτό...

Σχόλια

  1. aneleitosgate1313/12/12 2:52 μ.μ.

    ποσο για κλωτσιες παιζει να ειναι καποιος, που υστερα απο αυτην την εμφανιση της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ, βαζει σε αρθρο του ως τιτλο το:
    Κάνα πεντάρι θα πάρουμε;ΕΛΕΟΣ γαμωτο με τον καθε αμπαλο!!! κοντραραμε στα ισια το 2ο φαοβρι για τιτλο στην ευρωπη και ερχεται ο αλλος να μας πεταξει τις παπαριες του περι "φετινου πειραματος" , "γιουρουσι στην επιθεση" και "οτι κατσει", αντι να ειναι υπερηφανος που παιξαμε χωρις ιδιαιτερη εμπειρια τοσο ωραιο μπασκετ. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ Γ-Ε-Λ-Ι-Α ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ.


    Υ.Γ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟ ΛΑΓΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ. ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλαισιώνεις τον Σχορτσιανίτη με τα τεσσάρια που έχεις. Αυτό λέω και εγώ ,αρκεί όμως; Ο Τσαρτσαρής δε νομίζω ότι θα μπορεί να παίζει πάνω απο 20' όταν αυξηθεί η συχνότητα των αγώνων αυξημένης δυσκολίας. Μπορεί και να κάνω λάθος.


    Με τον Ζοτς η ομάδα έκανε -σχεδόν- πάντα καλά ξεκινήματα ,έκανε μια κοιλιά απο μέσα Νοέμβρη μέχρι τέλη Ιανουαρίου και μετά έστρωνε. Και αυτό ,όπως είχε πει και ο ίδιος ,γινόταν λόγω προετοιμασίας και αυξημένης έντασης προπονήσεων σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Τότε όμως είχες τον Ζοτς και ήξερες ότι κάπως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της ..τώρα έχει το άγνωστο.


    Για τον Λάκοβιτς άκυρο που λες ,γιατί πολύ απλά δεν τον παίρνει η διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. saras_alani_1313/12/12 2:52 μ.μ.

    file afou to katalveneis oti den exeis idea apo mpasket kalitero tha itan na mi mpaineis se analyseis giati apoprosanatolizeis ton kosmo!akou ekei sou fernei 3ari o armstrong 2.11 sta 110 kila!!!tha mas trelaneis???ok symfwnoi ektos klimatos,alla swmatika exei ta prosonta sto psilo paixnidi,an mas vgei tha voithisei poly alliws plaisiwneis ton sofo me lasme-tsartsa pros to parwn!i omada steketai poly kala sto parke vasi twn dedomenwn (oloi neoi paiktes ektos apo 2 kai oi perissoteroi talenta xwris empeiria se ypsilo apipedo) epaikses sta isia to favori tis eurolegue sto 2o episimo paixnidi sou!sou thymizw kai epi zots kai se kales epoxes ston prwto gyro sernosoun panta!
    apo ekei kai pera opws swsta exei entopisei to proponitiko team theloume ena guard!metria i lysi tou milosevic pou akougetai ews kai adiafori,o lakovic einai eleftheros kai thewrw oti einai best value for money!!tou kleineis ena logiko symvolaio (logo ilikias kai piesis xronou gia na mpei sti season) kai exeis anan empeiro gorgopodaro sti perifereia pou katevazei,organwnei kai soutarei aksiopista,tha apofortisei ton mitso kai sta split out tou sofo otan peftei oli i amyna panw tou tha kanei party apo ta 6.75,+oti exei katalili swmatodomi gia amyna se grigorous assous opws ton akatanomasto,mcaleb mcintyre klp!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και τέτοια σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι,μην ξεχνάμε ότι δέκα στους δώδεκα είναι καινούριοι. Το ενθαρρυντικό είναι ότι μετά το κακό ξεκίνημα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στο τέλος εάν γινόταν καλύτερες επιθέσεις ίσως να παίρναμε και την νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον Άρμστρονγκ αλλά το θετικό είναι ότι και ό ίδιος το παραδέχτηκε ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε.
    Όσον αφορά τον περιφερειακό από ότι διάβασα ο Μιλόσεβιτς θα είναι ο παίκτης που θα κλείσει τις θέσεις των περιφερειακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγκες εμένα μου άρεσε η ομάδα σήμερα. Και επίσης μου άρεσε οτι στο 19-6 δεν μας πήρε απο κάτω και δείξαμε χαρακτήρα και το γυρίσαμε το ματς. Επίσης και επι εποχής Ζέλικο κάναμε λάθη και ότι να ναι επιθέσεις, μην τρελαθούμε τώρα. Αν δούμε την γενική εικόνα και δεν κολλήσουμε σε λεπτομέρειες, είναι απόλυτα θετική. Περίμενε κανείς τέτοια εμφάνιση άλλωστε? Εγώ δεν θα καταλάβαινα οτι έλειπε ο Ζοτς απο τον πάγκο χθές αν δεν το ήξερα. Και το λέω εγώ που τον λατρεύω τον Ζοτς.Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.
    Υ.Σ. Ο τίτλος του άρθρου είναι άκυρος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι έπρεπε να είναι κάποιος εντελώς πανηγυρτζίδικος. Απλά τα καλά να τα λέμε, μην γίνουμε και στο μπάσκετ μίζεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nai me to idio mail ,pou mono simera exeis valei 3 diaforetika.. telos pantwn esi profanws thewreis oti eite misw tin omada ,eite tha tin perimenw stin gwnia na tis riksw giouxa. dikaiwma sou ...alla egw epesimana (kakws ston titlo ,opws egrapsa kai parapanw se allo sxolio) ena thema pou tha einai provlima gia tin omada ,an o armstrong einai metrios stin apodosi tou. auta apo mena. kalo meshmeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΙΛ????
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
    ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα κόψε την μαλακία μεγάλε . Την άποψή του είπε ο Press , που είναι σωστότατη , αλλά όπως επισήμανα και πάνω , έπρεπε να πει πρώτα για την πολύ καλή εμφάνισή μας χθες , και μετά το να επισημάνει το 5άρι που χρειαζόμαστε . Το blog είναι δικό του και γράφει ότι γουστάρει . Αν εσένα δεν σε καλύπτει μην το διαβάζεις . Υπάρχουν και άλλα blogs ''παναθηναικά'' . Πηγαίνε εκεί να διαβάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. aneleitosgate1313/12/12 2:52 μ.μ.

    ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΕΝΤΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!! ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ" ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΓΚ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. aneleitosgate1313/12/12 2:52 μ.μ.


    η ομαδα επαιξε εξαιρετικα για αρχη της σεζον, αυτα τα συστηματα ¨γιουρουσι¨και ¨οτι βγει¨να πας να τα πεις αλλου εκει που δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ. λαθη στην επιθεση παντα γινονται και γινονταν οταν ειχαμε και τον ζοτς, ποσο μαλλον στην αρχη της πριοδου.
    εισαι αμπαλος το γιατι δεν αξιζει καν να στο εξηγησω. πρεπει να εισαι αυτος που μιλαγε με απαξιωτικο λογο για τον σχορτσιανιτη τοτε που το πηραμε, ο ιδιος που εβριζε τον τρακη ενω καποιοι ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ενω παραλληλα παραπληροφορουσεs το κοινο λεγοντας για χορηγιες απο τον sony.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΜΠΑΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΖΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδερφέ Press , αυτό που λες για το 5άρι είναι σωστό ( όσο για ένα άσσο θέλουμε , αντί Ξανθόπουλου ) , αλλά ο τίτλος είναι fail . Για μένα έπρεπε να γράψεις για την ακλή μας εμφάνιση χθες , και σε ένα από τα υ.γ να επισημάνεις το ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ σου σχόλιο για το 5άρι . Αν αυτός είναι ο Χίλτον Άρμστρονγκ τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα .

    Όσο για τον Βαγγέλα από πάνω , καλός ο Σχορτσιανίτης μεγάλε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ? Σε περίπτωση που κάνει 2 φάουλ σε 10 λεπτά ( πολύ σύνηθες ) , δεν θα έχουμε πρόβλημα ; Αυτό φάνηκε και χθες , όταν ο Σχορτ/της δεν έπαιζε . Οκ έχουμε και Λάσμε , τον οποίο θα δούμε αλλά κάνει και λίγο κριτική . Εκτός και αν στην θέση που πέρυσι είχες τον Κάιμακ , είσαι ευχαριστημένος να βλέπεις αυτόν τον παίκτη που χθες δεν έκανε μια ενέργεια . Επίσης Τσάρτσα και Πάκνο που είναι ωραίος παίκτης είναι 35άριδης .
    Με 6-7 παίκτες δεν πας ψηλά στην Ευρώπη ( η προεδράρα σας , είπε μέχρι και για κατάκτηση 7ου αστεριού ) ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. aneleitosgate1313/12/12 2:52 μ.μ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ Ι ΜΕΙΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΤO ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. AΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΛΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ Ι ΜΕΙΛ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @9df3b1ae2fc94a59b85e0bc1c9cc2008:disqus και αποφάσισε με ποιο nickname θα γράφεις και αν σε λένε τελικά μιχάλη ή γιώργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dhladh esy re press, epi zots den evlepes tetoia la8h? mono twra kaoume lathos epitheseis? akyro th arthro sou, den to swzeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαγγέλη παραδέξου το ,δεν διάβασες αυτά που έγραψα ,αλλά μόνο τον τίτλο και ξεκίνησες το κατεβατό σου.


    ΥΣ: Οι ασίστ δεν ήταν ποτέ απόδειξη ότι μια ομάδα έπαιζε με σύστημα και πικ εν ρολ συγχώρα με ,αλλά αδυνατώ να βρω πάνω απο 4 προσπάθειες που να γίνανε.


    ΥΣ2: Για τις μεταγραφές που λες ότι δεν γίνεται και οι 10 να είναι πετυχημένες συμφωνώ ,αλλά είσαι το ίδιο άτομο που κράζει με περισσότερη ευκολία στην μπάλα όταν δεν βγαίνουν όλες τέλειες (όπως στην διετία της πολυμετοχικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε φίλε για ποιο λόγο το κάνεις αυτό; Έχω πει δεν σβήνω σχόλια ,δεν θα βρίζω κτλ κτλ αλλά μην με προκαλείς. Με έχεις αποκαλέσει σε 10 γραμμές μαλάκα ,παπάρα ,για γέλια ,άμπαλο ,βάζελο του καναπέ ,ότι είμαι για κλωτσιές και ούτε καν με ξέρεις για να χεις ιδέα ότι δεν έχεις πατήσει ούτε στα μισά ματς απο μένα. Για αυτό κόψε τις πίπες και απάντα σαν άνθρωπος.


    Αν εσύ δεν είδες συστήματα γιορούσι με τον ούκιτς να παίρνει την μπάλα και να ορμάει μέσα με βάρκα την μπάλα ,αν δεν είδες τον Σχορτσιανίτη να παίρνει την μπάλα 3 φορές απο την περιφέρεια και να πάει να κάνει μπάσιμο ή αν δεν είδες πάσες που δεν είχαν κανένα στόχο σε πάνω απο 5 επιθέσεις τότε δεν σου φταίω εγώ αλλά η τηλεόραση σου.


    ΥΣ: Ο τίτλος σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένος ,αλλά αυτό ήθελα να τονίσω εκείνη την ώρα.


    ΥΣ2: Είσαι απο αυτούς που δεν τραγούδησαν το "είναι χοντρός ,είναι και πουτάνας γιος". Για αυτό και τώρα τον αποθεώνεις. Σε κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά ρε εσύ Press μετά από αυτή τη ματσάρα που κάναμε αυτό βρήκες να βάλεις τίτλο ?
    5 άρι έχουμε τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ τον ΣΟΦΟΚΛΗ που μοίρασε ΠΟΝΟ εντος και εκτός !
    Αυτός ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που χάλαγε κατι βαζελάκια της κακιάς ωρας επειδή έβγαινε χαμογελαστός στις φωτογραφίες..και επείδη ήταν ξαπλωμένος !

    Να ετοιμαστούν για κωλοτούμπες αυτοί οι πουθενάδες που το παίζουν και στηριχτάκηδες εκεί που τους βολεύει. Ξέρουνε αυτοί.

    Επί της ουσίας η ομάδα έχει τόσους καινούριους παίχτες δεν έπαιζε ο Λάσμε ( υπολογίζεται ως βασικός για το 4 αλλά και στο 5 ) ..έχουμε νέο προπονητή και με αυτα΄τα δεδομένα ενάντια στο φαβορί για την Ευρωλίγκα έχασε στις ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ._

    Το σύστημα δεν ήταν καθόλου γιουρούσι όπως αναφέρεις . Αφού οι παίχτες μας μοιράσαν 11 ασσιστ. Ο δε ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Σοφοκλής πέρα οτι δεν έχασε καλάθι ..έβγαζε τη μπάλα στο τρίποντο και γι αυτό είχαμε ελεύθερα σουτ. Δεν ήταν δηλαδή τυχαία όλα αυτά . Ούτε τύχαία έπαιζε η ομάδα pick ' n ' roll. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα φαίνεται να πατάει στο σύστημα Ομπράντοβιτς και αυτό πρέπει να κάνει . Αν καταφέρει ο Πεδούλακης που έδειξε σήμερα μια ομάδα που έχει ΜΕΛΛΟΝ να κοπιάρει συστήματα του μεγάλου τότε όλοι πρέπει να είμαστε πολλοί αισιόδοξοι για φέτος ! ..


    Στα αρνητικά ο Αρμοστρονγκ που όπως εχω ξαναγράψει φαίνεται τελείως εκτός κλίματος ! Αλλά ακόμα και αν δεν βγει ..αν βγει ο Λάσμε που πιστεύω οτι θα βγει έπειδη εχει πολλή μεγαλύτερη εμπείρια ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..

    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ γίνανε τόσες μεταγραφές και περιμένατε να είναι και οι 10 πόσες έγινεν σουπερ επιτυχημένες ?

    Γενικότερα είσαι εντελώς εκτός κλίματος μα εντελώς όμως.

    Και στη Ρεαλ ο Ρούντι έβαλε 24 πόντους και γύρω στους 20 ο Μιροτις τι πάει να πει οτι δεν έχουμε ομάδα και αυτοί ?
    ΟΧΙ απλά όπως η Ρεαλ έχει Ρούντι και Μίροτις εμείς έχουμε Διαμαντίδη και Σοφοκλή . Και έτσι γίνεται με τους παιχταράδες πρέπει να τραβάνε την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για μενα χασαμε χθες γιατι τη μπαλα στο τελευταιο λεπτο δεν την πηρε ο διαμαντιδης αλλα τη βασανισε ο ουκιτς. πρωτο δειγμα θετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. min eisai sugouros oti o armstrong ean sunexisi etsi den tha parei boulo alla as perimenoume bas k ksipnisi k min ksexnas lasme o opios borei stin thesi 5 pados tha sumfoniso oti o panathinaikos xriazete 1 psilo k 1 periferiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. aderfe irema
    i omada 8elei stirksi
    oloi ksenerwsame pou efyge o zots kai oloi simera eipame oti an itan autos ston pago 8a eixame kerdisei
    omos kai o pedoulakis einai kalos proponitis. kserei, 8elei kai mporei na ferie tn omada ksana stn koryfi
    to roster einai kalo. ksexnas Lasme o opoios mporei na voi8isei kai sto 4 kai sto 5.
    o armstrong ontos einai ektos alla na sou 8umiso mpatist tn proti tou xronia? na sou 8umiso ntrou?
    oukits kai kurios o macioulis einai polloi kaloi kai 8a fanoun me tn kairo
    einai noris akomi
    kai an 8es ena slogan mporeis na to vries sto in eksasteros we trust
    einai polu varia i fanela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε ,δεν είπα ότι με χάλασε η σημερινή εμφάνιση. Το αντίθετο μάλιστα. Με ξάφνιασε ,θετικά.
    Αλλά στην θέση 5 θα έχουμε θέμα πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου