Ο Παναθηναϊκός θα διαπραγματευτεί την Διπλή Ανάπλαση με τον Τζίγγερ που παίρνει την θέση του Βωβού!


Η κατασκευαστική του Βωβού δύσκολα θα αποφύγει την πτώχευση όπως φαίνεται και τα νέα δεδομένα που θα επιφέρει μια τέτοια κίνηση ,μπορούν -ίσως- να προβλεφθούν απο τώρα.

Στην περίπτωση λοιπόν που ο Βωβός πάει για φούντο ,τότε τα ακίνητα που ανήκουν στην εταιρία του (όπως ο χώρος που θα χτιστεί το εμπορικό κέντρο στον Βοτανικό) ,θα καταλήξουν στα χέρια των τραπεζών που χρωστάει. Μια απο αυτές (και αν δεν κάνω λάθος ,συτή με τα περισσότερα χρωστούμενα) είναι η Τράπεζα Πειραιώς ,όπου ηγείται η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θα έχει λοιπόν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι στάση θα κρατήσουν οι Βαρδινογιάννηδες (αν καταλήξει το εν λόγω ακίνητο υπό την εποπτεία τους) και κατά πόσο θα βοηθήσουν τον Σύλλογο να χτίσει το αθλητικό του κέντρο ,χωρίς άλλα προβλήματα.

Ένα έργο δηλαδή που ξεκίνησε απο τον Τζίγγερ και θα καταλήξει στον ίδιο. Απλά ,πλέον έχοντας βρεθεί απο την απέναντι μεριά...

ΥΣ: Η παραπάνω ακολουθία είναι η λογική. Δεν σημαίνει πως θα τηρηθεί κιόλας...

Σχόλια

  1. Υπάρχει περίπτωση να το είχε προβλέψει κάτι τέτοιο αρκετό καιρό πριν η οικογένεια και η όλη καθυστέρηση να οφείλεται και σε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να ξέρω τι και πω σκέφτεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως η λογική λέει πως η ιστορία έτσι θα πάει αν ο Βωβός πτωχεύσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου