Bγενόπουλε ,άργησες 4 χρόνια...


Με καθυστέρηση 4 ετών ,ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκίνησε τον χορό αγωγών κατά της εφημερίδας της οικογένειας Βαρδινογιάννη (αν και είχαν προηγηθεί και άλλες). Κάτι που έπρεπε να είχε ξεκινήσει απο το 2008 ,όταν και η εν λόγω εφημερίδα κρατούσε αρνητική στάση απέναντι στο καλό του Παναθηναϊκού να ανοιχθεί σε νέους επενδυτές.

Επειδή όμως τα γραπτά μένουν ,ας δούμε πως υποδέχθηκε το ανεπίσημο γραφείο τύπου των Βαρδινογιάννηδων ,την εμφάνιση της ΠΕΚ ,στο πρωτοσέλιδο της, την 18η Ιανουαρίου 2008.


Ο Κώστας Γκόντζος αναρωτιέται "γιατί τώρα;" ,δίνοντας όμως -άθελα του- την απάντηση μόνος του. Γιατί Κωστή ,συνέβη μια συντριβή-ντροπή απο τον γαύρο και γιατί Κωστή ο Παναθηναϊκός είχε πάρει μόλις 1 νταμπλ σε 11 χρόνια ,αφήνοντας τον πράκτορα να ξεφτιλίζει με κάθε τρόπο τον Σύλλογο μας.

Στο επόμενο κιόλας πρωτοσέλιδο ,ο Κωστής εφάρμοσε την πάγια τακτική του ,να περνάει τα μηνύματα του μέσω τίτλων. Αντίπαλοι ,οι της ΠΕΚ ...


Μετά είχαμε την "ΠΡΑΣΙΝΗ" επανάσταση. Τότε που τα "κοντοπούτανα οι Γιαννακόπουλοι" δεν τον ταϊζαν..



Ύστερα είχαμε την παρουσίαση της ΠΕΚ. Ακόμη αποκωδικοποιούν στην ΠΑΕ του Τζίγγερ...
Δεν κάνει σχολιασμό ο Κωστής ,αν και τον είχε κάνει με τα παραπάνω αποσπάσματα.


Ο Τζίγγερ αποκωδικοποίησε την ανακοίνωση της ΠΕΚ και μια εβδομάδα μετά παρουσίασε ένα πλάνο που ακόμη κανείς δεν κατάλαβε πως θα δούλευε. Μόνο η Derby που μιλούσε για εκτόξευση. Τότε είχε για όλα τις λύσεις ο Τζίγγερ..


Μετά ,εμφανίστηκε και ο στημένος πόλεμος επειδή η ομάδα της Derby News (έτσι την βλέπανε τότε και μας το θύμιζαν με τα "εμείς σας στηρίξαμε ,σας πιστέψαμε ,σας σας σας..") αποκλείστηκε απο την Rangers. Βλέπετε ,κριτική δεν επιτρεπόταν να γίνεται. Αν συνέβαινε ,θα υπήρχαν δούρειοι ίπποι και ufo που θα θέλανε να αποτύχει ο Παναθηναϊκός. Το μήνυμα πήγαινε προς ΠΕΚ και ΠΡΑΣΙΝΗ..


Στις 28/2/2008 ,η Derby χαρακτηρίζει ως γούρικη την ανακοίνωση της ΠΕΚ λίγες μέρες πριν το ντέρμπι τίτλου με την Άεκ ,ειρωνευόμενη και δίχως να ενημερώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι η ΠΕΚ καλούσε τον Τζίγγερ σε διάλογο.


Έχοντας κάνει 2 γκέλες η ομάδα (Ξάνθη ,Ηρακλή) και έχοντας φάει άλλη μια ξεφτίλα (4 γκολ απο τον Όφη) ,ο κόσμος εξαγριώνετε και διοργανώνει συλλαλητήριο κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Η Derby αναρωτιέται ποιος το διοργανώνει ,με σαφείς μπηχτές προς τον Βγενόπουλο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν της περνάει απο το μυαλό ,ότι αυτή συγκέντρωση ,αυτο-διοργανώνεται απο τον κόσμο του Συλλόγου.


Την επομένη ,η εφημερίδα του Τζίγγερ παθαίνει πατατράκ μην πιστεύοντας αυτό που είχε συμβεί και οι 40.000 γίνονται 8.000 που διαδηλώνουν την αγανάκτηση τους. Προφανώς αγανάκτηση κατά των παικτών και του προπονητή και όχι του ιδιοκτήτη που μέχρι και μέσα στο γήπεδο του σήκωναν πανιά όσοι ήταν μέσα!


Στην αγαπημένη του τακτική ,της αλλοίωσης των γεγονότων ,ο Κωστής βγάζει στην φόρα τους παλαίμαχους για να σχολιάσουν το "ελεγχόμενοι παλαίμαχοι". Ο πόλεμος κατά της ΠΕΚ συνεχιζόταν. Βέβαια που να ήξερε ο Κωστής πως με τον ίδιο χαρακτηρισμό φόρτωνε πολλούς απο αυτούς που φιλοξενούσε σε αυτό το πρωτοσέλιδο του..



Κάπως έτσι λοιπόν η Derby News αντιμετώπισε την κίνηση της ΠΕΚ ,πολεμώντας την και γελοιοποιώντας την. Για αυτό σου λέω Αντρέα ...άργησες!


ΥΣ: Την σαιζόν εκείνη ,η εφημερίδα ζούσε μεγάλες στιγμές. Αποκλειστικά (ακόμη και πριν τον Πεσέϊρο ήξερε για μεταγραφές) ,συνεντεύξεις ,μεταγραφές αρθρογράφων και δώρα (απο dvd μέχρι ...ρούχα). Με χρυσά κουτάλια έτρωγαν. Παρόλα αυτά ,η απήχηση τους δεν ξεπερνούσε τα 2.000 ατομα.

ΥΣ2: Προς πιθανούς νοσταλγούς της μιζέριας: Ο Βγενόπουλος έχει φάει κράξιμο ουκ ολίγες φορές απο εδώ μέσα ,οπότε μην μπείτε καν στην διαδικασία να κάνετε πονηρές σκέψεις...

Σχόλια

  1. ΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:50 μ.μ.

    Ωραίος ο press. Στο τέλος θα μας πεί , ότι το τυρί βγαίνει από την τυρόπιττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8000 κόσμου στο συλλαλητήριο. Πέρασαν 4 χρόνια και ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου. Τέτοια διαστρέβλωση της αλήθειας δεν γινόταν ούτε επί Γκέμπελς και Χίτλερ το '40...Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό το άρθρο σου Πρες , σκέφτομαι τι έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με την διπλή ανάπλαση και λέω "αει σιχτίρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληκτικό άρθρο P.Press . Πολλά μπράβο . Καλή ανεργία στο αντιπαναθηναικό έκτρωμα Derby . Βρώμικος ο ρόλος του ανέκαθεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπόχα βρώμα του ντέρμπι η ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ...ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ..Κ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ....
    ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ)... ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ...ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ...? ΜΕ ΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 10% ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...Κ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (Κ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΦΕΡ ΜΕΣΑ) ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ... ΕΕΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.. ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΗ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΣΟ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ...? ΕΕΕ ΜΙΣΟΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.... Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΣΑΤΣΟΙ....
    ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ...ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΝ ΓΚΟΝΤΖΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.... Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου