Aρχίζει και ζεσταίνεται το θέμα του γηπέδου...



Χθεσινό ρεπορτάζ του Zougla.gr δημοσιεύει το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή της δημόσιας διοίκησης σχετικά με οικονομικές ατασθαλίες της ΕΡΓΟΣΕ και του ΑΚΤΩΡ. Σήμερα ακολούθησε μια αποκάλυψη του Γ.Σπανουδάκη σχετικά με την Γαλλική εταιρία Vinci που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στο έργο του Βοτανικού και να αφήσει εκτός τον ΑΚΤΩΡ.


Θα κάνω σε ελεύθερη μετάφραση τα παραπάνω ,για να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα.

H Zougla.gr χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο απο τον Α.Βγενόπουλο. Μάλιστα πριν ένα χρόνο και κάτι ,είχε ακουστεί ότι ο επιχειρηματίας αγόρασε το site έναντι 50.000.000€! Κάτι που δεν ξέρω αν τελικά έγινε και πράξη. Οι σχέσεις λοιπόν του Α.Βγενόπουλου με τον Μπόμπολα γνωστές απο τις περυσινές ανακοινώσεις για το θέμα του γηπέδου. Χείριστες! Και σήμερα ο Γ.Σπανουδάκης που έχει το aioniapistos.gr προέβη στην αποκάλυψη ότι μια γαλλική εταιρία θέλει να πάρει την θέση του ΑΚΤΩΡ στον Βοτανικό. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι...

Το σχόλιο το δικό μου; Φανταστείτε τι λεφτά παίζονται γύρω απο την κατασκευή του γηπέδου... καθώς και μετά απο αυτήν!

Σχόλια

  1. Και μην τρελένεσαι , όλοι αυτοί δεν έρχονται για να δώσουν λεφτά , αλλά για να πάρουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως ΑΚΤΩΡΑΣ και VINCI έχουν δουλέψει μαζί , στις επεκτάσεις του Μετρό Αθηνών στη γραμμή 2 προς Ελληνικό. Όλοι οι σταθμοί της Επέκτασης , Ηλιούπολη , Άλιμος , Αργυρούπολη και Ελληνικό μαζί με το αμαξοστάσιο έγιναν με σύμπραξη Vinci - Ακτωρα. Δεν είναι έτσι όπως τα λένε , οι μεταξύ τους σχέσεις μέχρι πρότεινος ήταν πολύ καλές και σε όλα τα μεγάλα έργα κατέβαιναν από κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου