Aχ Γιάννη μου...


Τελικά οι εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα γίνουν στα μέσα Νοέμβρη ,με μόνη διαφορά απο αυτά που λεγόντουσαν τον τελευταίο καιρό ,ότι οι σύνδεσμοι δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου ,ούτε με την αναλογία 1 προς 8 που είχε προτείνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Άλλη μια υπόσχεση που πάει περίπατο...

Και επειδή ακόμη -ευτυχώς- δεν έχω προβλήματα με την μνήμη μου ,στις 12/8 ,ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επισκεφθεί τον σύνδεσμο μας στην Κύπρο δηλώνοντας: 

"Η διαδικασία είναι απλή και αναγράφεται στην ηλεκτρονική μας σελίδα. Από εκεί και πέρα με βάση το καταστατικό, δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν καταβάλει μίνιμουμ 175 ευρώ. Εχουμε μιλήσει όμως με τους οργανωμένους και σκεφτόμαστε να κάνουμε μετά από πρότασή τους μια μικρή αλλαγή ώστε να τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου. Κάθε 8-9 άτομα από τις λίστες που θα μας δίνουν οι σύνδεσμοι θα ορίζουν έναν εκπρόσωπο και αυτός θα ψηφίζει για όλους. Με τον τρόπο αυτό θα είναι σαν να έχουν καταβάλει το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί σε δικαίωμα ψήφου. Οι οργανωμένοι αποτελούν τον σκληρό μας πυρήνα και τους θέλουμε στη διαδικασία εκλογής διοίκησης"

Απο τότε έχουν περάσει 2 μήνες και μπορεί να συμβαίνουν δύο τινά που οδηγούν την Συμμαχία στην απόφαση της να μην συμπεριλαμβάνει τους Συνδέσμους της Θύρας 13 μέσα στην εκλογική διαδικασία. Ή το καταστατικό δεν μπορούσε να αλλάξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (2 μήνες) και ο Γ.Αλαφούζος έλεγε λόγια του αέρα υπό γνώση του ή μη. Ή απο την άλλη ,το καταστατικό προλάβαινε να αλλάξει και απλά δεν καιγόταν να το αλλάξει ,γιατί ήθελε οι πρώτες εκλογές να κυλήσουν υπό την ...προστασία του για να μην βγουν κιόλας απρόσμενα αποτελέσματα στην εκλογή προσώπων. Να θυμίσω πως η Θύρα 13 ,θα είχε δικαίωμα για σχεδόν 500 ψήφους απο τις υπόλοιπες 3.300 που θα λάβουν χώρα στις εκλογές της Συμμαχίας. Με άλλα λόγια το 1/6. Ισχυρό ποσοστό για να το φοβάται κάποιος ,δε νομίζετε;

Τέλος ,αυτά που λέγονται ότι θα μπει στο ΔΣ της Συμμαχίας άτομο απο την Θύρα 13 ,είναι κουραφέξαλα. Εκτός ότι δεν το θεωρώ πιθανό να συμβεί γιατί πάλι θα προκύψει θέμα προσβολής του καταστατικού και δεν θα δύναται να γίνει ορισμός μέλους ,θα είναι παράλληλα και άχρηστη η θέση του καθώς θα χάνεται και δεν θα έχει καμία επιρροή στις αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο για την ΠΑΕ.

Γιάννη μου λοιπόν θα στο ξαναπώ. Στα εκτός το πας πολύ καλά και πολύ δυναμικά ,αλλά στα εντός μου θυμίζεις κάποιον άλλον Γιάννη. Με την μόνη διαφορά ότι αυτός δεν λαϊκιζε...

ΥΣ: Το ματς με τον γαυρο στο ΟΑΚΑ τελικά και όχι στην Λεωφόρο. Το αυτονόητο δηλαδή ,καθώς τα στημένα δημοσιεύματα πήγαν να σπάσουν όλες τις έννοιες του φυσιολογικού και του χρόνου. Θέλετε και μια δική μου πρόβλεψη; Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να γυρίσει στην Λεωφόρο την τρέχουσα σαιζόν.

Σχόλια

  1. o panathinaikos thelei proedro me oikonomiki epifania k pou na thelei na valei xrima. kala kanoun oi organomenoi k stirizoun orismena athlimata opos to pinpong k to basket gynaikon alla ta oikonomika megethi einai telios diaforetika apo oti sto podosfairo k stin ellada tis oikonomikis krisis k pou oloi theme na kanoume koumado sta pada pisteuo einai dyskola na proxorisi to modelo tis laikis vasis opos px tis real h tis barcelonas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ασχολείσαι ρε press ; Εδώ σου λέει ότι δεν τον νοιάζει για τα ερασιτεχνικά αθλήματα και δε ξέρει κιόλας . Είναι από του Παναθηναικούς που νομίζουν ότι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ έχει ΜΟΝΟ δυο τμήματα : μπάλα και μπάσκετ . Μάθε :
    Το βόλλευ γυναικών περιμένει ακόμα τις 120.000 του Θανάση .
    Το βόλλευ αντρών έπεσε γιατί κάποιοι μέσα από τον Α.Ο πολέμησαν τον Βλάσση Σταθοκ/λο .
    Το μπασκετ γυναικών είναι το νο1 υγιές τμήμα της Πανάθας . 99% το τρέχει η Θύρα 13 .
    Το πόλο είναι άλλη ιστορία , ο κύριος Πλυτάς το τρέχει χρόνια τώρα .
    Το πινκ πονκ το ανέλαβε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ 13 WEST BLOCK .


    Όσον αφορά την μπάλα : Λαική βάση έχουμε με αυτή θα πορευτούμε . Και εγώ ήθελα να μας πάρει η Gazprom . Τι να λέει ..;; Εκτός και αν περιμένουμε τον Τσάκα .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to no 1 ygies tmima tis panathas gia na min leme oti theme einai k tha einai oso yparxoun giannakopouloi to tmima basket antron. oso gia ton vlassi fetos ithele na epistrepsi alla o makropoulos evale ebodia mi dexomenos na tou dosei ta esoda apo tis epixorigisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγέλη ,μόνος σου απαντάς για μένα.
    Τα βόλεϊ ήταν έτοιμα για φούντο όπως σωστά λες (λόγω χρεών το αντρικό ,λόγω μη τήρησης υπόσχεσης του Θανάση το γυναικείο). Φέτος τα παίρνουν σταδιακά υπό την επιτήρηση τους και τα αποτελέσματα είναι προς την σωστή κατεύθυνση ,όπως γινόταν και πριν 2 χρόνια με το μπάσκετ γυναικών και φέτος πάει να χτυπήσει το πρωτάθλημα στα ίσια.


    Το πόλο είναι άλλη ιστορία που θα συζητηθεί στο blog ,για την οποία δεν έχουν σχέση οι οργανωμένοι.


    Για την λαϊκή βάση ξαναλέω τι πιστεύω ,γιατί στο τέλος θα καταλήξω και τρελός.
    Λέω απο την αρχή ,πως ένα τέτοιο μοντέλο ιδιοκτησίας είναι το ιδεατό για κάθε ομάδα ,αλλά στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα δεν θα είχε στην παρούσα φάση τύχη διότι υπάρχει έντονη καχυποψία και απότομη απαξίωση της ομάδας. Συμφωνούμε ότι αυτό που θέλει η ΠΑΕ είναι έναν φραγκάτο (και θα ανέβει για αυτό κείμενο τις επόμενες μέρες). Αυτό που λέω είναι η λαϊκή βάση να ξεκινήσει κατέχοντας ένα Χ ποσοστό ,ο Ψ φραγκάτος να είναι ο ιδιοκτήτης και σταδιακά η λαϊκή βάση να αυξάνει το ποσοστό της μέσω χρηματικών αποθεμάτων που θα κρατάει για κάθε επόμενη ΑΜΚ. Έτσι να φτάσουμε στο σημείο που λειτουργούν οι γερμανικές ομάδες (μεγαλομέτοχος ο κόσμος και μέχρι 30% κάθε μέτοχος ξεχωριστά) ,τις οποίες και θεωρώ πρότυπο. Αλλά θα υπάρξει και κείμενο τις επόμενες μέρες που θα τα λέω αναλυτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιμένεις για την μπάλα και αυτά που βλέπουμε σήμερα δε σε δικαιώνουν ούτε στο ελάχιστο.Πως θα αυξήσει το ποσοστό της μου λες πρακτικά ? Με τα 3.300 τακτικά μέλη..? με το 2.5 εκ ευρώ που μαζεύτηκαν μαζί με τους μετόχους..με τα κοντά 30 εκατομμύρια χρέη ? Τώρα αν θέλεις απλά να εκφράζεις ευσεβείς πόθους..είναι εφικτή λύση ..για την ώρα μόνο στην φαντασία ..


    Αν τώρα έχεις σκοπό λαική βάση όπως έχει ο Άρης και ο Παναθηναικός να παλεύει κατηγορία ε τότε ναι θα μπορούσε να λειτουργήσει έτσι η λαική βάση..Όμως προφανώς δε θέλεις κάτι τέτοιο στον Παναθηναικό και απορώ πως δε το καταλαβαίνεις οτι είσαι εντελώς λάθος στο συγκεκριμένο θέμα.

    Το βόλλευ ανδρών δε πήγαινε για φούντο πέρυσι αλλά σώθηκε τελευταία στιγμή ? Το βόλλευ γυναικών η ομάδα φέτος δεν είναι αρκετά κατώτερη των ομάδων των προηγούμενων χρόνων ?

    Με λίγα λόγια στο βόλλευ ανδρών και στο πόλο που είναι και τα πιο " εμπορικά " και αθλήματα αντρών που παρακολουθεί κόσμος η κατάσταση είναι οριακή .

    Τώρα αν η ομάδα του Παναθηναικού πηγαίνει καλά στο μπάσκετ γυναικών στο πιγκ πονγκ και στο ποδόσφαιρο γυναικών να με συγχωρείς αλλά δε ξέρω για αυτά τα αθλήματα γιατι δε τα παρακολουθώ. Και σε κάθε περίπτωση για το ποδόσφαιρο λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να τελειώνουμε με τη διαφωνία μας αυτή . Το καταστατικό δε το έβγαλα εγώ το έβγαλε ο Αλαφούζος. Τα παράπονα σας λοιπόν εκεί. Αυτό όμως που οφείλεις να παραδεχτείς είναι το εξής . Δε γίνεται να κάνεις ένα πλανο και να ορίζεις οτι όσοι βάζουνε 20 ευρώ δε θα έχουνε δικαίωμα ψήφου. Και επειδή δέχεσαι πιέσεις να το αλλάζεις. Απλά δε γίνεται . Με αυτό το τρόπο διαγράφεις ο ίδιος τη διαδικασία ολόκληρη.

    Δε τα έχω μετρήσει όλα ένα θα σου πω μόνο για πέρυσι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Βάλε κάτω όλες τις χρονιές βάλε πόσα έσοδα από κεκλεισμένων πολλαπλασίασε τα αυτά επι κάποια χρόνια..Και επειδή πληρώνουν ή δε πληρώνουν εισητήριο δε σημαίνει πως δικαιούνται να τα σπάνε..Τι πας να δικαιολογήσεις τώρα.

    Οι αιτίες των επεισόδιων δεν δικαιολογίουν πράξεις βίας σε καμία των περιπτώσεων ._ Ειδικά δε όταν είναι κατά της ομάδας αφού το αποτέλεσμα του να τα σπας είναι να χάνεις βαθμούς να παίζεις κεκλυσμένων να μην πηγαίνει στο γήπεδο ο υγιείης κόσμος και γενικά το προιον και η ομάδα ολοενα να υποβαθμίζεται.

    Άσχετο το επιχείρημα σου με τον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη . Επειδή μας κλέβουνε αυτοί θα δώσουμε συγχωροχάρτι στους οπαδούς μας που τα σπάνε ;Τι λέμε τώρα.

    Στη ΠΑΕ δε γίνεται να γίνει αυτό . Και αυτό φαίνεται με τη πλήρη αποτυχία της Συμμαχίας. . Στο είχα ξαναπεί και τότε με τη Λαική Βάση και δυστυχώς αν ξαναδείς τι σου έλεγα τότε βγήκα απολύτως σωστός για το πως δε θα προχωρήσει το θέμα..

    Η ουσία : Στη ΠΑΕ χρειάζονται ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..
    Mικρά αθλήματα τύπου μπάσκετ Γυναικών μπορούν να τα οργανώνουν οι οργανωμένοι γιατι εκεί μιλάμε για συμβόλαια και χρήματα εξαιρετικά μειωμένα.

    Και για ποιον ολόκληρο ερασιτέχνη λες ?
    Εκεί που πάει να διαλυθεί το πόλο και το βόλλευ ανδρών ? Εκεί που ολοένα τμήματα του Ερασιτέχνη είναι κοντά στο κλείσιμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μένα από χθές , θα έπρεπε η ομάδα να έπαιζε μπάλα στη Λεωφόρο και με όσα εισητήρια έκοβε σε κάθε ματς. Δεν τρελαίνομαι με τα μεγάλα γήπεδα , γιατί βλέπω το όλο θέμα σφαιρικά και εκτιμώ και παραμέτρους που με μια πρώτη ματιά δεν φαίνονται. Αλλά και έτσι , αν τουλάχιστον όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει πρόβλημα με το διάταγμα που θα φέρει το υπουργείο προς έγκριση στο ΣτΕ , ας γίνει μια σοβαρή επισκευή της Λεωφόρου ωστε αν δεν προλάβουμε φέτος , τουλάχιστον να είναι έδρα της ομάδας του χρόνου. Το μόνο κακό είναι ότι μένουμε στα λόγια , ακόμη το πόρισμα των μηχανικών δεν βγήκε , και οι επισκευές δεν ξεκίνησαν. Ελπίζω να μην ξεχαστεί το όλο θέμα της επιστροφής , εγώ από το μικρό μου μετερίζι όσο μπορώ θα το συντηρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη Τάσο που δεν ακολουθήσαμε την γραμμή!!! Την επόμενη φορά θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές!!!! Καλημέρα και θα δείξει ο χρόνος ποιοι έκαναν καλό ή κακό στην ομάδα καταπίνοντας αμάσητα όσα έταξε ο νέος τσάμπα μάγκας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι είναι αυτά που λές ρε;


    Η δημοκρατία ισχύει για όλους και για τον φτωχό και για τον πλούσιο. Με την ίδια λογική , αυτή που υποστηρίζεις , όσοι είναι πένητες , άνεργοι , κακομοίρηδες δεν έπρεπε να ψηφίζουν ποτέ. Έτσι θα διοικούσε μια ανώτατη αρχή που θα έβγαινε από ένα οικονομικά εύρωστο κομμάτι της κοινωνίας μας. Τότε δεν έχουμε δημοκρατία , αλλά φεουδαρχία , βασιλεία , χούντα ή ότι άλλο μη-δημοκρατικό θες. Η δημοκρατία δέχεται τον οποιδήποτε και του δίνει δυνατότητα να εκλέγει και εκλέγεσθαι, είτε αυτός είναι φτωχός είτε πλούσιος είτε διάνοια είτε βλάκας. Οι απόψεις σου αυτές απηχούν νοοτροπίες και λογικές του φίλου σου του Βαρδινογιάννη που κατέστρεψε , στην κυριολεξία , τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό. Η δημοκρατία θέλει ανθρώπους και κοινωνίες με συνείδηση , αλλά δεν μπορεί κανείς να απαγορεύσει σε ανθρώπους που πληρώνουν έστω ένα μικρό ποσό τιμήματος σαν μετοχή να μην έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ναι οκ και εγω τα λεφτα που εβγαλα απο την τσεπη μου δεν μου χρειαζονταν για να ζησω
    αλλα ειπα α τι ωραια τα λεει ο αλαφουζος με επεισε και ειναι γαματος
    δεν του δινω τα λεφτα που ζηταει ???
    ασε μας ρε φιλε τωρα μεσημεριατικα
    η τακτικη επισης του οτι κινειται στο συλλογο πυροβολειται ειναι πιο ευκολη
    το να στηριξεις καποιον ειναι το πιο δυσκολο και δεν αναφερομαι μονο στον αλαφουζο
    γενικα μιλαω
    και εξαιρουνται φυσικα ολες οι κινησεις που εκανε παλια ο γιαννακης με τον κολλητο τον τζιλα
    αποδεδειγμενα και με τη βουλα βοηθοι του πρακτορα και εχθροι του συλλογου




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλην του πόλο ,ποιο τμήμα πάει για φούντο;
    Άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω και να σου λέω πως έχει γίνει απίστευτη δουλειά μέσα σε 2 χρόνια. Τα ίδια μπορούν να γίνουν και στην μπάλα ,αναλογικά.


    Όσο για τα υπόλοιπα που λες ,απλά τα βλέπεις απο μια εντελώς διαφορετική σκοπιά την οποία δεν μπορώ να αντιληφθώ.


    Όσο για την Συμμαχία ,δεν λέγαμε ποτέ κάτι διαφορετικό. Με την μόνη διαφορά πως την θεωρώ εφικτή λύση για την ΠΑΕ σε κάποιο μελλοντικό χρόνο και με σταδιακή αύξηση του ποσοστού της στην ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο κορόιδα είναι αυτοί που βάλανε 5.000€ αντί για 170€ ,αφού και με τα 170€ έχεις δικαίωμα ψήφου.. αυτό δεν είναι λογική. Θα αποτελούσε λογική μόνο στην περίπτωση που είχες μια νοοτροπία που χώριζε τους Παναθηναϊκούς σε κατηγορίες ανάλογα τα βαλάντια τους.


    Πόσα λεφτά έχει χάσει η ομάδα με τα πρόστιμα που φάγαμε με τα επεισόδια που γίνονται κατά καιρούς απο την Θύρα 13; Άλλοτε μαζικά και άλλοτε μεμονωμένα ...
    Να σε ρωτήσω και γω κάτι άλλο ...πόσα λεφτά έχει χάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που ο Κόκκαλης -και πλέον ο Μαρινάκης- μας γαμάνε χωρίς έλεος κλέβοντας και ξεφτιλίζοντας κάθε θεσμό.


    Θα μου απαντήσεις πως οι Βαρδινογιάννηδες τα βάζανε απο την τσέπη τους τα πρόστιμα και αυτοί χάνανε τα λεφτά του champions league. Αλλά και οι οπαδοί δεν πληρώνουν τόσα χρόνια εισιτήρια; Ή θα μου πεις για 400-500 τζαμπατζήδες;


    Τα περισσότερα επεισόδια έχουν πάντα κάποια αιτία. Τα περυσινά ΄με τον γαύρο έως ένα σημείο ήταν δικαιολογημένα και ήταν αποτέλεσμα των όσων συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια. Έχεις δικαίωμα να μην συμφωνείς ,αν τα βλέπεις απο άλλη σκοπιά.


    Την απάντηση για το πόσο καλό μπορεί να κάνει η Θύρα 13 μέσα στην ΠΑΕ ,την έδωσες μόνος σου.
    Κάνουν αυτοί κουμάντο και δεν τους συμφέρει να κάνουν μαλακίες. Το ίδιο θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και στην ΠΑΕ ,απλά εκεί παίζει το θέμα της μάσας ,για αυτό και είναι απροσπέλαστες οι πόρτες της ΠΑΕ.


    Και δεν σου μίλησα για το μπάσκετ γυναικών ,αλλά για ολόκληρο τον ερασιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα θα ήθελα να σου απαντήσω..διαφορετικά αλλά δε λέγονται όλα από εδώ. Πάντως αυτό που λες είναι πολύ σχετικό . Ναι μπορεί να κάνουν καλό όσον αφορά το μπάσκετ των γυναικών ( που μιλάμε τώρα για ένα μικρό τμήμα που οι ίδιοι κάνουν κουμάντο..έχοντας τη διοικηση και τα έσοδα- έξοδα..οπότε δε τους συμφέρει και να κάνουν κακό.. ) ..Αλλά μη τα βάλουμε τώρα ποσά κακά έχουνε κάνει . Εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα στο ποδόσφαιρο ( είμαστε πρώτοι στα πρόστιμα ακόμα και φέτος ! ενώ πέρυσι χάσαμε και δύο βαθμούς..αγωνιστικές κεκλεισμένων και κτλ ) με τις συρράξεις που δημιουργούν ( μαχειρώματα με άλλους οπαδούς..) είναι αρκετά για να γύρει τη ζυγαριά στα αρνητικά. Προφανώς και δε τα κάνουν όλοι όμως τα κάνουν πολλοί και ευθύνονται και αυτοί που τους καλύπτουν .Ασε καλύτερα αυτή τη κουβέντα..

    Ανεξάρτητα όμως από το αν κάνουν καλό αν σκεφτόνται Παναθηναικά και κτλ κάτι που είναι ξεκάθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.Δεν είναι καθόλου αναγκαίο αυτοί που βάζουνε 20 ευρώ να έχουν ίσα δικαιώματα με αυτούς που βάζουνε 170 ευρώ και πάνω . Μη τρελαθούμε κιόλας και κάνουμε το άσπρο μαύρο ! Αν ήταν έτσι πόσο κορόιδα είναι όσοι βάλανε 170 ευρώ για να έχουνε ίσα δικαιώματα με αυτούς που βάλαν 20 ..θα βάζαν και αυτοί 20 και θα τελείωνε η υπόθεση. Αν θέλανε λοιπόν ας βάζαν 170 ευρώ και να είχαν αυτό το δικαιώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασε μας ρε Γιώργο με τις θεωρίες σου. Σε κάθε περίπτωση πες τα στον Αλαφούζο αυτός έκανε το κατασταστικό και όχι εγώ. Εκει να εκφράσεις τις αντιρρήσεις για τα αντιδημοκρατικά συστήματα στη συμμαχία ( Λες και είναι κόμμα να πούμε )...Αντε τώρα με τις εξυπνάδες..και τις θεωρικολογίες.

    Τα έχεις μπερδέψει τελείως..νομίζεις οτι ο Παναθηναικος είναι η βουλή ρε φίλε ?
    Ομάδα είναι ο Παναθηναικός και όχι κοινωφελές ίδρυμα , τα πολιτικάντικα σου είναι άσχετα με ότι συμβαίνει στην ομάδα.

    Για να μη κουραζόμαστε η Παναθηναική Συμμαχία είναι μια εντελώς αποτυχημένη ιδέα με εντελώς αποτυχημένη οργάνωση και εκτέλεση . Και αυτό δε το λέω εγώ..αλλά τα γεγονότα..που έρχονται σε αντιθεση με τις ..προγραμματικές δηλώσεις Αλαφούζου.

    1 εκ ευρώ από τον κόσμο αντι για 12 εκατομμύρια το λιγότερο ( που ήταν ο στόχος )
    8500 μέλη αντί για 30.000 και 40.000...
    3300 τακτικά μέλη..
    Πρόεδρος ο Αλαφούζος χωρίς ακόμα να έχουνε γίνει εκλογές
    Ιδρυτικά μέλη στη Συμμαχία ο Τζίμας ο Καμίνης και η κοπέλα που λέει τις ειδήσεις στον Σκάι..
    Που είναι οι διαφανείς διαδικασίες ;
    Που είναι τα καταστατικά που θα δείχνουνε όλα τα έσοδα και έξοδα ;
    Καμία προσέλκυση επενδυτών της περίφημης ομάδας Αλαφούζου
    ο Αλαφούζος ως αρχηγός της Συμμαχίας μας έχει ταράξει στις ανακοινώσεις σοβαρά λεφτά δεν έχει βάλει.
    Μια μας πάει στη Λεωφόρο μια μας πάει στο Βοτανικό . .μια μένουμε στο Οακα..
    Κατά τα άλλα θα διαλύσει τον Μαρινάκη και την παράγκα ..ενώ να μη ξεχνάμε να βλέπουμε Σκάι..τις εκπομπές του Θωμαίδη..

    Με το ζόρι δηλαδή όσοι μιλάμε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ να βγούμε τρελοί..

    Κούρασες και το υφακι σου είναι πολύ άσχημο . Και όλα όσα έγραψες είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΑ με αυτά που έγραψα έγώ.
    Και κόλλησες εκεί και τον Βαρδινογιάννη στον αχταρμά σου.Γιατι οταν δεν έχουμε τι να πούμε..κολλάμε έναν Βαρδιογιάννη που φταίει και για την αποτυχία του σχέδιου Αλαφούζου και για τον καιρό..ακόμα ..Μια ζωή τα ίδια.." επιχειρήματα " . Έφυγε ο Βαρδινογιάννης αλλά πρέπει κάθε μέρα που ξυπνάω να τον βρίζω για να είμαι καλός Παναθηναικός..Δε μας παρατάτε λέω εγώ ;

    Και σε είχα και για σοβαρό..Αλλά σοβαροφανής είσαι..και κάνεις πως τα ξέρεις όλα..
    Ώρες ώρες σκέφτομαι τι ασχολούμαι αλλά οχι να μας βγάζετε και τρελούς επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις..Επειδή δε μπενουμε στο κλίμα της προβατικής στήριξης στον Αλαφούζο.

    Να με συγχωρείς αλλά εγώ θα συνεχίσω να έχω την άποψη μου .. Εξάλλου όλοι υμνούνε τον Αλαφούζο τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι όλοι χορεύουν στο ντέφι του..αλλά πειράζει που εγώ λέω αλήθεις σε ένα blog πάντα χωρίς ακρότητες και χωρίς υβρείς..Και μετά μας κάνεις και τον δημοκρατικό ενώ κάθε φορά που διαφωνούμε προσπαθείς να επιβάλεις την άποψη σου..

    Άνθρωπε μου δε μπορείς να κάνεις συζήτηση εσύ.
    Χαίρεται..και δεν θα απαντήσω ξανά σε αυτά που γράφεις με αυτό το ύφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο ηδη αποδυναμωμενος γεματος τσιτατα και αερολογιες λογος σου δεν χρειαζεται τσακες για αποδυναμωθει και αλλο
    κατα τα αλλα συνεχισε να σφυρας αδιαφορα οταν καποιος σε συνδεει με τον τσακα ( εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον) τι στιγμη που το σαιτ σου ειναι το μονο που παιζει τσακα μετα απο 1+ χρονο κοροιδιας και ψεματων ( ο ιδιος εχει πει οτι λεει ψεματα )
    αυτα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαύρικη είναι επίσης η τακτική να προσπαθείας να αποδυναμώσεις τον λόγο μου ταυτίζοντάς με, με τον Τσάκα!!!! Με προεξόφληση εσόδων ,χορηγίες από ΑΒΙΝ ,και συμμετοχή των βγενόπουλο Πολέμη με 430.000 ΜΑΣ ΕΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χωρις ν εχει γινει η συνελευση πως προδικαζεις οτι δεν ξερουμε που πηγε το 1.5 ? οι αερολογιες για τον εντυπωσιασμο ξερεις μονο σε γαβρους περνανε

    επισης αν θες απαντας εισαι μελος στη συμμαχια ?


    τελος το εκτρωμα που αποκαλεις και αυτος που το εμπνευστηκε ηταν εδω στη κρισιμη στιγμη για το συλλογο και τον βοηθησε... ετσι ?ουτε εκανε ταξιδια αστραπη στο ριαντ ουτε ξεφουρνιζε τα γνωστα παραμυθια με ανηλικες κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή είναι αναγκαία Press και συμφωνώ πως η πλειοψηφία των οπαδών μας θα διοικούσαν καλύτερα ,τουλάχιστον πιο Παναθηναικά ,θα έπρεπε να ενωθούν με όλους αυτούς που φώναζαν πως θα πρέπει ο κόσμος να πάρει μετοχές στα χέρια του για κάθε 100 ευρώ που βάζει και να εκλέγει κατόπιν εκπροσώπους...όχι να αβαντάρουν το συγκεκριμένο έκτρωμα με αποτέλεσμα ακόμα και αυτό το 1,5 εκατομμύριο να μη ξέρουμε καν που πήγε!!!! Πάντως θεωρώ πως καλύτερα να επικεντρωθούν στα του Ερασιτέχνη που έχει μεγάλη ανάγκη και πιάνει τόπο το 20αζρικο ,το 50αρι,το 100αρι......από το να γίνουν αμοιβές διαφημιστικών στην Συμμαχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευτύχως που δεν έβαλε και τους 20 άρικους να ψηφίσουν ενώ το καταστατικό λέει άλλα..Τουλάχιστον κρατάει ακόμα τα προσχήματα..Αυτό έλλειπε να έχουν ίσα δικαιώματα αυτοί που βάλαν 20 ευρώ με αυτούς που βάλαν 6 φορές παραπάνω και βάλε..
    Και αυτή η ...προτοτυπία με το 1/6 ή 1/8 θα ήταν εντελώς άδικη αν συνέβαινε. Για τον απλό κόσμο που έβαλε το 20 άρικο που δε θα είχε δικαίωμα ψήφου ενώ αυτός που έχει τη ταμπέλα οργανωμένος θα είχε !
    Πάλι καλά να λέμε..

    3.300 λοιπόν οι καθορίζοντες της Αλαφούζιας συμμαχίας.. ..Μπράβο τους που βάλανε τα χρήματα τους αλλά δε νομίζω να χαρούν και πολύ το εκλέγειν και εκλέγεσθαι..

    Υποψηφιος πρόεδρος ποιος θα είναι ο Αλαφούζος..και ο Αλαφούζος..? Όπως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος στις εκλογες του πασοκ..Μεγάλη αγωνία αυτές οι εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tα άτομα της Θύρας 13 Βαγγέλη κάνουν καλό στον Παναθηναϊκό.
    Τρανή απόδειξε πω ό,τι γίνεται στον Ερασιτέχνη κινείται προς Παναθηναϊκή κατεύθυνση (μπάσκετ γυναικών και προσέλκυση χορηγών ,τμήματα βόλεϊ στην Κυψέλη ,χρηματοδότηση ερασιτεχνικών τμημάτων) και με μαθηματική ακρίβεια προ τίτλους.


    Τέτοια μυαλά που να σκέφτονται Παναθηναϊκά χρειάζονται στην ΠΑΕ και για αυτό δεν είναι καθόλου άδικη η ψήφος τους. Αναγκαία είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγα ρε Πρες μην παιζαμε με γαυρο στη Λεωφορο! Ποτε θα ξαναεχει ο Αλαφουζος την ευκαιρία να κοψει 40-60.000 εισιτηρια φετος?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου