Αν θέλετε να χτίσετε 25.000 ,καλύτερα αφήστε την ομάδα να παίξει στην Λεωφόρο!


Η δυναμική του Συλλόγου Γ.Αλαφούζε δεν είναι για 25.000 θέσεις και να καταντήσει ένα prive club που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πολλοί. Πριν 3 χρόνια είχαμε παικταράδες ,πήραμε το νταμπλ και τα διαρκείας έσπασαν για πλάκα το φράγμα των 30.000 δείχνοντας πόση κάψα έχει ο κόσμος να δει τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί. Και εσύ θα πας να μας περιορίσεις στις 25.000 θέσεις; Με ποιο δικαίωμα;


Εσύ ο ίδιος δεν έλεγες πως θα κάνουμε ανακαίνιση στην Λεωφόρο για να παίζουμε εκεί απο φέτος; Τι διαφορά θα χει μια 16,5000 Λεωφόρος ,με τον 25,000 Βοτανικό; Αν είναι να πάμε να παίζουμε σε νέο γήπεδο που θα έχει τόσο λίγες θέσεις ,καλύτερα να παίζουμε στην Λεωφόρο ,που είναι και το σπίτι μας και να πορευτούμε με αυτήν μέχρι να βρεθεί κάποιος να σπρώξει φράγκα και να χτίσει το αθλητικό μας κέντρο ,όπως πρέπει.

ΥΣ: Γ.Αλαφούζο πρόσεχε γιατί καρφώνεσαι και ο πρώτος χαρακτηρισμός που ακούστηκε για πάρτη σου ,θα αρχίσει να αποκτάει πολύ σοβαρή υπόσταση.

ΥΣ2: Η Αθήνα καινοτομεί για ακόμη μια φορά. Θέλει να γκρεμίσει ένα ιστορικό γήπεδο όταν την ίδια στιγμή Μαδρίτη ,Λονδίνο ,Ρώμη και άλλες πόλεις τα διαφυλάσσουν σαν κόρη οφθαλμού.

Σχόλια

  1. kala re paidia min koroideuomaste, kai kainourgio gipedo na exoume sto votaniko 40000 thesewn, tha afisei kaneis na gremisoun ti leoforo mas gia na ginei parko???? ti asynartisies einai aftes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γκρεμίσουν φίλε μου την Λεωφόρο , αν δεν φωνάξουμε και δεν θα γίνει πάρκο , αλλά γυάλινα κτήρια όπως έγινε το κτήμα ΘΩΝ , στη συμβολή Αλεξάνδρας & Κηφησίας ,νόμιμα , με απόφαση δημοτικού συμβουλίου επί εποχής Αβραμόπουλου , αν δεν κάνω λάθος , όταν δόθηκε το μεγαλύτερό του μέρος για κατασκευή εμπορικού κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΠΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου