Η Θύρα 13 έδειξε τον δρόμο. Η ομάδα οφείλει να τον βρει...


Με το ΟΑΚΑ να έχει πολύ λίγο κόσμο (για τα δικά μας δεδομένα πάντα) και την γνωστή γωνία να έχει πάρει φωτιά ,η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη κατάφερε εν τέλει να περάσει το εμπόδιο της Καντού (78-76) και να πάρει την πρώτη της νίκη στην Euroleague. Κορυφαίος για ακόμη ένα ματς οι Διαμαντίδης και Σχορτσιανίτης. Καθοριστικοί οι πόντοι του Πάνκο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.


Αν με ρωτούσε κάποιος πριν την έναρξη του ματς πόσο κόσμο θα περίμενα στο ΟΑΚΑ ,ο αριθμός που θα έδινα ,θα κυμαινόταν κάπου στις 10.000. Τελικά ,οι προβλέψεις μου πέσανε πολύ έξω ,μιας και οι ...πιστοί ανήλθαν μόλις στους 5.000. Το αυτονόητο ,ότι απλά έπαιζες με μια Καντού ,φαντάζομαι πως ήταν πιο ισχυρό κίνητρο για να μην μαζέψει κόσμο το ΟΑΚΑ ,απο το να έρθουν να δουν τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον ,η Θύρα 13 έδωσε βροντερό παρόν και δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα έδειξε στην ομάδα ότι η στήριξη παραμένει αυτονόητη και τραγουδήθηκε για πρώτη φορά το "Και στον Λονδίνο θα ρθω ,Πανάθα για σένα..." ,περνώντας μήνυμα στην ομάδα για τις απαιτήσεις που έχουμε. Αν και το Λονδίνο ,με μια προσωπική εκτίμηση ,το θεωρώ αρκετά μακριά για φέτος.

Ευτυχώς η ομάδα δεν έκανε γκέλα και δείχνοντας χαρακτήρα ,μπόρεσε να πάρει την νίκη. Αγωνιστικά δεν μπορώ να πω τι είδα και τι δεν είδα ,μιας και η ...παράνοια με είχε συνεπάρει και που μυαλό για παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι την εμφάνιση του Άρμστρονγκ και τις προσπάθειες τα τεσσάρια να καλύψουν την θέση 5 (με τον Τσαρτσαρή ή τον Λασμε) όταν έλειπε απο την πεντάδα ο Σχορτσιανίτης. Να με οδηγήσουν δηλαδή στο μείζων πρόβλημα κατ εμέ που θα βρει μπροστά της -πιθανότατα- η ομάδα. Η έλλειψη σέντερ.

Όπως και να χει η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά και λογικό είναι. Ο Πεδουλάκης είπε πως η ομάδα θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ,τον Δεκέμβρη και η Δευτέρα με τον γαύρο φέρνει στο προσκήνιο το πιο αμφίρροπο ντέρμπι των τελευταίων ετών. Ο κόσμος θα κάνει αυτό που πρέπει ,μακάρι να κάνει το ίδιο και η ομάδα. Όχι τίποτα άλλο ,αλλά για να μην ξεσυνηθίζουν και οι πελάτες...

ΥΣ: Αυτή η πίπα με τα ονομαστικά εισιτήρια και τις ταυτότητες ,γιατί την κάνουν; Αφού δεν δουλεύει και ούτε πρόκειται..

Σχόλια

  1. Η Θύρα 13 παρά τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις ήτανε ΠΑΛΙ εκεί . Περιμένω από τα γνωστά τσουτσέκια αρδ και μη να πουν ένα μπράβο σε αυτά τα παλικάρια . Όσον αφορά τα εισιτήρια press απλά τα πράγματα : φακέλωμα αλά ticket club . You know ..
    Και κάτι τελευταίο : 7.000 κόσμο δεν είχε χθες . Αυτό ανέφερε μετά το ματς σαιτ του ιδιοκτήτη .
    Γαύροι δεν είμαστε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου