Βγήκαν τα διαρκείας για το βόλεϊ αντρών! (video)

Σχόλια

  1. ο μπακουμοφσκι δεν ειναι διαγωνιος αλλα ακραιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχεις Γιώργο ακραίος είναι ο Μπακουμόφσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαννη τελικα ο κουρουπης θα αποκτηθει στο γκαζεττα διαβασα οτι ειναι δηλωμενος στο ροστερ του παναθηναικου τελικα τι ισχυει πριν λιγες μερες διαβασα δηλωσεις του που ελεγε οτι δεν θα παιξει μεχρι το δεκεβρη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστω και την τελευταία στιγμή ο Παναθηναικός κατάφερε να βρει τα λεφτά που χρειάζονταν και ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιβαθηνού, του Ιωάννου, του Βραζιλιάνου κεντρικού Μορέιρα και του Βολουδάκη. Μεθαύριο αγωνιζόμαστε με την Κηφισιά και τον Παμβοχαικό στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα είναι τα πρώτα παιχνίδια που θα δώσει αυτή η νέα ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ακριτιδης που αντιπροσοπευει τους περιβοητους επενδυτες πρεπει να δωσει εξηγησεις εκτος αν αυτοι οι επενδυτες ειναι μαιμουδες οπως κατι γκαμαρομαρηδες που πηγαν να διαλυσουν καψοχρονια το μαρουσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι παει να πει εχασαν τον αρχικο ενθουσιασμο τους να το ξαναβρουν εμενα αυτο που γινεται δεν μου αρεσει καθολου ο κυρ.αχιλλεας δεν εχει καμοια τραπεζα αλλα ειχαν συμφωνηθει το καλοκαιρι ετσι δεν ειναι? οχι αλλη κοροιδια στον κοσμο του παναθηναικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δίκιο σου βουνό φίλε Γιώργο αλλά που να το βρείς. Ο κύριος Ακριτίδης είναι ο σύνδεσμος του γκρουπ των επενδυτών με τον κύριο Μακρόπουλο, πρέπει να βγεί και να πεί κάποια πράγματα εαν όχι το γκρούπ το συγκεκριμένο. Πρέπει κάποια πράγματα να ειπωθούν δημόσια για να γνωρίζει και ο κόσμος τι συμβαίνει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα τι σοι επενδυτες ειναι αυτοι που δεν μπορουν να δωσουν εγγυησεις καλα μας δουλευουν τελειως ? αλλα ειχαν πει το καλοκαιρι να πληρωσει τα χρεη ο ερασιτεχνης και να κανουν οι επενδυτες τις μεταγραφες ειναι ετσι η δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς απάντηση σε αυτό που αναφέρεις πιο πάνω σου παραθέτω το άρθρο του Κώστα Ασημακόπουλου στο gazzetta που αναφέρει χαρακτηριστικά:
    "Όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο και κοινότυπο το επόμενο 48ωρο θα είναι
    το πλέον κρίσιμο για το τριφύλλι όχι διότι θα εκπνεύσει η προθεσμία για
    να δηλωθούν Έλληνες και ξένοι αλλά γιατί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το
    ποιος χρηματοδοτεί και ποιος ελέγχει το τμήμα.





    Η διαρχία δεν προχωράει κι αν ο Μακρόπουλος με τους επενδυτές δεν
    καταλήξουν σε κοινό πλάνο δράσης ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει μέλλον. Η
    αλήθεια είναι πως εάν δεν υπήρχε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος το ανδρικό τμήμα
    θα είχε βουλιάξει μόνο και μόνο από τα βαρίδια των προσφυγών των
    Σαμικά, Ερπ, Ανδρεάδη. Δεν φτάνουν, όμως, αυτά...





    Σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί θα πρέπει να κλείσουν και οι
    υπόλοιπες μεταγραφές διαφορετικά για πρώτη αλλαγή θα μπορούσε να παίξει
    και ο ίδιος ο Καζάζης. Ο Μακρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι
    διατεθειμένος να βάλει άλλα χρήματα και οι «επενδυτές» έχουν χάσει τον
    αρχικό τους ενθουσιασμό. Δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά λειτουργικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα δεν μπορει να δωσει ο βλσσης αυτες τις προκαταβολες απο οσο ξερω σε αυτο το γκρουπ επιχειρηματιων ειναι και ο ιδιος και μαλιστα επικεφαλης τι γινεται μπορειτε να μου πειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιαννη αυτος ο γερμανος ακραιος και ο βραζιλιανος κεντρικος θα κλεισουν τελικα διαβασα οτι ζητανε προκαταβολες για να ερθουν, τι γινεται αυριο κλεινουν οι μεταγραφες και εχουμε μεινει με 7 παικτες στο ροστερ θα προλαβουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να σου πω ρε φίλε τώρα και εγώ διάβαζα ότι υπάρχει εμπλοκή στην χρηματοδότηση του ΤΑΑ απο την ομάδα των επενδυτών, οι δε ατζέντηδες ζητάνε περι τα 40.000 ευρώ προκαταβολή για τις εγγυήσεις. Αυτά παθαίνεις όμως όταν έχεις "φεσώσει" όλο τον κόσμο, τα ίδια τράβηξε και ο Βλάσης όταν πρωτοανέλαβε το τμήμα. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν οι Λιβαθηνός, Ιωάννου και Βολουδάκης που αναμένουν στο ακουστικό τους. Άς ελπίσουμε ότι την ύστατη στιγμή θα βρεθεί η λύση για αυτό το ταλαιπωρημένο τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γιαννη τελικα ο κουρουπης δεν θα αποκτηθει θα μας ελεινε πολλα προβληματα ειδικα στα ακρα που υπαρχει ελλειμμα αυτην την στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιαννη γι αυτον τον βραζιλιανο εχεις αποψη θα βοηθησει? νομιζω αν ειναι εισηγηση του νταντε καλος πρεπει να ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Γιώργο όχι δεν τον έχω δει καθόλου το μόνο που ξέρω είναι ότι είχε περάσει απο την Πορτογαλία ενώ πέρισυ έπαιζε στην Βραζιλία. Δεν ξέρω εάν ήταν εισήγηση Ντάντε πρώτη φορτά το ακούω, μακάρι να είχαμε αυτόν τον παικταρά πάλι στην σύνθεση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γιαννη διαβασα στην πρασινη οτι εξεταζονται και παικτες απο την ελληνικη αγορα εχεις ιδεα ποιοι μπορει να ναι και σε ποιες θεσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λογώ του ότι ο Καζάζης ήταν προπονητής στην Εθνική εφήβων ίσως να είναι κάποια παιδιά απο εκεί όπως ο Ζήσης και ο Στίγγας που θα ανακοινωθούν. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι ελεύθεροι αλλά όχι δεν ξέρω ονόματα η θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραιο vid! Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γιαννη με λειψο ροστερ θα κατεβουμε παλι στο πρωταθλημα ο θεος να βαλει το χερι του γιατι δεν μας βλεπω καφολου καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με λειψό ρόστερ με ελλιπή προετοιμασία και χωρίς καθόλου φιλικά άντε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιαννη ο καριπιδης θα μεινει τελικα στην κηφησια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έτσι φαίνεται στα ρόστερ απο ότι είδα τον έχουν δηλωμένο αν και παραπάνω γράφει ότι γίνονται συζητήσεις για παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γιαννη να υποθεσω οτι θα αλλαξει και ο σχεδιασμος της ομαδας δηλαδη θα παμε για αλλον εναν ξενο ακραιο πλην του γερμανου? αριθμιτικα δεν βγαινουν τα κουκια ειδικα στις αλλαγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλα εξαρτώνται απο το τι είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Ένα παιδί ανέφερε για τον Παπαιακώβου δεν ξέρω εάν είναι ελέυθερος η εάν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση πληρώνουμε την αργοπορία γιατί πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος ακραίος στην ελληνική αγορά για να στρέφονται στην λύση κεντρικού απο το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιαννη ο κουρουπης εχει συμφωνησει με την ομαδα διαβασα οτι αυριο μονο εξι παικτες θα ναι στην πρωτη της ομαδας απο οσο ξερω ειναι κοντα ειναι κοντα στο να κλεισει ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Panatha 13 διάβασα πριν απο λίγο σε σαιτ που ασχολέιται με το βόλει το volleynews.gr ότι τελικά ο Κουρουπής απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναικός και αφήνει ανοικτό παράθυρο για τον Δεκέμβριο. Στο ίδιο σαιτ διάβασα και εγώ όντως ότι θα είναι 6 πάικτες πλην του Βραζιλιάνου και του Λιβαθηνού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. υπαρχει ενας ελληνας κεντρικος και αυτος ειναι ο παπαιακωβου που εμεινε ελευθερος απο τον παοκ και εκανε ενα πολυ καλο πρωταθλημα περυσι. δεν ξερω αν εχει προταθει ,ο κουρουπης αυριο θα ναι στην πρωτη της ομαδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γιαννη σε ποια αλλη θεση θα ενισχυθουμε θα κινηθουμε για αλλον ενα ξενο ακραιο η ξενο κεντρικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για κεντρικό θα κινηθούν σίγουρα και μάλλον ξένος θα είναι αυτός γιατί οι Έλληνες είναι δυσεύρετοι. Είχα διαβάσει ότι θα γινόταν και μια κρούση στον Θεόκλητο Καρυπίδη αλλά δεν ξέρω εάν έχουν γίνει συζητήσεις .
    Δυστυχώς φτάσαμε λίγες ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για να γίνει η δουλειά που έπρεπε να γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γιαννη δεν εχει συμφωνησει και ο κουρουπης ετσι εχω διαβασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Giorgo 13 έχεις δίκιο ξέχασα να αναφέρω και τον Κουρουπή αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ονόματα που είχα αναφέρει πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν οι Μαδουράς και Πρωτοψάλτης απο την περισυνή σεζόν, ο Λιόντας που αποκτήθηκε απο τον Πανερυθραικό, θεωρούνται "κλεισμένοι" οι Στίγγας, Ζήσης, Μανιόπουλος και Λιβαθηνός ενώ αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα ο 25χρονος Βραζιλιάνος διαγώνιος Βινίσιους Ραγκουζόνι ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή ενός Γερμανού ακραίου.
    Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν προετοιμασία και φιλικά εμείς ακόμα είμαστε στον καταρτισμό του ρόστερ. Άς ελπίσουμε ότι αυτή η δύσκολη διετία θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας καινούριας εποχής στο τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. με τη λαιλαπα τζιγγερ στη μπαλα , το βολλευ και το μπασκετ κρατησαν πολύύύύύύύ κοσμο
    αξιζει η στηριξη λοιπον
    μη ξεχνατε και τον κ.Αχχιλεα που πληρωσε σπασμενα αλλον αφαντων για να ειναι η ομαδα α εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. γιαννη απο τα βιντεακια που ειδα για το αμερικανο ειναι αρκετα καλος σερβερ και με εφεση στην αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. γιαννη οχι και παραμονη μια θεση στην τετραδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μακάρι φίλε Γιώργο απλώς με ανησυχεί το γεγονός ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα προετοιμασία ενώ εμείς μόλις προχθές. Οι δύο ξένοι δεν έχουν ερθει ακόμα και το μόνο ενθαρυντικό είναι το γεγονός ότι τα πέντε παιδιά γνωρίζονται απο την εθνική εφήβων οπότε υπάρχει μια χημεία μεταξύ τους.Ίδομεν το παρκέ θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επι του πιεστηρίου απο το sentragoal.gr
    "Με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία προσθήκη εξ Αμερικής!
    Πρόκειται για τον ακραίο Τζόσουα Ουόκερ (γεν. 27/10/87), με τον οποίο ολοληρώνεται το ρόστερ για την σεζόν 2012-13. Πέρυσι ο ύψους 1.91 νεοαποκτηθείς παίκτης του Τριφυλλιού αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Αμπου ντάμπι στην Al Baniyas Sportsclub.
    Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε σήμερα από τους «πράσινους», οι οποίοι έκλεισαν το ρόστερ την ύστατη στιγμή και θεωρητικά δημιουργείται μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία, αν αναλογιστούμε ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες το φάσμα της διάλυσης ήταν προ των πυλών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τελικά όντως Γιώργο ο Κουρουπής τα βρήκε με την ομάδα και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη του ρόστερ. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε μέσα σε λίγες ημέρες να κλείσουμε το έμψυχο δυναμικό έστω και αν δεν υπήρχαν οι πολλές επιλογές. Τα πράγματα έτσι και αλλιώς είναι δύσκολα ας ελπίσουμε φέτος να τα πάμε καλύτερα απο ότι περισυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στην ομάδα και τον Βίκτωρα Κουρουπή αποτελώντας τον 12ο πάικτη για την φετινή σεζόν. Έτσι το ρόστερ συγκεντρωτικά είναι το εξής:
    .
    Γιάννης Μαδούρας
    ΕΛΛ
    19/02/1993
    1.90
    Κεντρικός
    Παναθηναϊκός


    2.
    Θανάσης Πρωτοψάλτης
    ΕΛΛ
    12/09/1993
    1.83
    Ακραίος-Λίμπερο
    Παναθηναϊκός


    3.
    Μιχάλης Λιόντας
    ΕΛΛ
    30/04/1993
    1.85
    Πασαδόρος
    Παμβοχαϊκός


    4.
    Κάσσανδρος Στίγγας
    ΕΛΛ
    29/11/1993
    2.00
    Κεντρικός
    Παναθηναϊκός


    5.
    Δημήτρης Μανιόπουλος
    ΕΛΛ
    20/03/1980
    1.90
    Ακραίος
    Παλλήνη Α.Ο.


    6.
    Βινίσιους Ραγκουζόνι
    ΒΡΑ
    03/11/1987
    2.01
    Διαγώνιος
    Σαν Αντρέ (ΒΡΑ)


    7.
    Δημήτρης Ζήσης
    ΕΛΛ
    02/04/1994
    1.83
    Λίμπερο
    ΑΟ Πρέβεζας


    8.
    Γιάννης Λιβαθηνός
    ΕΛΛ
    19/04/1977
    1.83
    Πασαδόρος
    Ολυμπιακός


    9.
    Κώστας Ιωάννου
    ΕΛΛ
    01/01/1982
    1.82
    Ακραίος
    Ολυμπιακός


    10.
    Κάρλος Αλεξάντερ Μορέιρα
    BΡΑ
    24/10/1985
    2.00
    Κεντρικός
    Λέβε (Βραζιλία)


    11.
    Χρήστος Βολουδάκης
    ΕΛΛ
    13/02/1988
    1.80
    Λίμπερο
    Αίας Μαλεσίνας12.
    Βίκτωρ Κουρούπης
    ΕΛΛ
    01/01/1976
    1.90
    Λίμπερο
    Φοίνικας Σύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και εγώ έτσι είχα διαβάσει φίλε Γιώργο εκτός έαν βρέθηκε η χρυσή τομή οπότε καλοδεχούμενος είναι εάν τελικά οριστικοποιηθεί. Μακάρι να έκλεινε και ο Μπακουμόφσκι στην θέση του διαγωνίου για να είχαμε όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις σε αυτή την θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου