Επιτέλους βγαίνει κάποιο νεύρο απο την ΠΑΕ. Στους απατεώνες δεν θέλει savoir vivre... (video)

Σχόλια

  1. Για λύπηση...Πως κατάντησε έτσι ο βάζελος??? Μιζέρια, κλάμα, αναξιοπρέπεια...Δεν έχετε καν τα @@ να πείτε "Ρε δεν έχουμε ομάδα, αυτούς έχουμε αυτά μπορούμε". Μονίμως βλεπετε φαντάσματα, εχθρούς, παράγκες, τον Κόκαλη, τον Βαγγέλα, τον Τζόλε, την κακή σας την μοίρα. Ρε χάστε επιτέλους ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ!!!
    Είνα δυνατόν να σας αντιπροσωπεύει αύτη η αξιοθρήνητη καρικατούρα!!!! Που είναι ο καπετάνιος? Ο Πατέρας? Ακόμα και ο τζίγγερ? Βάλατε το ανέκδοτο τον Media, που ακόμα και ο πατέρας του( ο κυρ. Αριστείδης, παραδοσιακός γάβρος, παλαιότερα προσπάθησε να πάρει τον Θρύλο) δεν τον εμπιστεύται ούτε να του φέρει ένα ποτήρι νερό, για να σας σώσει!!!
    ΕΪΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάστε έτσι; Ο Αλαφούζος δεν είναι Τζίγγερ , ότι παράξενο γίνεται αμέσως το καταγγέλει. Καλά πως το ξέρετε , ότι ο πατέρας του Γιάννη Αλαφούζου δεν τον εμπιστεύεται και δεν του φέρνει ένα ποτήρι νερό; Υπηρέτης του είστε , συγγενής του ή κάτι άλλο;
    Κοιτάξτε καλό είναι ο Ολυμπιακός να παίξει δίκαια το πρωτάθλημα , να σταματήσει να βάζει διαιτητές να κάνουν χειρουργεία στον Παναθηναικό , να σταματήσει να φτιάχνει θυγατρικές εταιρείες , να σταματήσει να φτιάχνει την Σούπερ Λίγκα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.
    Κοίταξε σαν ομάδα ο Ολυμπιακός ως στιγμής είναι μικρότερη από τον Παναθηναικό. Στην Ευρώπη δεν έχει κάνει κάτι το σημαντικό , πολλά πρωταθλήματα που έχει πάρει στην Ελλάδα είναι πέτσινα (Ευθυμιάδης, Ριζούπολη , Βάλνερ-Καλαμαριά κλπ) και ότι παίρνει το παίρνει πολλές φορές με τσαπουκά και εκβιάζοντας καταστάσεις , δεν παίζει πάντα παίζοντας την καλύτερη μπάλα.
    Το ότι λέγεται από εσάς για τον Καπετάνιο , ότι δεν ήταν δίκαιος και κατέστεψε την ομάδα σας, πρέπει να σου αναφέρω ότι ΑΕΚ , ΠΑΟΚ , Λάρισα πήραν πρωταθλήματα επί παντοδυναμίας του. Δεν ήταν μοναχοφάης. Αντίθετα επί Κόκκαλη , η ομάδα σας δεν άφηνε κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα , άσχετα αν υπήρχαν ομάδες που έπαιζαν καλύτερη μπάλα από την δική σας ομάδα.
    Επίσης το νέο Καραισκάκη που έφτιαξε ήταν παντελώς παράνομο, πέταξε εκτός τον Εθνικό, κατάργησε τον στίβο και άλλαξε τον προσανατολισμό του γηπέδου. Πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να φωνάξετε και εσείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού , όμως όλα τα δεχτήκατε άνευ αντιρρήσεων.
    Είναι σωστά που έκανε ο Μαρινάκης , ότι εξύβρισε τον Σισσέ , το ότι έβαλε το διατητή Καλόπουλο να ακυρώσει κανονικό γκόλ του Κατσουράνη και να προσκυρώσει το γκολ του Τζεμπούρ;
    Πρέπει το πρωτάθλημα να είναι δίκαιο , οι πρόεδροι των ομάδων να είναι αξιοπρεπείς όχι να εξυβρίζουν παίκτες και να κοιτάζουν να βάλουν διαιτητές που να κάνουν χειρουργεία. Πίστεψέ με και ο Ολυμπιακός θα εκτιμηθεί από όλους τους οπαδούς , το πρωτάθλημα θα γίνει αξιοπρεπές , όταν όλοι κατεβάσουν τα χέρια τους και αφήσουν το πρωτάθλημα να εξελιχθεί βάσει της αξίας των ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eisai emesos plin safos tragikos kai na bgaleis ta gyalia pou sou exei foresei h omada sou, gt yparxei "paraga" thes na matheis? giati oti ginete sto podosfero gia to kalo tou panta timoreite autos pou to kanei,(arxisan na meletontai oi kasetes kai kata kapio magiko tropo pali o proedros sou ws diamageias allakse tous dikastes ti itan autoi tespa), epishs pote den timorithike h omada sou gia pragmata poy eseis exete prwtoi kanei kai timorountai alloi gia ta idia akrivws pragmata, mipws perisi o torosidis-maniaths eipan ta idia stous diaithtes me auta pou eipe o maniaths? leme mhpws? kai ti egine? tpt!!, o olympiakos sto karaiskakh den eixe prokalesei episodeia kai mpikan oi filathloi kai xtypisan paiktes kai petaksan kai molotof? ti egine ? mia agwnistikh? tpt!! o panathinaikos gia episodeia pou oute kan tou idiou mhkous itan timorithike me -2!!! mipws eides to prwto agwna mas ? tha eides me tin anesh se tzartzarismata edine kartes? se 2 mats 10 kartes? ti sou leei o dialogos tis kasetas pou ton sygekrimeno diaithth ton kathgoroun gia stimena kai sfyraei? oti profylaxtike gia na paiksei se diko sas mats perisi me ton Ari? reeee oust apo dw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηρεμα ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου