Το poll έδειξε Λεωφόρο!





Με το 56,26% ,απο 935 άτομα ,ψήφισαν ότι θέλουν το νέο μας γήπεδο στην Λεωφόρο και μετά Βοτανικό ,Γουδί και ΟΑΚΑ. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα ,σίγουρα οι δύο πιο εφικτές λύσεις είναι αυτή του Βοτανικού και ύστερα αυτή του ΟΑΚΑ.

Όπως έδειξε η ψηφοφορία ,αλλά και όπως θα διαπιστώσει κανείς αν μιλήσει με 5-10 Παναθηναϊκούς ,η συντριπτική πλειοψηφία αυτών θέλει ασυζητητί Λεωφόρο. Εκεί είναι το σπίτι του Συλλόγου ,εκεί γεύτηκε τις μεγαλύτερες επιτυχίες ,εκεί ανδρώθηκαν γενεές. Το θέμα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εκεί ,είτε το Αθλητικό κέντρο είτε απλα το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Για μένα υπάρχει ,απλά πρέπει να έχει πολλά κιλά @@ για να θυσιάσει εμπορικούς χώρους και χρόνο κατασκευής.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σχέδιο για το αθλητικό κέντρο στην Λεωφόρο ,όπως είχε δημοσιοποιήσει το 2003 ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και εδώ να διαβάσετε απόψεις για το ζήτημα του γηπεδικού.

Σχόλια

  1. Να φανταστείς σήμερα Πρες υπάρχει ανάρτηση στο Σεντραγκολ για τον Βοτανικό που θεωρεί ο συντάκτης ότι η Λεωφόρος είναι ετοιμόρροπο γήπεδο. Τι να πει κανείς . αυτό το γήπεδο άντεξε 2 σεισμούς το 1981 & το 1999 και το θεωρούν ετοιμόρροπο. Μην ακούς τίποτα , όλα αυτά τα λένε για να γίνει το πρότζεκτ από την κατασκευαστική του Μπόμπολα να χρεωθεί ή και να εξουθενωθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός σε μια εποχή κρίσης , δανειζόμενος χρήματα για να τους πληρώνει αδρά ώστε να του φτιάξουν γήπεδο. Επαναλαμβάνω κατά την προσωπική μου άποψη , η καλύτερη λύση είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του υφιστάμενου γηπέδου και η προσθήκη εξεδρών όπου αυτό είναι εφικτό. Τότε , αν θέλει , η κατασκευαστική του κου Μπόμπολα μπορεί να καταθέσει οικονομική προσφορά και να πάρει τη δουλειά. Επίσης με το πρότζεκτ αυτό οικονομικά ο Παναθηναϊκός βγαίνει , δεν κοστίζει τα πολλά λεφτά της ανέγερσης ενός νέου γηπέδου από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου