Mας τελείωσε το πρωτάθλημα..

Όταν δεν είναι η διαιτησία ,είναι ο κακός μας εαυτός. Συνηθισμένοι είμαστε πλέον..



Στο -7 (ή -5 αγωνιστικά) λοιπόν απο την κορυφή ,το πρωτάθλημα για εμάς χάνει κατά πάσα βεβαιότητα το ενδιαφέρον του (στην Ελλάδα ζούμε) και η ομάδα πρέπει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της. Να βελτιωθεί αγωνιστικά; Να κοιτάξει πιο σοβαρά πλέον τις πιθανότητες για κάτι καλό στην Ευρώπη; Δεν ξέρω ,πάντως το πρωτάθλημα γιοκ απο σήμερα.

Στην πρώτη αγωνιστική η διαιτησία βοήθησε τον Ολυμπιακό να φύγει με το τρίποντο απο την Βέροια ,την δεύτερη αγωνιστική ο Σιδηρόπουλος μπουρδέλιασε το ματς με τα Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και σήμερα η ομάδα έχασε απο μια χειρότερη ομάδα. Δεν λέω πως δε γίνεται να κάνεις ευκαιρίες να τις χάνεις και στο τέλος να χάνεις και το ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό λέει και η λογική. Αλλά για ακόμη ένα ματς ,πόσες κλασικές ευκαιρίες χάσαμε; 5;6;7; Σημασία έχει ότι η μπάλα δεν μπήκε στο πλεχτό και το αποτέλεσμα έγραψε ότι χάσαμε απο τον Πανθρακικό. Να και κάτι που δεν είχαμε καταφέρει...

Στεναχώρια ή θυμός δεν υπάρχει. Ή μάλλον δε γίνεται να υπάρχει. Πως θα μπορούσε με τόσα που έχουν δει τα ματάκια μας; Απλά για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας πως όποτε δεν μας περιμένει η διαιτησία ,μας περιμένουν οι κακές μας εμφανίσεις. Γιατί και η σημερινή ,κακή ήταν.

Έχω ξαναπεί πως η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και χαμηλό ταβάνι. Αλλά τόσο χαμηλό ώστε αποκλεισμοί απο Μάλαγες να θεωρούνται φυσιολογικοί και όχι οι ήττες απο Πανθρακικούς. Έτσι για να ξηγιόμαστε δηλαδή ,για να μην θεωρείται μετά απο κάποια φάση πως υπάρχει το δικαίωμα στις επαναλαμβανόμενες κακές εμφανίσεις.

Κανένα κατηγορώ -απο μεριάς μου- προς την ομάδα. Απλά στην Παιανία πρέπει να τους δείξουν τρόπους ,πως μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Ή να τους βάλουν dvd με τις κινήσεις και τα γκολ του Σισέ.

Την Πέμπτη παίζουμε το μέλλον μας στο europa league. Μην το κάψουμε απο Σεπτέμβρη. Κρίμα είναι...

ΥΣ: Ο Φορναρόλι μου άρεσε και σήμερα.

ΥΣ2: Να κάνουν στην ΚΕΔ δώρο και ρολόγια. Ένα λεπτό και βάλε υπήρχαν καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις και το κοράκι κράτησε μισό λεπτό με το ζόρι.

ΥΣ3: Για τον Παπαδόπουλο και την αχαριστία του ,θα υπάρξει σχετικό κείμενο.

Σχόλια

  1. Μαγκες υπαρχουν ατομα σαν τον φιλο τον Biafra απο κατω, που δικαιολογημενα εχουν ξενερωσει. Το νιωθω κι εγω γιατι κι εγω παιρνω διαρκειας και μαζι με τον αδερφο μου εχουμε κανει και πολλα ταξιδια στο εξωτερικο.Ως οικογενεια δηλαδη εχουμε δωσει πολλα λεφτα για την Παναθα.Ομως αλανια δεν γινεται να υπαρχει μονιμη στηριξη χωρις καμια απαιτηση.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εισαι. Δεν συμφωνω με το σκεπτικο του φιλου Τασου απο κατω που ειναι του στυλ ''να γαμηθουν ολοι που δεν στηριζουν την ομαδα''. Προφανως και διαφωνω με τους λατρεις της μιζεριας και της κλαψας. Ομως εγω χωρις να ανηκω στους τελευταιους, εχω ξενερωσει. Ειναι απλο, ανθρωπινο συναισθημα. Ουτε αφορισμοι, ουτε να φυγει ο Ζεσουαλδο, ουτε τιποτα τετοιο.Οταν στηριζεις τοσα χρονια την ομαδα μεσα σε αυτη την σαπιλα του ελληνικου πρωταθληματος, απο ενα σημειο και μετα δεν ανεχεσαι αλλο.Αυτα μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αλανια μεσα στο γηπεδο χειροκροτησαν , οπως και μετα το ματσ με τη μαλαγα
    αυτοι ειναι μαγκες
    αυτοι και οσοι γραφτηκαμε στη συμμαχια ανεξαρτητως αν ηρθε ο μεσι χεσι αν εχουμε λεφτα και τα @@ μας κουνιουνται
    καιρος να μετρηθουμε


    ολους τους αλλους ουτε η ομαδα τους χρειαζεται ουτε τους παρακαλαμε και να πανε να γαμηθουν
    ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηρίζω την ομάδα δυο δεκαετίες τώρα με ταξίδια, διαρκείας και όσο μπορώ και στους δρόμους και έχω δει μόνο 2 πρωταθλήματα. Βαρέθηκα να παίρνω διαρκείας, να φωνάζω και να ξέρω από το Σεπτέμβριο (με εξαίρεση τη 2η χρονιά Πατέρα) ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγω δεύτερος. Νομίζω ότι δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο, δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο. Όταν ξαναπαίξουμε μπάλα με σοβαρές αξιώσεις για πρωτιά, θα ξαναείμαι εκεί, γιατί πλέον διψάω να δω ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον παναθηναϊκό τον χόρτασα. Εγώ τα πέρασα τα δύσκολα. Καλό κουράγιο σε κόσμο και καινούρια διοίκηση και σε όσους παραμένουν στο πλευρό της ομάδας. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα από τη κερκίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Να σου δώσουμε παράσημο που τρεχεις απο εδω και απο εκει. Προφανως χρειαζεται να κανεις διαφημιση για να σου πουνε κάποιοι μπράβο που τρέχεις ή ακομα να επωφεληθείς από αυτό . Εμένα δε μου χρειαζεται να διαφημισω που τρέχω και που όχι . Ουτε θα γινω σημαντικοτερο ατομο απο αυτό . Εσύ μπορει να μην έχεις άλλη δουλεια και να ασχολεισαι με αυτό μονο . Προφανως κάποιοι έχουμε να ασχοληιθουμε και αλλα πραμματα ή δε μας δίνεται η δυνατοτητα να μενουμε διπλα στο γηπεδο αλλα καποια χιλιομετρα μακρια. Τώρα αν το Παναθηναικο μετρο σου γραφει οτι εισαι περισσοτερο Παναθηναικος απο μενα ε τοτε χαλαλι του ..Πραγματικα ομως με αφηνει παγερα αδιαφορο που τρεχεις και τι κανεις.

    Μη διαβάζεις τι γράφω αν δε σου αρέσει δε σε υποχρεώνει κανείς.

    Και εσυ κανεπαδάτος ήσουν οποτε άσε την υψηλή κριτική.

    Αυτή είναι η διαφορά μας . Και επειδή βαριέμαι να ασχολουμαι πάλι με εσένα . Πες οτι θέλεις στο blog αλλά μην απευθύνεσαι σε εμένα ειδικά με δηκτικο στυλ του τυπου αλλαξε ομαδα. Αλλάξε εσυ κυριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηττοπαθής μέχρι το μεδούλι, ανίκανος να στήσει άμυνα, μας έχει κάνει
    στόχο για κάθε μικρή ομάδα. ας ανατρέξουν όλοι οι "ενωτικοί" που
    καταδικάζουν τους γκρινιάρηδες του καναπέ τις δηλώσεις του άσχετου
    πέρσι: "φτιάχνουμε ομάδα, δεν πάμε για πρωτάθλημα". Οι "ρεαλιστές" του
    "μετά το Φερέϊρα ποιός θα ρθει" ας αναλογιστούν ότι είναι Μέγας Δωρητής
    του ολυμπιακού με τουλάχιστον 75 εκ. € σε τέσσερα πλεον χρόνια. Να βρουν
    Έλληνα προπονητή με 30000-50000€ να τους στήσει στα αποδυτήρια σαν τις
    αδελφές του Βέγγου...

    Α! Να πάρει και Τοτσέ από εκεί που 'ρθε

    ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός -επαναλαμβάνω τηρουμένων των αναλογιών έχει κατώτερους παίκτες από προηγούμενες χρονιές, το μπάτζετ είναι στα 55 εκατομμύρια- έχει κέντρο και μέσους , Ζέκα, Βιτόλο , Χριστοδουλόπουλος , Κατσουράνης , Σισσοκό (περισσότερο χαφ μοιάζει να είναι παρά επιθετικός) και Μαυρίας (μοιάζει πολύ το στυλ του με Σαλπιγγίδη). Η άμυνά του είναι σχετικά καλή Μπουμσόνγκ , Βελάσκες , Βύντρα , Σειταρίδης , Καρνέζης ή Καπίνο.
    Νομίζω το πρόβλημα είναι η επίθεσηω ----> η ομάδα δεν έχει σέντερ φορ.
    Ο Φορναρόλι είναι καλός τεχνίτης αλλά υστερεί σε δύναμη , νομίζω ότι δύσκολα αν δεν υπάρξει κάποιος άλλος δυνατός παίκτης δίπλα του που να τον βοηθήσει, θα πατήσει περιοχή.
    Ο Τοτσέ για μένα δεν κάνει , η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη του, φέτος κανονικά με την εμπειρία που έχει θα έπρεπε σε κάθε ματς να βάζει και από ένα γκολ , αλλά τίποτα.
    Ο Κουίνσι είναι δεξί εξτρέμ , μπορεί να βάλει γκολ γιατί είναι επιθετικογενής παίκτης , αλλά δεν είναι ο κλασσικός σέντερ φορ.
    Επαναλαμβάνω ειδήμων αθλητικογράφος δεν είμαι , ούτε κάνω τον προπονητή της εξέδρας , αλλά στον φετινό Παναθηναϊκό λείπει ο σέντερ φορ. Ο Φερρέιρα ας απαλλαχθεί από τις εμμονές του σε κάποια πρόσωπα και ας δοκιμάσει τον Πετρόπουλο. Είναι δυνατό παιδί , παίκτης περιοχής , ψηλός με εκτόπισμα , που μυρίζεται το γκολ αλλά θέλει δουλειά.
    Επίσης καλό είναι να δοκιμαστούν νέοι παίκτες από τις ακαδημίες , αλλά με προσεκτικό τρόπο ώστε να μην καούν.
    Επειδή είχα μιλήσει στο παρελθόν μετά το ματς με τη Μάλαγα για την αγορά ενός χαφ , διορθώνω την άποψή μου , γιατί θεωρώ περισσότερο αναγκαίο την αγορά ενος σέντερ φορ. Όμως επειδή τα χρήματα είναι δεδομένα και μάλλον δεν θα δοθούν για αγορά παίκτη , ας κοιτάξει ο προπονητής μας από τους παίκτες που υπάρχουν να βρει κάποιον γι αυτή τη θέση. Εγώ πρότεινα τον Πετρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ''αλλού'' πες τα .. αλλού .
    Εγώ ανίδεε στήριζα τον Παναθηναικό πάντοτε . Ακόμα και όταν δεν γούσταρα την διοίκηση . Φώναζα ΥΠΕΡ της ομάδας πάντοτε , και μαθήματα από καναπεδάτους εγώ δεν δέχομαι .
    Οι έλλειψεις της ομάδας είναι δεδομένες , αλλά με το να τις υπερτονίζεις σε κάθε ευκαιρία , με σκοπό να δικαιωθείς καταντάει μονότονο , σπαστικό και γραφικό μάλιστα .
    Εγώ λοιπόν μίζερε τύπε , που τρέχω από το πόλο , μέχρι το βόλλευ γυναικών , από το μπάσκετ μέχρι το ποδόσφαιρο , από το βόλλευ αντρών μέχρι το μπάσκετ γυναικών , ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρίνω όλους αυτούς που είναι οι ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ενώ δεν κάνουν τίποτα για να στηρίξουν την ομάδα .
    Βαρεθήκαμε τους παναθηναικάρες που ονειρεύονται Μέσσι και Ρονάντο στον Παναθηναικό , ενώ όταν είχανε Σισέ και Ζιλπέρτο , κράζανε τους τύπους που τους φέρανε .
    Αν δεν γουστάρεις να στηρίξεις την ομάδα και έναν προπονητή ξένο που μένει εδώ με τόσες @@@ δυσκολίες , δίπλα σε ομάδα , κόσμο και παίκτες ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .
    Ο Παναθηναικός υπήρχε και θα υπάρχει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα άλλαξε ομάδα στα φιλαράκια σου και οσους γνωρίζεις. Aυτά αλλού.

    Οταν εσείς κράζατε την ομάδα με αίσχος και βρίζατε όλους τους παίχτες του Παναθηναικού ήταν καλά , τώρα οι ίδιοι το παίζετε Παναθηναικοπατέρες και τιμητές των πάντων. Αυτά αλλού.

    Εγώ είπα για τις φανερές ελλείψεις της ομάδας που βγάζουνε μάτι !Αν έχεις να πεις κατι επι της ουσιας για την ομάδα και για το ποδόσφαιρο πες αλλιώς μην μου απευθύνεις το λόγο με τσιτάτα. Αυτά αλλού.

    Για το αν δεν έχω βάλει φράγκο στην συμμαχία η αν πηγαινω γηπεδο οχι άσε με να το ξέρω εγώ . Και δε σου πέφτει και κανενας λογος έτσι ;

    δε θα μου κάνεις μάθημα εμένα δε σου επιτρέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν στο κέντρο παίζεις ουσιαστικά μόνο με τον Βιτόλο αφού ο Κατσουρ δε παίζει και ο άλλος ο Σο φοβερή επιλογή..( ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ..των ΑθανασοΒασιλαράδων..)

    Όταν στην επιθεση οι επιλογές είναι ο Τοτσέ και ο Φορναρόλι...

    Όταν ο μόνος καλός και ουσιαστικός παίχτης είναι ο Σισόκο για το επιθετικό κομμάτι ε τότε δεν έχεις να περιμένεις πολλά...
    Κάκιστες επιλογές στην επίθεση ΜΗ επιλογές στο κέντρο..

    Η ομάδα απλά είναι η ΚΑΤΩΤΕΡΗ που έχω δει όλα τα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο...

    Ακόμα πάντως επιμένουμε να μη βάζουμε τους πιτσιρικάδες Φουρλάνο Λαγό Τριανταφυλλόπουλο κτλ κτλ και να παίζουνε κάποιοι παίχτες που δε δείχνουνε τίποτα...

    Και έχεις τη διοικηση να ασχολείται με ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ..

    Δε πάμε πουθενα ετσι.

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει μικρύνει......

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στήριξη στην ομάδα παρά το άσχημο αποτέλεσμα. Θα δουλέψει η ομάδα σιγά-σιγά , θα πάρει τα πάνω της , ας δοκιμάσει ο Φερέιρα να βάλει σέντερ φορ τον Πετρόπουλο , εμένα μου φαίνεται ότι μυρίζεται το γκολ , θέλει όμως δουλειά , όπως έκανε ο Λάκης Πετρόπουλος - οι περισσότεροι δεν τον ξέρετε ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού την περίοδο 1968/1969- με τον Αντωνιάδη. Τον έβαζε και έτρεχε , έκανε προπονήσεις με την μπάλα σε έξτρα χρόνο μετά την προπόνηση, Για να γίνει κάποιος σέντερ φόρ θέλει χρόνο και προπόνηση για να τα καταφέρει.
    Πάντως στο ματς με τον ΠΑΣ , μετά την αποβολή Κατσουράνη , παρατήρησα ότι είχαμε μέσους και πέρναγε η μπάλα στην επίθεση , επιθετικός δεν υπήρχε να την βάλει μέσα. Ο Πετρόπουλος είναι καλός , μυρίζεται που μπορεί να γίνει φάση , του λείπει το καλό τελείωμα και αυτό απαιτεί δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικα και δεν υπαρχει κανενα ''κατηγορω'' ουτε και αφορισμοι. Υπαρχει απλα το γεγονος οτι για ακομα μια χρονια δεν θα χαρουμε μπαλα ουτε θα εχουμε καποιο ενδιαφερον για το πρωταθλημα εμεις οι Παναθηναικοι.Για τον εναν η τον αλλο λογο, δεν χρειαζεται αναλυση παλι.Τοσο γαμημενα απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ειρωνία είναι ότι πέρισυ τέτοια περίοδο και λίγο πιο μετά στην πρώτη ευκαιρία σκόραρες ενώ τώρα πρέπει να δημιουργήσεις καμμιά δεκαριά για να πετύχεις ένα γκολ. Τόσο με τον ΠΑΣ όσο και με τον Πανθρακικό οι εμφανίσεις σίγουρα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές όμως αν ήσουν στοιχειωδώς εύστοχος θα είχες πάρει 6 βαθμούς και όχι 1.
    Οι ελλείψεις είναι γνωστές απο εκεί και πέρα εάν δεν καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη ούτε τον Ιανουάριο προβλέπω να γίνεται κάποια κίνηση ενίσχυσης.
    Οπότε ευελπιστώ και εγώ την Πέμπτη να πάρουμε το "διπλό" στο Μάριμπορ για να έχει ο κόσμος την διάθεση να πάει με Τότεναμ και Λάτσιο στο ΟΑΚΑ.
    Υ.Γ. Βαγγέλη θα συμφωνήσω και εγώ ότι θα πρέπει οι μικροί να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όμως αυτό πρέπει να γίνεται βάση σχεδίου και όχι να τους βάλουμε όπως τοέκανε η ΑΕΚ και ο Άρης γιατί τότε θα τους "κάψεις" και θα τους χάσεις.
    Υ.Γ.1 Όσον αφορά τον Παπαδόπουλο και τον πανηγυρισμό του στο γκολ μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι πολλοί που φόρεσαν το "τριφύλλι" δεν σεβάστηκαν τον κόσμο που τους στήριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άμα έχει μικρύνει άλλαξε ομάδα Βαγγέλα . Άντε κάντε μας την χάρη . Όλοι οργιστήκαμε με την ήττα σήμερα , αλλά κόψτε την παραμύθα με τους αφορισμούς . Όλοι εσάς που βρίσκετε ευκαιρία να κράξετε την ομάδα , κατά 95 % δεν έχεετε βάλει φράγκο στην Συμμαχία , και στο γήπεδο δεν κάνετε την τιμή στην ομάδα να πατήσετε .
    Τώρα μετριούνται οι Παναθηναικοί .
    Στήριξη στον προπονητή μέχρις εσχάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου