Ζητείται λεφτάς Παναθηναϊκός για να πάρει την ΠΑΕ. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το blog.


To CV που ζητάμε για την θέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ,να εμπεριέχει:

1. Δυνατότητα αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.
2. Κάλυψη μεγάλων μεταγραφικών budget.
3. Ικανότητα να χτίσει το νέο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Λεωφόρο ,το Γουδί ή τον Βοτανικό.
4. Να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
5. Να μην χρησημοποιεί ΜΜΕ για προπαγάνδα στον κόσμο της ομάδας.
6. Να φτιάξει Παναθηναϊκή εφημερίδα ,κανάλι και site που να μυρίζουν Παναθηναϊκό και όχι το άρωμα του.

Προυπηρεσία δεν κρίνεται απαραίτητη. Για την ακρίβεια ,θεωρείται μείον.

Αν έχετε τα παραπάνω ,στείλτε μας ένα mail...

Σχόλια

  1. Ηρθε στην Ελλαδα,εδωσε συνεντευξη ΠΕΡΑΣΕ απο την ΕΕΑ δείχνοντας 55εκατομυρια σε τράπεζα της Γερμανιας,έκανε γραπτη προταση για να συμμετασχει στην ΑΜΚ 15εκ οπου θα του εξασφαλιζετε το πλειοψηφικο πακετο...Παρολαυτα εμεις τον αποκαλεσα πριγκιπα απο το ζεφυρι,ο αλαφουζος τον χλευαζε καθε φορα που αναφεροταν το ονομα του και προσπαθουσε με ολες του τις δυναμεις να προπαγανδισει τον κόσμο του Παναθηναικου αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ στο τέλος λυγισε και παραδεχθηκε και την οικονομικη δυναμη του Πριγκιπα αλλα και την υπαρξη του...παρολαυτα παλι βαλθηκε να μας τρελανει λεγοντας οτι δεν ειναι σιγουρος για το ενδιαφερων του Πριγκιπα Φαιζαλ!!!Ξεχναει ο καραφλας οτι ο πριγκιπας ειχε ερθει στην Ελλαδα και ειχε ζητησει να παρεβρεθει στην Γ.Σ αλλα του κλεισαν την πορτα!!!!Και το καλύτερο για το τέλος,ο Αλαφούζοςο ιδιος παραδεχθηκε οτι έκανε ΑΜΚ 6εκ για να μην μπει....ο καθε τυχαρπαστος αραβας και γινει μεγαλομετοχος,και να τα σημερινα μας χαλια!!!!


    Υ.Γ Αραβας που στα σφραγισμενα εγγραφα απο την πρεσβεια και απο το υπουργειο αναγραφεται ως HIS ROYAL HIGHNESS!Βεβαια ο αλαφουζος προσπαθησε και εκει να τα μπαλωσει λεγοντας τον δευτεροκλασατο αλλα δοξα το θεω τα εγγραφα απο την ΕΕΑ τον ξεβρακωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι που θα πρέπει να ζητάμε επιτακτικά..

    Ειδικά τώρα που τελειώνει η ΑΜΚ για παλιούς μετόχους.. Ας βάλει κάποιος το ποσό που δε θα βάλει η Συμμαχία για αρχή στα 3-4 εκ στα 6 της αυξησης .Και μετά εφόσον βάλει τα 3-4 εκ αμέσως αμέσως θα αποκτήσει αξιοπιστία και έρρεισμα σ όλους τους Παναθηναικούς που θέλουνε το καλό της ομάδας. Στη συνέχεια με ακόμα 5-6 εκατομμύρια θα είναι ο μόνος και βασικός μέτοχος - ιδιοκτήτης του Παναθηναικού.Τέρμα λοιπόν οι δικαιολογίες για όλους όσους λένε οτι ενδιαφέρονται..

    Ας μιλήσει το χρήμα...Ναι έχει χρέη ο Παναθηναικός ναι έχει προβλήματα να λύσει όποιος τον αναλάβει βουνό ,προβλήματα αλλά όποιος το κάνει και θυσιάσει κάποια εκατομμύρια θα γίνει ήρωας στα μάτια του κόσμου. Και επειδή όποιος θα κάνει κάτι τέτοιο δε θα το κάνει για να γίνει ήρωας..τα ωφέλη θα έρθουνε εν καιρώ και θα είναι κάθε φύσεως..

    Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για μεταγραφές..ΠΡΩΤΑ ΓΗΠΕΔΟ...και να παρουσιάσει κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ να δώσει πραγματικό ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ στο κόσμο .Χορτάσαμε μιζέρια ψέμματα και επικοινωνιακά τρικάκια..Λίγη γ&!&#&μένη σοβαρότητα..και πλάνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τελευταίο συμφωνώ μαζί σου , άμεσα η ΠΑΕ να φτιάξει τη Λεωφόρο με σχετικά χαμηλό κόστος , ώστε να επιστρέψουμε εκεί. Από εκεί και πέρα ανοικτή είναι η Συμμαχία όταν βρεθεί κάποιος και φέρει χρήματα , ας πάρει την ΠΑΕ , αν και σε τέτοιες εποχές οικονομικής κρίσης , καλό θα είναι αυτός που θα βρεθεί να μην είναι λαμόγιο. Και κάτι άλλο επίσης , εγώ προσωπικά , ξαναζεσταμένα φαγητά , δεν θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 2:55 μ.μ.

    ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. His Royal Highness Prince Faisal Bin Abdulaziz Al Saud,αυτο ειναι το ονομα που μπορει να εκτοξευσει τον Παναθηναικο.Ομως τα αρχιλαμογια του εκλεισαν τον δρομο μειωνοντας την ΑΜΚ στα 6 εκ για να μην παρει το πλειοψηφικο πακετο!!!Απο συμμαχια εγινε ναυμαχια,θα μας κανει πλακα και η θρακη με τα γιαννενα!!!!ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου