Το blog διοργανώνει και προσκαλεί κόσμο στο "Φέρτε μας πίσω τους Βαρδινογιάννηδες". Η νέα κωμωδία που θα προβάλλεται απο δω πέρα μετά απο κάθε ήττα! Δηλώστε συμμετοχή!


Με αφορμή και τις δηλώσεις του Βαζέχα για ανάγκη επιστροφής της οικογένειας Βαρδινογιάννη ,το blog δίνει βήμα στον κάθε αγανακτισμένο Παναθηναϊκό που θέλει να αποστείλει μια επιστολής παράκλησης προς την οικογένεια ,ώστε να γυρίσουν πίσω. Και διαβεβαιώνω πως όλες τους θα μεταβιβαστούν όσο πιο "κοντά" τους γίνεται.

Επίσης ,όσοι θέλουν να ανπαντήσουν στο συλλαλητήριο του 2008 και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα πως οι Παναθηναϊκοί που θέλουν πίσω την οικογένεια είναι περισσότεροι απο αυτούς που δεν την θέλουν ,διοργανώνουμε και εκδηλώσεις. Να μαζευτούμε ξανά στο Πεδίο και να κλείσουμε την Αλεξάνδρας.

Για αυτό συσπειρωθείτε ,να μετρηθείτε όλοι οι αγανακτισμένοι ,να ξεκινήσει η μεγάλη επιστροφή!


Σχόλια

  1. Μη φοβάστε.
    Ο Βαρδινογιάννης δεν έχει σκοπό να γυρίσει.
    Σκοπός του απλά είναι να ολοκληρώσει το σχέδιο διάλυσης και να κάθετε να παρακολουθεί όλους εμάς να μαλώνουμε για την αναγκαιότητα η μη της επιστροφής του.
    Ο Παναθηναϊκός θα έχει απαξιωθεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και για να γίνει ξανά μεγάλη ομάδα θα πρέπει να γίνει ένα ΘΑΥΜΑ.
    Κανείς δεν πλησιάζει τον Παναθηναϊκό να βάλει λεφτά, γιατί πολύ απλά όποιος το κάνει θα βρει το μπελά του σε άλλα μέτωπα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.
    Και κάπου εδώ ευθύνη έχουμε και εμείς οι οπαδοί, που μουδιασμένοι καθόμαστε και παρακολουθούμε την υλοποίηση του σχεδίου, δίχως να βγούμε ποτέ (μετά το νταμπλ του 2010) να στηρίξουμε φανερά τους μετόχους στον πόλεμο που τους έκανε η οικογένεια Βαρδινογιάννη.
    Τους αφήσαμε μόνους - γιατί πιθανόν νομίσαμε ότι θα έχουν τη δύναμη να κοντράρουν - αλλά δεν υπολογίσαμε ότι απ τη στιγμή που η οικογένεια Γιαννακόπουλοι υπέκυψε σημαίνει ότι φοβήθηκαν τα χειρότερα. Κι όταν φοβούνται αυτοί που έχουν ματώσει για τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια, φανταστείτε τι τράβηξαν οι υπόλοιποι μέτοχοι, που ακούνε "παναθηναϊκός" και σταυροκοποιούνται άλλο τέτοιο κακό να μη τους βρει. Έχασαν εκατομμύρια εκεί που πίστευαν ότι είναι στο παρά 5 να κτίσουν τον μεγάλο ευρωπαίο Παναθηναϊκό με το δικό του παλάτι.
    Τώρα απλά γινόμαστε θεατές της ολοκλήρωσης του σχεδίου διάλυσης, μετά την εντολή του Β.Β. "τελειώστε τον Παναθηναϊκό" (και όχι τελειώστε ΜΕ τον Παναθηναϊκό). Αυτός ήταν ξεκάθαρος, απλά οι δημοσιογράφοι μετέφεραν την φράση προσθέτοντας ένα "ΜΕ".
    ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
    τα χειρότερα είναι πολύ κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:56 μ.μ.

    τα ορφανα και οι τσατσοι του greengate παρακαλουνται να αφησουν τα facebook τα μπλογκ και τα τηληφωνα στα ραδια και να ξεχυθουν στους δρομους χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kάντε ένα συλλαλητήριο λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 2:56 μ.μ.

    ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟ .................ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:56 μ.μ.

    Κάτσατε απάνω στο πεπόνι και σκούζετε.Τα εμετικά σας πανώ που τα βάλατε?........
    Μόνος του και όλοι σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.
    Αλλά γιατί στεναχωριέστε? Μία έτσι θα κάνει ο γνωστός γελλωτοποιός ανά το πανελλήνιο Βγενο-πούλος και θα καθαρίση τη μπουγάδα.Απλά σας δοκιμάζει βρέ κουτά.Επίσης ο Αντωνιάδης ένα μεγάλο μέρος από τις 350•000 € που σακκούλιασε
    θα το διαθέσει για αγορά μετοχών.Μέχρι και ο Κωνσταντίνου προσφέρθηκε οικειοθελώς .Αυτοπροτάθηκε μαζί με τον Δομάζο γιατί δεν άντεχαν στη σκέψη να
    βοηθάει μόνος του ο Αντωνιου.Γιαυτό σας λέω δεν θα χαθεί η ΠΑΝΑΘΑ έχει
    Εκατομμύρια πράσινες καρδούλες που θα βοηθήσουν.
    Τσάτσοι του Βγενο-πούλου την κάτσατε τη βάρκα.Τώρα τι ψάχνετε? Την άσπρη μύγα?
    η το μεταλλικό κουνούπι? ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ?
    ΚΩλΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βαζέχα πάντως τα πράμματα τα λέει πολύ σωστά ! Συνολικά και για τις ευθύνες του προπονητή και για τους παίχτες αλλά και για όλα. Και ειναι ο Βαζέχα έτσι δε τα λέει ο φούφουτος..Αλλά οχι μόνο αυτός όλοι οι παλαιμαχοι έχουνε εκφραστεί σωστά για το χάλι της ομάδας.

    Τώρα για τους Βαρδινογιάννηδες το προφανές είναι οτι τέτοια κατάσταση δε ζήσαμε οταν είχαν αυτοί τα κουμάντα.
    Από εκει και έπειτα θα ήταν πισωγύρισμα και καλό θα είναι να μη γίνει και να το αποφύγουμε.

    Όμως εαν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής άλλος τότε θα ήταν λύση η επιστροφή τους . Γιατι με τη Συμμαχία ας μη κοροιδευομαστε μεταξύ μας δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ούτε θα πάμε τον Παο Μπροστα όπως λέει το σλογκαν τους αλλά θα πάμε την ομάδα πολύ πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτά που γίνονται σε αυτήν την ομάδα σε λίγο θα δούμε και τον Σισέ να ζητά τον ακατανόμαστο πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαρδινογιάννηδες τέλος , το είπαμε , ξαναζεσταμένα φαγητά δεν θέλουμε με όποιο κόστος υφιστάμεθα. Αν θέλουν να γίνουν μέλη της συμμαχίας και να βοηθήσουν οικονομικά , κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοιτα πρεσσ η ιδεα ηταν δικια μου αλλα εμπρος στο γενικο ξεσηκωμο για την παλινορθωση δεν θα ζητησω το κρεντιτ


    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΠΟΥ ΚΑι ΠΟΤΕ


    yg. στα σοβαρα μεγαλη στενοχωρια για το βαζεχα δεν δειχνουν παρα μονο απυθμενο κομλπεξ τετοιες δηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες τα, γιατι θα τρελαθουμε σημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου