Έχουμε κάνει και χειρότερο ξεκίνημα...


Την σαιζόν 2002-2003 στην 3η αγωνιστική βρισκόμασταν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με μηδέν βαθμούς ,έχοντας γνωρίσει σερί ήττες απο Πάοκ ,Άεκ και Προοδευτική. Και έπειτα κάναμε ένα απίστευτο σερί νικών ,που μας έφερε στην πρώτη θέση και μας έχρισε το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζαμε βέβαια στο mr Crocus. Βέβαια σε σύγκριση με τώρα ,εκείνη η ομάδα ήταν πολλά επίπεδα ανώτερη και πιο πλήρης. Όπως επίσης δεν είχαμε ξεκινήσει με αφαιρέσεις βαθμών..

Το παράδειγμα του 2003 προφανώς δεν αναφέρεται για να πιστέψουμε στο πρωτάθλημα. Στην Ισπανία ,η Ρεάλ βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω απο την Μπαρτσελόνα μόλις την 4η αγωνιστική. Εκεί οι Μαδριλένοι προφανώς και δεν τα παρατάνε για την κούπα ,αφού όλο και κάπου θα σκοντάψει η Μπάρτσα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό πρωτάθλημα και το να πιστεύουμε ότι θα καλυφθεί διαφορά 7 βαθμών είναι τουλάχιστον ουτοπικό..

Σχόλια

  1. Δεν έχει καμία σχέση η ομάδα του τότε με του τώρα σε ποιότητα όπως και ο ίδιος λες...
    Εδώ που φθάσαμε εγώ φοβάμαι τα χειρότερα. Ποιο πρωτάθλημα..απλά να είμαστε αξιοπρεπείς..και να διεκδικήσουμε κάτι καλό στην Ευρώπη και στο Κύπελλο...
    Αλλα για να γίνουνε αυτά θα πρέπει να αλλάξουνε ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma kala poso anideos proponitis einai autos o Fereira?
    Einai dinaton na mou afinei ston pago ton Leto ton Zilberto kai ton Katour...kai na mou exei kai ektos apostolis ton Cisse....? Afiste pou kapou akousa pws meta to epeisodio pou eixe me ton Vazexa stin proponisi eisigi8ike tin lisi tou sumvolaio tou. Alla min agxoneste, teleiwenei i apo8erapeia tou Boreli se mia evdomada opote 8a einai etoimos na mas voi8isei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπετόβλακα βγάλε το ''13'' από το nickname σου . Η Θύρα 13 ως γνωστόν στηρίζει 100 % τον Ζεσουάλδο . Τις δηλώσεις σου στα site να της κάνεις με κάτι που σε εκπροσωπεί . Η Θύρα 13 λέει τα αντίθετα με εσένα . Προβακατοριλίκια αλλού ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και παλι πορτογαλο προπονητη ειχαμε................αλλα πηρε τον πουλο και σωσαμε την κατασταση!!!!τωρα οσο μενει ο συνταξιουχος μεχρι και το ρεκορ του γαυρου στην ευρωπη με το 7μπαλο στο τορινο παιζει να το σπασουμε στο χαλαρο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου