"Μπαμπάκα ,γιατί δεν νικάμε ποτέ;"

ΓΙΑΤΙ;

Το θέμα το έχουμε χιλιοαναλύσει ,ο καθένας τα ρίχνει εκεί που νομίζει ότι υπάρχουν ευθύνες ,αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός λογικά κάνει την χειρότερη σαιζόν της ιστορίας του και όπως όλα δείχνουν ,έτσι θα συνεχίσει. Όπως είπα και μετά το ματς με τον Ατρόμητο ,ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη αποτελούν δύσκολα ματς και ντέρμπι αν το δούμε με τα τωρινά δεδομένα. Άρα δεν μου προκάλεσε έκπληξη ,η σημερινή ισοπαλία. Και κανονικά δεν θα έπρεπε να προκαλέσει σε κανέναν.. Αυτό που μου σπάει τα @@ όμως και δεν μπορώ να το κατανοήσω με τίποτα ,είναι η αδυναμία να μην κάνουμε μια ευκαιρία ή να τραβήξουμε ένα σουτ ή να μπουκάρουμε μια φορά στην περιοχή. Δεν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα για να μην μπορούμε να κάνουμε αυτά.

Για μένα η ευθύνη περνάει και στον προπονητή που δεν έχει δώσει στους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Δε γίνεται ρε Ζεσουάλδο να μου λες ότι υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης ή ψυχολογίας. Οκ ,το κατανοώ αλλά γαμώ την τρέλα μου τόσα φράγκα κονομάνε (και οι περισσότεροι παραπάνω απο αυτά που αξίζουν) ...δώστε τα σε μένα και θα την ματώνω την φανέλα.

Το θέμα όμως είναι άλλο ...θα μπορέσει να απαντήσει κάποιος στο παιδάκι που ήταν σήμερα ντυμένο στα πράσινα και ρωτούσε στο τέλος του ματς τον πατέρα του ,γιατί δε νικάμε; Γιατί εγώ πλέον έχω στερέψει και δεν μπορώ να του εξηγήσω τι αμαρτίες πληρώνει ο Παναθηναϊκός κόσμος..

ΥΣ: Και μέσα σε όλα είχαμε και το πέναλτι που πάλι ένας άχρηστος ή ένας στημένος διαιτητής και επόπτης δεν δώσανε. Προφανώς με το 1-0 απο τα μισά του πρώτου ημιχρόνου ,θα μιλούσαμε για ένα άλλο ματς. Όπως προφανώς καταλαβαίνετε πόσο μεγαλύτερη ζημιά σου κάνει το κοράκι όταν δεν σου σφυρίζει κάτι ,με την τόσο αδύναμη ομάδα που έχεις..

Σχόλια

  1. Και ομως υπαρχουν για ποσο ακομα δεν ξερω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχουν ακομα παιδάκια που είναι Παναθηναικοι? Νόμιζα ειμαστε ολοι πανω απο 25....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου