Ο Παναθηναϊκός κάνει εκπληκτική δουλειά στις ακαδημίες κολύμβησης στο ΟΑΚΑ


Άποψη χρήστη απο το board των Green Web Fans.
Οι γαύροι έκαναν μια μαλακισμένη κίνηση την οποία θα πληρώσουν. Παρά τα όσα διαδίδουν προς τα έξω (προπαγάνδα στην οποία δεν πιάνονται και θα χρειαστούμε χρόνια να τους πλησιάσουμε) το τμήμα κολύμβησης και κυρίως τα τμήματα υποδομής που έχουν υπολειτουργούν. Κυρίως λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων. Στο παπαστράτειο πχ που έχουν τα τμήματα υποδομής τους οι εγγραφές είναι ελάχιστες γιατί τα παιδιά κολυμπάνε σε κρύο νερό και δεν υπάρχει καν θέρμανση.

Ετσι λοιπόν κοίταξαν να βρουν μια περιοχή που να δίνει αξιοπρεπής εκγαταστάσεις για να μεταφέρουν το τμήμα. Επέλεξαν τις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου. Το πρόβλημα στην Κυψέλη είναι όμως άλλο. Η περιοχή κατοικείτε από πολλούς αλλοδαπούς, η εγκληματικότητα είναι υψηλή και οι γονείς διστάζουν να γράψουν τα παιδιά τους και να τα αφήσουν εκεί για προπόνηση οπότε επιλέγουν άλλους χώρους ή άλλες δραστηριότητες. Ο Πανελλήνιος πριν λίγα χρόνια είχε 1500 παιδιά και τώρα (πέρσι) μόλις και μετά βίας είχε 200 παιδιά. Το πρόβλημα αυτό το βρίσκουν μπροστά τους οι μούλοι τώρα όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα του green. Κανείς δεν στέλνει τα παιδιά του από τις γύρω περιοχές στον μούλο ή στον πανελλήνιο παλαιότερα από περιοχές όπως κυψέλη, γαλάτσι κοκ.
Και υπάρχει και ένας άλλος λόγος.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει μετακομίσει το τμήμα στο ΟΑΚΑ (15-20 λεπτά από την κυψέλη και το γαλάτσι ή τις γύρω περιοχές). Γίνεται τρομερή δουλειά στο τμήμα αυτό. Φανταστείτε ότι στα πάρκινκ του ΟΑΚΑ το Σάββατο ειδικά γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Εγώ πχ πολλές φορές πάρκαρα κοντά στο μπάσκετ και πήγαινα με τα πόδια στο κολυμβητήριο. Φέτος μάλιστα οι εγγραφές πήγαν πολύ καλύτερα από πέρσι και αυτό είναι μια ισχυρή ένεση για το τμήμα της κολύμβησης και τον ερασιτέχνη. Από την στιγμή που υπάρχει λοιπόν οργανωμένο τμήμα με θερμαινώμενες πίσινες (2 υπαίθριες και 2 κλειστές) αποδυτήρια με ξεχωριστούς χώρους προθέρμανσης - προπόνησης οι γονείς και τα παιδιά επιλέγουν ΟΑΚΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Γνωρίζω προσωπικά αρκετούς γαύρους γονείς που έφαγαν την πίπα και τώρα βλέπουν τα παιδιά τους στο πόλο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ή στη κολύμβηση κοκ.

Καλή η ανυσηχία σας για τις εκγαταστάσεις του Πανελληνίου, και δικαιολογημένη η αντίδραση σας. Αλλά κακώς μένουμε μόνο στην γκρίνια και δεν διαφημίζουμε όπως μπορούμε την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στο τμήμα κολύμβησης.Παρακινείστε γνωστούς σας και φίλους να βάλουν τα παιδιά τους στο τμήμα της κολύμβησης όπου τα παιδιά και θα αθληθούν και περνάνε φανταστικά. Αν είστε και μέλη του μπορντ από την Αθήνα ακόμα κάθεσαι ρε αδερφέ και διαβάζεις το ποστ; Τράβα πήγαινε.... Αν οι γονείς φοβούνται (παίζει πολύ αυτό) όλοι οι προπονητές και οι προπονήτριες της ομάδας δείχνουν ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη για τα παιδιά κάτι που φαίνεται αμέσως. Το έχω γράψει και στο τόπικ (Παναθηναικός γονείς κ οικογενειακές καταστάσεις) ότι σίγουρα κάποια από αυτά τα παιδιά στο μέλλον θα αγωνίζονται και θα διακρίνονται με την τριφυλλάρα.

Δώρο φωτο από την περσινή απονομή μεταλλίων στα παιδιά του τμήματος υποδομής της κολύμβησης. 


Σχόλια

  1. Καλή η προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ , αλλά η ίδια δουλειά θα μπορούσε να γίνει και στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου στο Πεδίον του Άρεως. Για μένα η δικαιολογία ότι δεν πάμε εκεί γιατί είναι αλλοδαποί και θα μας αρπάξουν τα παιδιά ή θα τα βιάσουν κλπ δεν στέκει.
    Πρώτον πρέπει να μάθουμε σαν κοινωνία και σαν λαός ότι δεν φεύγουμε ποτέ από εκεί που μένουμε εκτός και αν βελτιωθεί το βιοτικό μας επίπεδο. Με την ίδια λογική να αφήσουμε την Ελλάδα και να πάμε κάπου αλλού επειδή ήρθαν μετανάστες στη χώρα. Αυτά δεν γίνονται.
    Δεύτερον οι Έλληνες γονείς μπαμπάδες και μαμάδες να μην είναι υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά τους. Το λένε οι καλύτεροι ψυχολόγοι , τα παιδιά πρέπει να βλέπουν το ξένο , το διαφορετικό για να αναπτύξουν αυτόνομη και ανεξάρτητη προσωπικότητα. Γιατί οι γονείς των Ολυμπιακών που θα εγγραφούν στις ακαδημίες του Πανελληνίου στην Κυψέλη δεν φοβούνται;
    Τρίτον , τώρα που ο Ολυμπιακός θα κάνει ακαδημίες κολύμβησης στην Κυψέλη θα δείτε πόσο ωραία θα ανεμίζουν τα κόκκινα σκουφάκια και τα κασκόλ στην περιοχή που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σαν σύλλογος να παίρνει σάρκα και οστά. Εμένα προσωπικά με στενοχωρεί να τα βλέπω όλα αυτά να γίνονται στο πεδίον του Άρεως , εκεί που κάναμε την μεγαλειώδη συγκέντρωση το 2008.
    Και το τέταρτον δεν είναι λογική άποψη αυτό που γράφεται από τον φίλο των Greenwebfans , το ότι το ΟΑΚΑ απέχει από την Κυψέλη , το Γαλάτσι και τις γύρω περιοχές 20 λεπτά. Χαίρω πολύ και εγώ για να πάω να πιω τον καφέ μου στη Θεσσαλονίκη στον ναυτικό όμιλο θέλω από Αθήνα το πολύ μία ώρα αν πάρω το αεροπλάνο. Δεν πάνε έτσι τα πράγματα , επιδιώκεις να εγγραφείς στις κοντινότερες εγκαταστάσεις στην περιοχή που μένεις , με βάση την ιστορία της ομάδας της περιοχής σου και με την λογική ότι είσαι οπαδός της.
    Τέσπα δεν βγάζουμε άκρη , ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος είναι διασκορπισμένος σαν σύλλογος στα τέσσερα σημεία της Αθήνας. Να γίνονταν με κάποια λογική ενός πλάνου για επέκταση και προσέλκυση οπαδών δεν θα με πείραζε ,όμως η παραπάνω λογική φυγής από το κέντρο , όπως την περιέγραψε ο φίλος από τους Greenwebfans με στενοχώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αποδυτήρια στο τμήμα του Παναθηναϊκού τα έχετε δει;;
    Σπασμένα ταβάνια κομμένες γύψο σανίδες να κρέμονται
    Ντουζιερες χαλασμενες ζεστό νερό ειναι τύχη να βρεις και
    Να μην μιλήσουμε για τα αποδυτήρια βρώμικα και οι πόρτες κρέμονται
    Πέρασε ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και τα βρήκε ολα ok
    Ειναι άθλια η κατάσταση εκει μεσα ακομα και οι αθλητές παραπονιούνται
    Για την έλλειψη υγιεινής και απαραίτητων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου