Αλαφούζο ,ως τι θα αλλάξεις το ΔΣ της ΠΑΕ; Δεν πρέπει πρώτα να γίνουν οι εκλογές στην Συμμαχία;


Ξαναρωτάω λοιπόν μιας και η Τρίτη πλησιάζει..
Με τι δικαιοδοσία ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ; Ως τι; Ως πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; Δεν πρέπει πρώτα να εκλεγεί απο τα μέλη της Συμμαχίας; Αυτό δεν μας έλεγε πως θα γίνει τόσο καιρό; Εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ,που θα βγάλουν τα άτομα που θα απαρτίζουν το ΔΣ της και αυτά με την σειρά τους θα ορίζουν εκπροσώπους στο ΔΣ της ΠΑΕ που θα καταλαμβάνουν πάνω απο τις μισές θέσεις και η θητεία τους θα είναι στα 3 χρόνια.

Αντί για αυτό ,διαφημίζεται πως ο Αλαφούζος θα κάνει μόνος του τις αλλαγές στο ΔΣ! Και κανείς δεν αναρωτιέται αν αυτό που κάνει συμβαδίζει με αυτά που έλεγε.

Υποτίθεται πως με την συμμετοχή μας στην Συμμαχία (απο 175€ και άνω) θα είχαμε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και πρόσβαση στα οικονομικά της ΠΑΕ. Το μόνο που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι η κατάθεση των 175€..

Θα εξηγήσει κανείς τι στο διάολο γίνεται και με ποια δικαιοδοσία προχωράει στις αλλαγές ο Αλαφούζος; Ή αυτές οι αλλαγές είναι προσωρινές και με το που γίνουν οι εκλογές στην Συμμαχία (πότε είπαμε;;) θα επέλθουν και αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ;

ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΟΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ..."

Σχόλια

  1. Ουδείς μονιμότερος του προσωρινού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι αυτή ήταν η αρχική του θέση που αναφέρεις όμως αποδεικνύεται ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε και χρειαζόταν να γίνουν άμεσες κινήσεις σε όλο τον οργανισμό. Υπήρχαν δημοσιεύματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα που έλεγε ότι κάποιοι ξέχασαν να ενημερώσουν για ένα ποσό που έπρεπε να κατατεθεί στην Εφορία και έτρεχαν την τελευταία στιγμή για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο
    Απο εκεί και πέρα εάν υπάρχει κάποια άλλη πιο "πονηρή" σκέψη κοντός ψαλμός αλληλουία,τίποτα πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί και είμαι σίγουρος ότι αυτό το το γνωρίζει καλύτερα απο όλους μας ο ίδιος ο Αλαφούζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου