Aπαράδεκτα σχόλια για τον Αχιλλέα Μακρόπουλο απο "Παναθηναϊκούς"

Στα Πράσινα Νέα

Και εκεί που κάθεσαι και διαβάζεις ένα άρθρο και πας να ρίξεις και μια ματιά στα σχόλια ,βλέπεις τα παραπάνω για την φημολογία να πάει πρόεδρος της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και τα "αστειάκια" και δεν ξέρεις πραγματικά πως να τα χαρακτηρίσεις. Καταρχάς δεν ξέρεις άμα προέρχονται απο Παναθηναϊκούς ή απο Παναθηναϊκούς που απλά καυλαντίζουν και λένε να γράψουν την πίπα τους να περάσει η ώρα ,προσβάλλοντας ένα άτομο που έχει προσφέρει στον Σύλλογο και δεν έχει προκαλέσει ποτέ του. Αν και πολύ αμφιβάλλω ,αν γνώριζαν καν την ύπαρξη αυτού του ατόμου μέχρι σήμερα..

Προσωπικά νομίζω πως το "καραγκιόζηδες" θα ήταν ό,τι πρέπει για τους παραπάνω τύπους.

ΥΣ: Για την ιστορία ,ούτε εγώ θα συμφωνούσα με την προοπτική να μπει ο Μακρόπουλος ως πρόεδρος της ΠΑΕ. Αλλά για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με την ηλικία του.

ΥΣ2: Τα σχόλια και τα usernames ανέβηκαν ,μιας και είναι σε δημόσια θέα και στα Πράσινα Νέα. 

Σχόλια

  1. Απο όλους αυτούς που έγραψαν για τον Μακρόπουλο στην περίπτωση να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ανάθεμα εάν έχουν γράψει κάποιο σχόλιο για τον Ερασιτέχνη για την τιτάνια προσπάθεια που κάνει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Και εγώ θα συμφωνήσω ότι δεν είναι η κατάλληλη περίιπτωση και για την ηλικία αλλά και γιατί ο Ερασιτέχνης έχει πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου