Στα 27.000.000€ το έλλειμμα της ΠΑΕ!


Αυτό είπε χθες στον κόσμο ο Αλαφούζος. Τουλάχιστον μάθαμε και πόσο μέσα είμαστε...

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 2:54 μ.μ.

    @Baggelis Μόνο μια παρέμβαση στα λεγόμενά σου περί Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Τα λιγοστά (σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις) μέλη που συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής δεν πιστεύω ότι είναι τόσο αποτέλεσμα της δυσπιστίας του κόσμου για την επιτυχία του εγχειρήματος, αλλά επειδή αυτή τη στιγμή του μέσου Έλληνα δεν του περισσεύουν ούτε τα 20 ευρώ για να τα σπρώξει στην ιντερνετική συνδρομή..Θεωρώ ότι αν αυτό το εγχείρημα ξεκινούσε το 2009 ας πούμε ή νωρίτερα, θα είχαμε αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλο το κείμενό σου και πάντως διαφωνώ στα περισσότερα που γράφεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω αναλυτικά γιατί έχω δουλειά.
    Για το θέμα της Λεωφόρου που το θεωρώ μείζον , η απάντησή μου είναι ότι λεφτά σε πρώτη φάση για να επιστρέψουμε βρίσκονται , 1-1,5 εκατομμύρια ευρώ είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν.
    Τα έσοδα από το ΟΑΚΑ είναι πενιχρά , και το στάδιο αυτό δεν είναι έδρα. Έχω γράψει πολλά παραπάνω με εκτενείς αναφορές στο θέμα του ΟΑΚΑ , αν θες ψάξε και βρες τα.
    Για την ανακατασκευή-ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου της Λεωφόρου έχω κάνει δύο αναρτήσεις που με στοιχεία γράφω πως θα γίνει , έχω καταθέσει και την ιδιότητά μου , επομένως φέρω και την ευθύνη των γραπτών μου.
    Εγώ θεωρώ ότι αυτή είναι η σωστή λύση στο πρόβλημα της έδρας του Παναθηναϊκού , ο Βοτανικός για μένα είναι ακριβό πρότζεκτ που μπορεί όταν και εφόσον γίνει να δουλέψει σαν νέο γήπεδο για μια πενταετία , μετά θα έρθει στην περίπτωση του ΟΑΚΑ.
    Το ότι Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης θέλουν να κατασκευάσουν το νέο γήπεδο στο Βοτανικό με αντίτιμο την κατεδάφιση της Λεωφόρου , ο καθένας για δικούς του λόγους , εγώ το θεωρώ λάθος σαν κίνηση , την επένδυση την θεωρώ λάθος και την απόδοση που θα έχει την θεωρώ μικρή. Δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά γιατί , θα κάνω κάποια στιγμή ένα εκτεταμένο σχόλιο σε αυτό το θέμα που θα το αποδείξω.
    Επίσης θεωρώ το κόστος κατασκευής ενός νέου γηπέδου 45000 θέσεων πολύ ακριβότερο από τα εξήντα εκατομμύρια που γράφτηκαν ότι θα κοστίσει ο Βοτανικός.
    Για τον Αλαφούζο , εγώ προσωπικά του αποδίδω τα εύσημα που βρέθηκε εκείνη την εποχή και ανάλαβε την ομάδα και πήρε τις μετοχές από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Λίγο ακόμη και με την καταστροφική πολιτική του μεγαλομετόχου -με την λογική παρκαρίσματος των μετοχών του και την τεχνικής αναπνοής που είχε εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό- η ομάδα θα έπεφτε στη β΄ εθνική. Δεν λέω ότι τα πράγματα τώρα είναι τα δέοντα , εγώ όμως αισθάνομαι πολύ καλύτερα εγώ ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού με πρόεδρο στην ΠΑΕ τον Αλαφούζο , αντί του κάθε εκλεκτού του Βαρδινογιάννη.
    Αυτά τα λίγα θα επανέλθω δριμύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Βαγγέλη είναι άδικη η κριτική σου στον Αλαφούζο. Πρέπει να του αποδίδουμε τα εύσημα , σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του Παναθηναϊκού βγήκε μπροστά και έσωσε την ομάδα.
    Εμένα μου αρέσει το εγχείρημα που έκανε , η Παναθηναϊκή Συμμαχία , είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ανάλογα με τα χρήματα που βάζει. Το θέμα είναι να δουλέψει το εγχείρημα , δηλαδή να γίνουν εκλογές από όπου θα εκλεγεί ο πρόεδρος.
    Για το έλλειμμα στα ταμεία της ομάδας είναι σίγουρο ότι δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται να δημιουργήθηκε την περίοδο της πολυμετοχικότητας , όμως σαν αντίβαρο σε αυτό ήταν η αγορά πολλών πραγματικά μεγάλων ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα μας και την ανέβασαν.
    Η δική μου γνώμη σε αυτό το θέμα , είναι ότι η ομάδα πρέπει να είναι στα οικονομικά της καθαρή , δηλαδή να μην έχει χρέη , οι ποδοσφαιριστές που αγοράζονται να μπορούν να συντηρηθούν από τον εκάστοτε πρόεδρο ή το σωματείο της λαϊκής βάσης που εμείς έχουμε δημιουργήσει και η ομάδα να παίζει σε ιδιόκτητο δικό της γήπεδο , άσχετα αν είναι μικρό η μεγάλο.
    Η άποψή μου ως προς την πολυμετοχικότητα είναι ότι μπορεί η αξία των ποδοσφαιριστών εκείνη την περίοδο να ήταν στα 90 εκατομμύρια , αλλά οι μέτοχοι δεν είχαν την ωριμότητα να συμφωνήσουν και να συνεργαστούν ώστε να κρατήσουν την ΠΑΕ σε αυτό το υψηλό οικονομικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα με τη διάλυση της πολυμετοχικότητας - άσχετα ποιος φταίει, εμείς δεν είμαστε δικαστές να αποδώσουμε ευθύνες - με την οικονομική κατρακύλα και την απαξίωση της ομάδας λόγω παρκαρισμένων μετοχών , ήταν ευχής έργο που βρέθηκε ο Αλαφούζος και έσωσε την παρτίδα.
    Από εδώ και στο εξής ας τον βοηθήσουμε και εμείς , ώστε να τα βγάλει πέρα , αλλά και αυτός από την μεριά του οφείλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίταξε Γιώργο διαφωνούμε , εσύ φαίνεται πως βλέπεις τα πράμματα υπέρμετρα αισιόδοξα και καθόλου ρεαλιστικά.

    1) Δε μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει η αισιοδοξία σου οτι θα βρεθούνε τα εκατομμύρια ευρώ για ανακατασκευή της Λεωφόρου.

    2) Δεν υπάρχει καμία σιγουριά οτι ακόμα και αν βρεθούνε τα χρήματα αυτό το σχέδιο σου για την Λεωφόρο που έχεις γράψει αρκετές φορές είναι πραγματοποιήσιμο.( και αν γίνεται και νομικά ανακατασκευή και κτλ)

    3) Από που πηγάζει η αισιοδοξία σου οτι το γήπεδο θα γεμίζει τη στιγμή που ο κόσμος όλο και απομακρύνεται από το γήπεδο ! Πως λοιπόν όπως γράφεις θα γεμίζει και ...προυπολογίζεις και τα όποια έσοδα..Όταν τα διαρκείας είναι 11.000 και στη Λεβαδειά ενώ παίζουμε " εντος " πάνε μόνο τρεις χιλιάδες..Με αυτή την ομάδα που έχει τα χάλια της και όσο δεν βάζει κανείς χρήματα θα πέφτει και άλλο ο πήχης..ειλικρινά πιστεύεις θα μαζεύονται 20.000 να βλέπουνε την ομάδα?? Δεν υπάρχει αυτό...Το ρεαλιστικό είναι 15 .000 στα καλά ματς ,πολλοί στα ντέρμπι και 5-6000 στα μικρά ματς.

    4) Από που πηγάζει η αισιοδοξία σου οτι η Παναθηναική Συμμαχία θα φέρει και άλλα μέλη τη στιγμή που για πρώτη φορά μαζεύει με το ζόρι 8-9 χιλιάδες ?

    5) Πως έσωσε την ομάδα ο Αλαφούζος μπορείς να μου εξηγήσεις ? Τη στιγμή που λεφτά πολλά δεν έχει βάλλει ( γύρω στα 200 χιλιάρικα ) επενδυτές ΔΕΝ έχει βρει..Προκηρύσει ΑΜΚ για 15 εκ και κάνει μετά 6 εκ και δε μαζεύονται ούτε 3 εκ ?Όταν το έλλειμμα αντι να μειωθεί ( όντως το δημιούργησαν οι πολυμετοχικοί )αλλά δεν φαίνεται νε μειώνεται παρά την μείωση του μπάτζετ !!!!

    6) Αυτό το 90 εκατομμύρια που γράφεις οτι άξιζε η ομάδα είναι μύθος και στο ξαναείπα. Είναι όσο αξίζει η σημερινή ομάδα 50 εκατομμύρια άλλο τόσο μύθος οτι αξιζει πριν δύο χρόνια 90 εκ. Φενεται οτι έτσι είναι τα πράμματα και από τις όποιες πωλήσεις ποδοσφαιριστών είχαμε. Οι μόνοι που ήταν πραγματικά μεγάλοι παίχτες ήταν ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο. Τέσπα μη ξαναπάμε στο τι έγινε και τι ξοδεύτηκε. Αλλά είναι υπερβολή να λες οτι η ομάδα άξιζε 90 εκατομμύρια.. επειδή το γράφει ένα Σαιτ ..απλά δεν ισχύει !!

    Συμφωνώ με την θέση σου . Αντιλάμβανεσαι όμως οτι το ΧΡΕΟΣ αυτή τη στιγμή ειναι 27 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και με τους ρυθμούς της Παναθηναικής Συμμαχίας ακόμα και αν κάθε χρόνο μπαίνει 1 εκ από τον απλό κόσμο χρειαζόμαστε 27 χρόνια να το αποπληρώσουμε ? Και από που θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνει το ιδιόκτητο γήπεδο ?

    Ωραία τα λες αλλά δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά αυτά που λες..Σαν ρομαντικές ιδέες είναι πολύ ωραία αλλά δεν πρόκειται να γίνουνε.Εγώ μιλώ ρεαλιστικά . Η Ομάδα χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ...Τώρα για το ποιοί θα είναι , αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω αλλά μόνο σε αυτή την κατέυθυνση πρέπει να κοιτάμε .Μόνο έτσι θα αποπληρωθεί το χρεος και θα μπορέσει η ομάδα να γίνει ξανά μεγάλη. . Το οικονομικό συμμάζεμμα δεν αρκεί.

    Τέλος η Συμμαχία το θετικό που έκανε για μένα είναι οτι ξεκαθάρισε τη κόντρα Βγενόπουλου - Τζίγγερ και την Γηπελ.Από εκεί και πέρα ρεαλιστικά δε μπορεί να προχωρήσει ο Παναθηναικός με την Συμμαχία. Ίσως τελικά και αυτή να ήταν η χρησιμότητα της να είναι απλά μια μεταβατική κατάσταση πριν αλλάξει η ομάδα ιδιοκτησία. .

    Ο Αλαφούζος αυτό που εκανε ήταν να δώσει μια μικρή παράταση στη ομάδα . Το πρόβλημα όμως είναι ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ και αφορά τα μεγάλα ΧΡΕΗ. Στην ομάδα αν δε μπούνε χρήματα ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουμε με προσφυγές και Δ' Εθνική . ¨Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο..Αυτό που έγινε τώρα είναι οτι απλά μεταβιβάζουμε και διακανονίζουμε τις υποχρεώσεις ενώ προεισπράτουμε τα έσοδα από τις επόμενες χρονιές...Αργά ή γρήγορα και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό θα σκάσει η ΠΑΕ στα χέρια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς εσύ γνωρίζεις αν έβαλα ή οχι . Σου ξαναλέω δε με ενδιαφέρει αν έβαλες ή οχι. Εσύ επιμένεις να κάνεις το κομμάτι σου. Δε ξέρω τι έχεις να επωφεληθείς διαφημιζόμενος τον εαυτό σου αλλά όπως σου ξανάειπα δεν ενδιαφέρει τον κόσμο.

    Τότε τι μου απαντάς αφου δεν απαντάς πάνω στα οικονομικά..; Να είχαμε να λέγαμε είσαι.
    Χρέος ΔΕΝ υπήρχε πριν την Πολυμετοχικότητα όλα τα είχε καλύψει ο Βαρδινογιάννης . Λες ΨΕΜΜΑΤΑ γι αυτό και σε ΠΡΟΚΑΛΩ να δείξεις ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ που να δείχνει οτι υπήρχε ΧΡΕΟΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟ . Σε προκαλώ...Αλλά δεν υπάρχει τίποτα αλλιώς θα το είχανε κάνει σημαία ο Πατέρας ο Βγενόπουλος και οι λοιποί. Οπότε μη λες ψέμματα.

    Προφανώς αυτοί που θέλουνε να στηρίξουν τον Αλαφούζο είναι λίγοι και αυτό φαίνετια από την αποτυχία της Παναθηναικής Συμμαχίας την πρώτη μόλις χρονιά . Ο Αλαφούζος έλεγε για 30 εκ το λιγότερο 12 εκ και αντίθετα μαζεύτηκε μέχρι ώρας 1 εκ από τα μέλη . Ενώ και τα μέλη είναι 8-9000 .Στα εκατομμύρια των Παναθηναικών φαίνεται πόσοι στηρίζουνε Αλαφούζο μια μειοψηφία .. Και πάλι ΛΑΘΟΣ το λες όμως αυτοί που βάλαν χρήματα στη Συμμαχία δε στηρίζουνε τον Αλαφούζο αλλά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ...

    Βέβαια με τη δική σου προσωποκεντρική αντίληψη είσαι μαθημένος να στηρίζεις πρόσωπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασε προσεκτικά τι γράφω και μην βγάζεις συμπεράσματα ότι υποστηρίζω τον Βαρδινογιάννη. Εγώ έκανα μια απλή ανάλυση λέγοντας ότι τα συμβόλαια θα τα καλύψουν οι χορηγίες , τα τηλεοπτικά δικαιώματα , οι διαφημίσεις (όλα ένα πακέτο) και το δάνειο που θα βάλει ο Αλαφούζος. Τα υπόλοιπα λεφτά δηλαδή τα 15-17 εκατομμύρια για να βγει το ποσό των 27 εκατομμυρίων ευρώ -σε λογική βάση πάντα γράφουμε- δεν μπορούν να προέρχονται ούτε από τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων της ΠΑΕ , ούτε από το ΟΑΚΑ ούτε από το ενοίκιο της Παιανίας. Έρχεται από το παρελθόν , δεν ξέρω από ποιόν ή από τι , και εν πάσι περιπτώσει δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν , αλλά τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.
    Όσο για την διαπίστωση που έκανες ότι τα έχω κάνει όλα αχταρμά , έκανα μια εκτίμηση ενός πρόσθετου κέρδους που μπορεί να έχει η ΠΑΕ χρησιμοποιώντας την Λεωφόρο , αλλά ταυτόχρονα επισήμανα ότι το γήπεδο αυτό θα πρέπει κάπως να σουλουπωθεί.
    Επίσης δικά σου είναι τα λεφτά , αν τα έβαλες στη Συμμαχία πολύ καλά έκανες , δεν έχω κάτι να πω σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη νόμισα ότι τα έγραψες για μένα αυτά , έκανα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πειράζει αδερφέ να σαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπότε για ποια σωτηρία μιλάει ο Αλαφούζος και τα ΜΜΕ του ? Το χρεός παραμένει ακριβώς το ίδιο που άφησαν οι πολυμετοχικοί .

    Απορώ ρίξαμε το μπάτζετ ...υποτίθεται , φύγαν ένα σωρό παίχτες ,μειώσεις σε συμβόλαια και δε συμμαζεύεται και πάλι φέτος εκτός από τα 27 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ έχουμε πάλι έλλειμμα άλλα 3 για φέτος !! Δηλαδή συνολικά 30 ΕΚ !! Και ρωτάω ρε παιδιά πως γίνεται να λέει ο Αλαφουζος οτι τα έξοδα του τμήματατος είναι στα 27 εκ τη στιγμή που το μπάτζετ δε ξεπερνά με τίποτα τα 15 εκ ??!!

    Τα άλλα 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ??? Μήπως σε μισθούς διοικητικών ? Που πάνε ρε παιδιά...? Για να μη πω για τα 2.5 εκατομμυρια που μάζεψε ο κόσμος ή τα έσοδα από την Ουεφα...??

    Τελικά θα μας εξηγήσει κανεις πως δημιουργήθηκε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ που θα πρέπε να είναι πρώτο θέμα παντού..???
    Και σε τρία έτη λεέι θα το καλύψει ο Αλαφούζος σύμφωνα με έρευνα και μπλα μπλα...Αλλά δε μας λέει πως θα το καλύψει...Αλλά ξέρω να ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχταρμά τα έχεις κάνει πάλι . Με πολύ απλά λογάκια σου απαντώ ( μπας και καταλάβεις .. ) :
    Το μπάζετ δεν το ρίξαμε υποτίθεται , το ρίξαμε . Γι' αυτό άλλωστε ο Γόντικας δεν κράτησε τον Σιμάο και έστελνε εξώδικα στον Νίνη ( κλασικές τακτικές Βαρδινογιάννη δηλαδή ) .
    Τα 2.5 που μάζεψε ο κόσμος ΔΕΝ σε αφορούν . ΑΝ έβαζες να σε ενδιέφερε . Εμένα με ενδιαφέρει διότι ΕΒΑΛΑ .
    Όσο για τα οικονομικά στείλε ένα mail , να σου απαντήσουν οι αρμόδιοι .
    Εμείς είμαστε οπαδοί και όχι υπερασπιστής και ειδικοί για όλα .
    Το ''τεράστιο χρέος'' ( χρέος και τρύπα υπήρχε και ΠΡΙΝ την πολυμετοχικότητα , είχε βγει σε εξώφυλλο το derby σε μια γωνιά , αλλά βαρίεμαι να το ψάχνω τώρα ... ) , δημιουργήθηκε για τον απλούστατο λόγο . Οι πολυμετοχικοί έβαλαν υπέρογκα ποσά φέρνοντας παικταράδες . Όταν οι άγιες οικογένειας του Γιάννακη και του Δημητράκη , αποφασίσαν ότι οι κακοί πρέπει να πάρουν πόδι , διότι ο κόσμος του γουστάρει , έφυγαν οι κακοί ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ κτλ ΕΜΕΙΝΑΝ = τρύπα στα οικονομικά .
    1+1=2 εδώ και κάτι χρόνια ...
    Όσο για τον Αλαφούζο , άσε ΚΑΙ ΠΑΛΙ όσους θέλουν να στηρίξουν ..
    Οι άλλοι να κράζουνε από τον καναπέ , και να περιμένουν τα αραβικά fund της πράσινης με τις ''επιβεβαιώσεις'' ..
    Άλλωστε ο πρίγκιπας που λεγε και το derby θα πάρει και το μπάσκετ ..
    Οπότε πάμε για αυτοκρατορία παντού ..
    Υ.Γ: Στηρίζουμε την διοίκηση και τον προπονητή . Πάμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χρέος που έχει ο Παναθηναϊκός είναι μάλλον από την περίοδο της πολυμετοχικότητας και προστίθενται επιπλέον ποσά κάθε χρονιά. Ο Αλαφούζος μάλλον θα το καλύψει , αν βέβαια όλα πάνε καλά , με την Παναθηναϊκή Συμμαχία , την εταιρεία λαϊκής βάσης , αν και νομίζω ότι δεν θα φτάσουν τα μέλη της πάνω από τον αριθμό των 10-12000 , με τις χορηγίες που γίνονται , με το προσωπικό δάνειο που θα βάλει και με μια "συνετή" οικονομική πολιτική.
    Αν φτιάξει τη Λεωφόρο που λέει ότι θα την φτιάξει - ανακοίνωση ακόμα δεν έχει κάνει , το πόρισμα των μηχανικών δεν το ξέρουμε - με την υφιστάμενη χωρητικότητα των 17000 θεατών , θα εισπράττει , αν γεμίζει , με μέσο κόστος εισιτηρίου 20 ευρώ ,κάπου πεντέμισι εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν μόνο από ματς της Σούπερ Λίγκας. Βέβαια η Λεωφόρος για να σουλουπωθεί και να γίνει ευπρεπές γήπεδο θα θέλει 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ.
    Το να αυξηθεί η χωρητικότητα σε πρώτη φάση στις 20000-22000 θεατές , κάτι που για μένα είναι εφικτό -άσχετα τι γράφονται ή λέγονται στα διάφορα μπλόγκ- θα απαιτηθούν τουλάχιστον τετραπλάσιο ποσό των παραπάνω.
    Βέβαια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στο ΟΑΚΑ μπορεί να βγάλει το ίδια ποσά και λίγο παραπάνω , όμως σαν ντεζαβαντάζ υπάρχει το κόστος ενοικίου που είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο , όπως και το σχετικά συχνό ξεσπίτωμα που υφίσταται λόγω διαφόρων εκδηλώσεων.
    Στα παραπάνω ποσά θα προστεθεί και το ενοίκιο της Παιανίας , που είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο , όμως οι εγκαταστάσεις της είναι άκρως απαραίτητες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.
    Επίσης δεν ξέρουμε τι έσοδα έχει η ΠΑΕ από διάφορους χορηγούς , και από την NOVA που καλύπτει τηλεοπτικά τα ματς της ομάδας μας.


    Αρα έχουμε και λέμε για μια σεζόν :


    α. Τα έσοδα από ΟΑΚΑ είναι πενιχρά λόγω ενοικίου , συντήρησης εγκαταστάσεων και ξεσπιτώματος.
    β. Τα συμβόλαια είναι αυτά που είναι , το μπάτζετ είναι κοντά στα δέκα εκατομμύρια έτσι έγραψε ο δημοσιογράφος κος Βέργης σήμερα το πρωί στο Σεντραγκόλ.
    γ. Η ΠΑΕ έχει έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και ανεξάρτητους χορηγούς.
    δ. Η ΠΑΕ έχει έσοδα από την συνδρομή των μελών της Συμμαχίας που ζήτημα για μένα είναι να φτάσουν τα τρία εκατομμύρια.
    ε. Υπάρχει κόστος ενοικίου Παιανίας και μισθοδοσίας υπαλλήλων της ΠΑΕ που σε λογική βάση δεν πρέπει να ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια.
    στ. Ο Αλαφούζος είπε ότι θα βάλει προσωπικό δάνειο πέντε εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή σεζόν


    Συμπερασματικά :


    Κόστος συμβολαίου των παικτών = Έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, διαφημίσεις & χορηγούς + δάνειο ( αν βάλει ο Αλαφούζος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου