Μια από τα ίδια..Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1


Ακόμα μια κακή εμφάνιση για την ομάδα , ακόμα μια αρνητική αντιμετώπιση της από την διαιτησία .Αδιόρθωτος ο Φερέιρα στις επιλογές του και όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη του πριν από μερικές μέρες :"Στην ομάδα θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που κάνουμε"..
Σήμερα προσωπικά περίμενα αλλαγές και σε πρόσωπα αλλά και σε διάταξη και τακτική . Σε αντίθεση είδαμε πάλι τον Ζέκα ( μοιραίο λάθος να μη πετάξει τη μπάλα έξω αλλά να καλύψει τη μπάλα χαλαρά στη φάση-γκολ του Ατρόμητου..ίσως υπήρξε και φάουλ εκεί από τον Σκόνδρα άλλα όφειλε να πετάξει τη μπάλα έξω για σιγουριά! ) τον , Τοτσέ , τον  Κουίνσι ,τον Φορναρόλι, και το σχήμα με τον Μαρίνο να προσπαθεί να κάνει το αμυντικό χαφ !( σε άλλα παιχνίδια το ίδιο με τον Ζέκα..)

-Αναρωτιέμαι γιατί στα φιλικά βλέπαμε τον Τάσο Λαγό τον Χουχούμη τον Δώνη , τον Τριανταφυλλόπουλο ..τον Πετρόπουλο και άλλους και παρότι τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζουν , είναι μεταξύ εξέδρας και πάγκου..και ο Φερέιρα συνεχίζει να εμπιστεύεται τις επιλογές του !
  
 -Αναρωτιέμαι γιατι όλοι αυτοί οι νεαροί και ελπιδοφόροι παίχτες μείνανε στην ομάδα και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια αν είναι να μην υπολογίζονται..Για παράδειγμα ο Τάσος ο Λαγός είναι 20 χρόνων σε τι ηλικία θα πρέπει να φθάσει και τι ελλείψεις στα χαφ θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να παίξει ; ( δεν παίζει ο Κατσουράνης τιμωρημένος και ο Σο ακόμα τραυματίας ).. Η απάντηση μάλλον είναι οτι περιμένουμε να γίνει καλά και να παίξει ο Σό..
-Αναρωτιέμαι γιατι τελικά έφυγε ο Κλέιτον που μπορεί να μην έκανε και την καλύτερη εξωγηπεδική ζωή αλλά και γκολ έβαζε και καλή πάσα είχε..Αναρωτιέμαι για την επιλογή του Φορναρόλι στην επίθεση , τον οποίο είχε σκυλιάσει να πάρει ο Φερέιρα!..Αναρωτιέμαι γιατι ακόμα δε παίζει ο Πετρόπουλος..
-Αναρωτιέμαι γιατι η ομάδα δεν εμπιστεύεται καθόλου τους νεαρούς Έλληνες με εξαίρεση τον Μαυρία ( ίσως ο καλύτερος παίχτης σήμερα ) ! Σημείωση για το τελευταίο η διοίκηση επικοινωνιακά έβγαζε προς τα έξω οτι εμπιστεύεται τους παίχτες της ακαδημίας γι αυτό δεν έκανε μεταγραφή παίκτη από τον Ελληνικό χώρο , κάτι που στις επιλογές του Φερέιρα μέχρι στιγμής δεν φαίνεται !
 Στα του ματς να αναφέρω οτι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά μηδενικές φάσεις στην εστία του Ατρομήτου..Το γκολ προήλθε από πέναλντι..Στο δεύτερο μέρος και αντι εκμεταλλευόμενοι την πρωτοπορία στο σκορ να ζητήσουμε και το δεύτερο γκολ , η ομάδα γύρισε αναίτια από πολύ νωρίς πίσω για να κρατήσει το 1-0 . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να γίνει απειλητικός και μοιραία να έρθει η ισοφάριση ..
Ο Φερέιρα συνεχίζει να μη καταλαβαίνει οτι κάτι πάει πολύ στραβά στην ομάδα και μίλησε για έλλειψη αυτοπεποίθησης και τύχης !
Για τον Σπάθα : Έδωσε το καθαρό πέναλντι υπερ μας αλλά έδωσε πολλά φαουλ υπερ του Ατρόμητου αναγκάζοντας μας να κλειστούμε στη περιοχή μας ..
Για την διοίκηση και τον Αλαφούζο : Αλήθεια τι προσφέρουν αυτές οι ανακοινώσεις πριν τα παιχνίδια..; Έτσι θα καταστρέψεις την παράγκα....;

Σχόλια

  1. Να με συγχωρείς Γιώργο αλλά ο Αλαφούζος πέρα απο επικοινωνιακή στήριξη σημαντικό ποσό δεν έχει βάλει στην ομάδα. Εκτός αν θεωρείται σημαντικό ποσο τα 200 - 300 χιλιάρικα που έβαλε..Στη τελική τι είχαμε τι χάσαμε..Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας..Όποτε και όταν τα βροντήξει ο Αλαφούζος θα είναι οταν δεν έχει άλλο επικοινωνιακό κέρδος από τον Παναθηναικό..Άλλωστε ο ίδιος είναι που δηλώνει οτι θα περάσει η διοίκηση στον κόσμο και από την αρχή έλεγε οτι η θέση του είναι προσωρινή μεχρι να φτιάξουν τα πράμματα. Δε πιστεύει σε μοντέλο με ιδιοκτήτες και τα λοιπά και τα λοιπά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα υπήρχε Παναθηναϊκός αν δεν αναλάμβανε ο Αλαφούζος. Αυτό δεν το έχει καταλάβει κανένας , με την απαξίωση που είχε οδηγηθεί η ομάδα λόγω των παρκαρισμένων μετοχών του μεγαλομετόχου και με τα χρέη που είχε , η ομάδα μας θα πήγαινε β' εθνική. Για μένα είναι νωρίς να κρίνω, ένα εγχείρημα 3 μηνών , την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yiorgo δεν ξερω αν ειναι η μοναδικη λυση ο Αλαφουζος( μαλλον ειναι αυτη τη στιγμη) αλλα αυτο με τα tweets εχει παραγινει. Απορω ο Βασιλαρας δεν του λεει κατι? Θα μου πεις, αυτο σε πειραξε? Ειπα και πιο πριν, αγωνιστικα πλεον δεν εχω καμια ορεξη να μιλησω, εχει καταντησει αηδια το ολο πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 2:55 μ.μ.

    ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Slevin , έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις για τον Αλαφούζο. Καλό είναι όμως να μην του φωνάζουμε πολύ -τουλάχιστον εμείς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού- , γιατί με τον πόλεμο που υφίσταται από το κατεστημένο και από άλλους , μπορεί να τα βροντήξει και να φύγει. Μετά θα δούμε , ή την ομάδα μας να κατρακυλά στο πρωτάθλημα και να εξευτελίζεται , ή να έρχονται ως Μεσσίες , άνθρωποι που αγωνιστήκαμε για να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαγκες δεν θα σχολιασω κατι για το ματς γιατι πολυ απλα εχω γινει ανιωθος και δεν θα με αγγιζε ακομα κι αν χαναμε 0-3. Θα πω για τον Αλαφουζο κατι. Ελεος με τα tweets πριν και μετα τον καθε αγωνα. Ελεος δηλαδη. Πρωτον καταντησε γραφικο και δευτερον, ε και? Καντε κατι αν μας αδικουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι η χρονιά ξεκίνησε και τέλειωσε για φέτος στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ όπου και ήρθε η πρόκριση και τα λεφτά απο την UEFA. Εάν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με την Μάλαγα όπου σαφώς οι Ισπανοί ήταν ένα επίπεδο πάνω στα υπόλοιπα παιχνίδια έστω και με αυτό το ρόστερ το μέτριο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει Γιάννινα και Πανθρακικό. Τελικά αυτό που έλεγες ότι θα μείνουμε εκτός στόχων απο τον Σεπτέμβριο έπεσες μέσα.
    Οσον αφορά τον Φερέιρα το δίκιο σου βουνό και τις απορίες που θέτεις αλλά ποιός να τις απαντήσει. Νομίζω ότι και αυτός έχει χάσει το παιχνίδι και δεν ξέρω εάν θα την βγάλει "καθαρή" μέχρι το τέλος της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου