Επιτέλους λέγονται τα αυτονόητα (video)



Στα @@ μου αν ο Γιάννης Αλαφούζος ,αυτές τις δηλώσεις τις κάνει για επικοινωνιακά τρικ ή για να χρυσώσει το χάπι του χθεσινού αποκλεισμού ή για να μαζέψει εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Το θέμα είναι ότι αυτά που λέει για παράγκες και για το όνομα του Κόκκαλη που επιτέλους ακούγεται δημόσια και σχετίζεται με την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου ,είναι αλήθειες και μάλιστα αλήθειες που έχουν ρίξει κατά κύριο λόγο στον βούρκο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιτέλους βγαίνει κάποιος επώνυμος και λέει τα αυτονόητα.

Και μακάρι οι δηλώσεις του να συνοδευτούν με πράξεις που δεν χρειάζεται να δουν απαραίτητα το φως της δημοσιότητας και να είναι προς την κατεύθυνση για αναβάθμιση του ελληνικού πρωταθλήματος. Να λειτουργήσει ευεργετικά για όλες τις ελληνικές ομάδες και επιτέλους να φύγουμε απο την δικτατορία του Ολυμπιακού.

Σχόλια

  1. Οι δικοί του άνθρωποι γιατι δεν κάνουν κάτι? Τα φάρμακά του, τα δίνουν τακτικά? Μια ζεστή αγκαλιά...Ένα χάδι στο μάγουλο...Του καημένου του έπεσαν τα μαλλακια από την απόγνωση!!! Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλλον για να εχει φορτιστει τοσο πολυ θα εχει καταλαβει τι τσουναμι ερχεται , τοσο απο την πλευρα της τρουμπας οσο και απο τα δικα μας κεντρα ανωμαλιας που εχουν κωλησει σα βδελες στην ομαδα


    Στηριξη στον αλαφουζο , στον φερειρα ,στους παιχτες και υπομονη για να δουμε τα αποτελεσματα που ειμαι βεβαιος οτι θα ερθουν . Και ειμαι βεβαιος γιατι φαινεται οτι υπαρχει υγεια στον τμημα , οτι μετα απο τη διοικηση πατερα θα ξαναδουμε στην ομαδα να κυριαρχει η λογικη και ο δυναμισμος σε ολα τα επιπεδα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου Press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου