To 2008 έφταιγε η Καλαμαριά και το 2012 δεν φταίει ο Ολυμπιακός; Πάρτε τους το ματς στα χαρτιά!


Στις 3/2/2008 ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα στο Καυτατζόγλειο με 1-0 απο την Καλαμαριά και έχανε σημαντικό έδαφος για την μάχη του πρωταθλήματος. Λίγες μέρες μετά ,σκάει η υπόθεση Βάλνερ και ο Ολυμπιακός κυνηγάει νομικά το θέμα ,με αποτέλεσμα να δικαιωθεί και να πάρει το ματς που έχασε στα χαρτιά με 0-3. Τρεις βαθμοί που του χάρισαν και το πρωτάθλημα ,αφού με διαφορά 2 βαθμών βγήκαν πρώτοι. Δεύτερη η Άεκ που μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον είχε νικήσει 4-0.
Τότε όλοι οι
αντικειμενικοί μιλούσαν για δίκαιη και λογική αντίδραση του Ολυμπιακού ,αφού η Καλαμαριά χρησιμοποίησε αντικανονικά έναν παίκτη ,βάσει του άρθρου 5 της Fifa που αναφερόταν σε παράνομη συμμετοχή απο την στιγμή που ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε 3 ομάδες μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο. Κανείς όμως δεν έριξε ευθύνες στην ΕΠΟ του Γκαγκάτση που είχε εγκρίνει το δελτίο του ποδοσφαιριστή και είχε δώσει το πράσινο φως για την συμμετοχή του Βάλνερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κανείς δεν είχε πει δημόσια πως το λάθος ήταν της ΕΠΟ και όχι της Καλαμαριάς που έπραξε όπως της καθόρισε η αρμόδια αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έφταιγε η Καλαμαριά και έπρεπε να τιμωρηθεί. (διαβάστε σχετικό άρθρο)


Επειδή όμως η ζωή είναι μεγάλη πουτάνα και κάνει κύκλους...


27/8/2012 και ο Πάμπλο Κοντρέρας αγωνίζεται στο ματς με την Βέροια φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι ρόλοι αντιστρέφονται και ο γαύρος απο θύμα γίνεται θύτης. Ή μάλλον πάλι θύμα είναι σύμφωνα με τους αντικειμενικούς ,αφού η αντικανονική συμμετοχή του πρώην αμυντικού του Πάοκ και της Κόλο Κόλο δεν σχετίζεται με ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Βλέπετε η μπλε κάρτα του παίκτη που έφτασε απο την Κόλο Κόλο ,δεν ανέφερε κάποια ποινή για να ληφθεί υπόψιν απο την ομάδα του δημοσίου.

Τι κι αν πήρε ο Κοντρέρας κόκκινη κάρτα στις 12/8 ,τι κι αν ανακοινώθηκε απο τον γαύρο στις 18/8 και το επόμενο ματς της Κόλο Κόλο -για να εκτίσει την ποινή του ο Χιλιανός- ήταν στις 19/8; Τι κι αν η μπλε κάρτα του έφτασε στα γαφεία της ΠΑΕ στις 22/8 ,σύμφωνα με τον Νικολακόπουλο, και ο Κοντρέρας έπαιζε κανονικά με την Νάπολι στις 19/8; Έπαιζε χωρίς δελτίο ...ε και; Και το δελτίο δεν έγραφε για ποινή απο το πρωτάθλημα της Χιλής. Άρα ,εδώ δεν φταίει ο Ολυμπιακός και φταίει η fifa ,η κόλο κόλο και όποιος άλλος θέλουμε.

Μονά-ζυγά δικά τους.
Η ΠΑΕ Βέροιας και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένες να κινήσουν διαδικασίες για να πάρουν το ματς στα χαρτιά! Η ιστορία έχει πολλά κενά τα οποία δύσκολα δικαιολογούνται και όπως η Καλαμαρία τότε ήταν ο θύτης και όχι η ΕΠΟ ,έτσι και τώρα να γίνει ακριβώς το ίδιο!

Σχόλια

  1. Ευθύνες για την περίπτωση Βάλνερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα. Κυρίως βέβαια ο Ολυμπιακός, ο οποίος το προκάλεσε, όμως αντιδράσεις δεν υπήρξαν από κανέναν άλλον στην ώρα τους. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έδρασαν πάρα πολύ αργά, όταν δεν υπήρχε χρόνος. Έτσι, όταν δεκάδες ομάδες κάνουν όργια στην Ελλάδα, άλλες αλλάζουν ονόματα για να σβήσουν χρέη και παραμένουν στην κατηγορία (Νέος Πανιώνιος, Καβάλα), άλλες σβήνουν με πολιτικό τσαμπουκά τα χρέη τους, άλλες αδειοδοτούνται χωρίς να τηρούν τα νόμιμα, άλλες υποβιβάζονται και επανέρχονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, άλλες συγχωνεύονται με τρίτες ομάδες (Ηρακλής που διαλύθηκε και αγόρασε το ΑΦΜ των Ποντίων Κατερίνης) και επανέρχονται κι αυτές στη Β Εθνική, υπάρχει μία ομάδα, η οποία 5 χρόνια μετά, βρίσκεται ακόμη 2 κατηγορίες κάτω από εκεί που της αξίζει, διότι έκανε το παράπτωμα να κερδίσει τον Ολυμπιακό και δεν βρήκε καμία συμπαράσταση. Άντε να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει στον Απόλλωνα να επανέλθει. Θυμίζω ότι με τη νίκη κατά του Ολυμπιακού, ο Απόλλων ήταν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και μετά κυνηγήθηκε άγρια από το ποδοσφαιρικό σύστημα, ώστε να υποβιβαστεί και μαθηματικά πριν την λήξη του πρωταθλήματος (το οποίο έγινε ακριβώς την τελευταία αγωνιστική), ώστε να μην έχει έννομο συμφέρον η προσφυγή στο CAS.

    Περισσότερα στα παρακάτω άρθρα.

    http://apollonkalamarias.wordpress.com/?s=%CE%92%CE%AC%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CF%81

    http://apollonkalamarias.wordpress.com/?s=%CE%92%CE%AC%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CF%81

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλαμαρια13/12/12 3:10 μ.μ.

    http://taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_969.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nick the Greek13/12/12 3:10 μ.μ.

    Για να μην σας παραμυθιάζουν οι αντικειμενικοί Δημοσιογράφοι και σχολιαστές των Σάιτ...
    Ο Κοντρέρας εκτός από την κόκκινη Κάρτα παίζει και σε 3 διαφορετικές ομάδες

    "Συμφωνία με Κοντρέρας για τη λύση" (in Greek) PAOK 2 January 2012. Retrieved 2 January 2012.

    Ο ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο Κοντρέρας συμφώνησαν ως προς τη λύση της συνεργασίας τους και μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να λυθεί και τυπικά.

    http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14889&t=1


    Απο τη ιστιοσελίδα της http://en.wikipedia.org/wiki/Pablo_Contreras

    On 2 January 2012, Contreras mutually terminated his contract with PAOK
    Return to Colo-Colo

    On 7 January 2012, was confirmed that Contreras returned to Chilean Primera División powerhouse club Colo-Colo


    On 16 August 2012, Contreras signed his contract with Olympiacos F.C.. On 27 August make his debut with the reds at the away win on Veroia F.C..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. rabbitouli παναθηναικος εισαι κατα βαθος,ετσι?Για αυτο μπηκες εδω μεσα,γουσταρεις τριφυλλα βαρβατα και ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @689d28ce92cab7391d19bc5fea2c5272:disqus Το λέω εδώ και πολύ καιρό σε όλο το κόσμο.. Υπάρχουν τόσες που....νες σε όλες τις περιοχές, μόνο του Πειραιά πρέπει να προτιμάτε;;; Ορίστε τα αποτελέσματα, γεννήθηκαν παιδάκια (σαν εσένα) που επειδή δεν είχαν μπαμπά τον βρήκαν στο πρόσωπο του εκάστοτε προστάτη της μαμάς (Κόκκαλη, Βαγγέλα).. Δείχνουμε κατανόηση πάντως που είστε αμόρφωτα, που να βρεθούν λεφτά για μόρφωση.. Την επόμενη φορά πες στη μαμά θα είμαι πιο γενναιόδωρος, να έχει να σου δώσει μεγαλύτερο χαρτζιλίκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη, πέραν του γεγονότος ότι δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου και νομίζεις ότι συνέχεια σε κυνηγάνε φαντάσματα και εφιάλτες(βλ. Κόκαλης, Μαρινάκης, παράγκες (what the fuck is this????), Τζόλε, 4αρες, συνεχόμενες φάπες κτλ κτλ κτλ), εισαι και ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!! Ψάξε και λίγο και τη περίπτωση μεταγραφών ποδοσφαιριστών απο πρωταθλήματα της λατ. Αμερικής και μετα μίλα. Αν δεν γνωρίζεις, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Αλλα τα ΠΡΟΒΑΤΑ όλα τα χαφτουν, έτσι δεν είναι .??? Ως μελος της Παναθηναικής. Συμμαχίας (που προφανώς είσαι) του καραφλού προέδρου που προέφερε 0,000 euro για ην πανάθα και του άλλου μυθικού προέρου (βλ. Daddy ή ψηλού ΣΙσσε) που πρόσφερε το μυθικό ποσό των 10.000 euro, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ GREEN SHIPS (πρόβατε ντε). Εμείς με προγόνους από το USA το δουλεύουμε καλά το αγγλικό...έτσι δεν είναι??
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο για την ορθογραφία, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω με άλλο τρόπο...
    http://www.rednews.gr/?p=21751
    Sorry (Φλώρε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γίνεσαι χυδαίος τώρα και θα με αναγκάσεις να βάλω στο μπλογκ απαγόρευση για κάτω των 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή είστε και στα αγγλικά το ίδιο αμόρφωτοι και μάλλον δεν τα δουλεύετε και τόσο καλά όπως λες είναι red και ΌΧΙ green... SHEEP... Και όσο για το άλλο που δουλεύετε είναι το παρασκήνιο και εκεί σας παραδέχομαι και με το παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο διο ωμαδες ιθελα να πο, σιγνομη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. rabbit...κόκκαλης ,μαρινάκης ,παράγκες ...what the fuck is this????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eγώ ελπίζω να μη γίνουμε όπως αυτοί . Αν κάνουμε αυτά που κοροιδεύουμε θα έχουμε χάσει εντελώς το παιχνίδι.
    Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα. Δε πρέπει να γίνουμε ίσα και όμοια με αυτούς.

    Εκεί που θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα είναι να αλλάξει την διαιτησία και εκεί δεν έκανε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ δεν αμφισβητώ ότι γράφεται στο blog , πιθανώς έτσι είναι. Ας το διασταυρώσει η ΠΑΕ Παναθηναικός και μετά ας καταθέσει ένσταση κακής χρησιμοποίησης του παίκτη από το Θρήνο σε ματς με τη Βέροια , έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να χάσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ποιος είναι για λύπηση είναι ένα θέμα βασικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανώς δεν κατάλαβες αυτά που λέει, γι'αυτό σου φάνηκε περίεργο.. Σε καταλαβαίνω όμως, κάτσε να στο κάνω πιο εύκολο για να πάρεις χαμπάρι. Δεν επητραιπετε σε ενα ιμερολογοιακο αιτος, να αγονηστης σε περισωτεραις απο μυα ωμαδες. Ορίστε, ελπίζω να βοήθησα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αρες μάρες κουκουμάρες!!!
    Απλα είστε για λύπηση... So pathetic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω μαγκες το εχω παρει αποφαση και δεν ασχολουμε με τις βρωμιες της λαγοομαδας. παω στο γηπεδο, στηριζω τον παναθηναικο στην 13, και μετα τελος για το ποδοσφαιρο. παρτε το χαμπαρι εχουμε γεμισει μποχα με τον ολυμπιλαγο, και δυσκολα θα ξεβρωμισουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαυτό φωνάζει ο Αλαφούζος , για να μην χαθούν ομάδες όπως ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και άλλες που δεν θέλησαν να κάνουν το παιγνίδι του Ολυμπιακού.
    Βέβαια φωνάζει και για την ομάδα μας και συνάμα για να συσπειρώσει τους οπαδούς μας.
    Πάντως , τα λεγόμενα ανεξάρτητα blogs, όπως το Sentragoal , μόνο ανεξάρτητα δεν είναι , δυστυχώς με όλες τις παραλείψεις μας (εννοώ τον Παναθηναικό) τα προηγούμενα χρόνια στον τομέα της ενημέρωσης , ο Ολυμπιακός και τα τσιράκια του έχουν γιγαντωθεί κα θέλει μεγάλο αγώνα για να έρθουν τα πράγματα στο σωστό δρόμο.
    Πάντως λυπάμαι για τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς , εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν ο Αλαφούζος φωνάζει ΚΑΙ για αυτό και έχει σκοπό να πολεμήσει κυρίως για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά ,θα του βγάλω το καπέλο και θα είναι και ο πρώτος μάγκας.


    Ζήτημα δεν είναι να επιβιώσει ο Παναθηναϊκός στα σκατά του γαύρου ,αλλά να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο απο τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευθύνες για την περίπτωση Βάλνερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα. Κυρίως βέβαια ο Ολυμπιακός, ο οποίος το προκάλεσε, όμως αντιδράσεις δεν υπήρξαν από κανέναν άλλον στην ώρα τους. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έδρασαν πάρα πολύ αργά, όταν δεν υπήρχε χρόνος. Έτσι, όταν δεκάδες ομάδες κάνουν όργια στην Ελλάδα, άλλες αλλάζουν ονόματα για να σβήσουν χρέη και παραμένουν στην κατηγορία (Νέος Πανιώνιος, Καβάλα), άλλες σβήνουν με πολιτικό τσαμπουκά τα χρέη τους, άλλες αδειοδοτούνται χωρίς να τηρούν τα νόμιμα, άλλες υποβιβάζονται και επανέρχονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, άλλες συγχωνεύονται με τρίτες ομάδες (Ηρακλής που διαλύθηκε και αγόρασε το ΑΦΜ των Ποντίων Κατερίνης) και επανέρχονται κι αυτές στη Β Εθνική, υπάρχει μία ομάδα, η οποία 5 χρόνια μετά, βρίσκεται ακόμη 2 κατηγορίες κάτω από εκεί που της αξίζει, διότι έκανε το παράπτωμα να κερδίσει τον Ολυμπιακό και δεν βρήκε καμία συμπαράσταση. Άντε να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει στον Απόλλωνα να επανέλθει. Θυμίζω ότι με τη νίκη κατά του Ολυμπιακού, ο Απόλλων ήταν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και μετά κυνηγήθηκε άγρια από το ποδοσφαιρικό σύστημα, ώστε να υποβιβαστεί και μαθηματικά πριν την λήξη του πρωταθλήματος (το οποίο έγινε ακριβώς την τελευταία αγωνιστική), ώστε να μην έχει έννομο συμφέρον η προσφυγή στο CAS.

    Περισσότερα στα παρακάτω άρθρα.

    http://apollonkalamarias.wordpress.com/?s=%CE%92%CE%AC%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CF%81

    http://apollonkalamarias.wordpress.com/?s=%CE%92%CE%AC%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CF%81

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου