Ετοιμάζει νέα εποχή παράγκας ο Μαρινάκης. Στα ...pits για την προεδρία της ΕΠΟ ο Σαρρής!

Επειδή πολλοί δεν το χουν πάρει πρέφα ,ο Μαρινάκης ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ που θα ελέγχεται απόλυτα απο αυτόν και θα είναι η επιλογή του Γιώργου Σαρρή.
Ποιος είναι ο Γιώργος Σαρρής και αν σας θυμίζει κάτι απο πέρυσι;

Το leoforos.gr ,καλά κάνει και φέρνει στον "αφρό" το συγκεκριμένο θέμα ,καθώς αυτός ο άνθρωπος θα φτιάξει όλη την διαιτησία για το φετινό πρωτάθλημα και θα αφήσει μόνο τους αγαπητικούς του Βαγγέλα.


Διαβάστε για την επικείμενη αποπομπή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ από τον Ολυμπιακό και τον άνθρωπο που θα «καθαρίζει» πλέον για τους Πειραιώτες.


Για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στον Ολυμπιακό με πέτρα του... σκανδάλου τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ, σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό. Εδώ έχετε διαβάσει για τις ποιοι ήταν οι υποψήφιοι να πάρουν το χρίσμα, εδώ οτι τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Σαρρής, από εδώ ενημερωθήκατε και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βασίλη Γκαγκάτση, με αφορμή το γεγονός οτι ο μεγάλος πρόεδρος-εξυγιαντής δεν στήριξε τον υπάλληλό του, προκειμένου να καθίσει και πάλι στην καρέκλα της Ομοσπονδίας.

Το Leoforos.gr πάει ένα βήμα πιο μπροστά το θέμα και σας αποκαλύπτει πως πλέον τα... ψωμιά του Βασίλη Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό είναι μετρημένα, καθώς η όλη στάση που κράτησε, με την επιμονή του να κατέβει τελικά ως υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ δεν άρεσε καθόλου στο αφεντικό των λιμανίσιων. Άλλωστε αυτό που ήθελε το κατάφερε... Ο «Γκάγκα» έφθειρε με την αντιπολίτευσή του τον Σοφοκλή Πιλάβιο και έστρωσε άθελά του, τον δρόμο στον Γιώργο Σαρρή. Πλέον δεν είναι σε τίποτα χρήσιμος στον Ολυμπιακό, καθώς όλη την «βρώμικη» δουλειά θα την κάνει ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔ και από τον Οκτώβριο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Βλέπετε, πέρασε με επιτυχία τις... εξετάσεις του εφέτος και κέρδισε την εμπιστοσύνη του μεγάλου αφεντικού. Η επίθεση στον Κύρκο στην Τρίπολη έγινε «αβαβά», ο Βασσάρας εκδιώχθηκε μόλις το απαίτησε ο Ολυμπιακός, ο Δούρος έκανε άψογα την δουλειά του ως αντικαταστάτης του πρώην διεθνή διαιτητή και όλα είναι μέλι... γάλα για τους Πειραιώτες.

Οπότε όλοι οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή γιατί τα 4 χρόνια που θα ακολουθήσουν...

http://www.leoforos.gr/article/44381/sarres-o-neos-gkagatses

Διαβάστε κι αυτό εδώ: http://www.leoforos.gr/article/44386/marturane-skandalo

Σχόλια

  1. Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά.Ήρθε η ώρα να το κάνουμε εμείς πράξη.Άμα περιμένουμε απο μετόχους-αμέτοχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκαγκάτσης πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου