Iστορικό λάθος!


Δυστυχώς ,για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός τήρησε την κακή παράδοση που έχει και ομάδα-Καραγκούνης οδηγήθηκαν σε διαζύγιο ,με αποτέλεσμα -πιθανότατα- ο Κάρα να μην κρεμάσει τα παπούτσια του στον Σύλλογο.

Ποιος έφταιξε ,ποιος όχι δεν ξέρω. Πάντως σίγουρα όλοι θα μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να μην γίνει αυτό το ιστορικό ατόπημα.

Τον Κάρα μπορεί όλοι να τον κρίναμε για τον τρόπο παιχνιδιού του ή και το "εγώ" του ,αλλά κανείς δεν μπορούσε να αμφισβιτήσει ότι ήταν μεγάλος Παναθηναϊκός.

Έπρεπε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μόνο αυτό.

Σχόλια

  1. giorgos-nafplio13/12/12 3:07 μ.μ.

    Είναι κατάρα για αυτή την ομάδα που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τις τελευταίες δεκαετίες οι παίκτες που προσφεραν στην ομάδα να φεύγουν με το κεφάλι σκυμμένο γεμάτοι πίκρα και απόλυτα απογοητευμένοι. Τα φαντάσματα που κυκλοφορούν στα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ατέλειωτα. Παίκτες που αγάπησαν την ομάδα,έγραψαν ιστορία και έκαναν υπέρβαση στην εποχή του επαγγελματισμού αποχωρούν για να γίνουν οι περισσότεροι ακόμα και εχθροί της. Ο Παναθηναικός δεν διδάσκει σε καμία περίπτωση ότι σέβεται αυτό το είδος παικτών. Δεν θέλει να δημιουργήσει πάνθεον παικτών ηρώων. Να δώσει στη νέα γενιά πρότυπα.Δεν βγάζει ψυχή και συναίσθημα. Απλά υπογράφει συμβόλαια σε παίκτες που ξέρουν το φινάλε τους όταν βλέπουν πώς αποχωρούν οι παλιοί.Εστω και τώρα ας μπεί ενα τέλος σε αυτή την εποχή. Ας μπεί για να έχουμε να μιλάμεμε για την ιστορία μας με χαρά.Ακόμα και για λόγους επικοινωνιακούς η υπόθεση Καραγκούνη δεν πρέπει να κλείσει με αυτό τον τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:07 μ.μ.

    Pias dioikisis Alafouzou?

    Auto to lamogio o tsatsos tu sofer o Gontikas ehei pathei amok meta tin prokrisi mas

    kai pagose tis metagrafes, mipos kai veltiothoume kai kataferei na orthopodisei i omada

    horis tin Oikogeneia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο σφάλμα της διοικησης Αλαφούζου. Ο Κάρα έπρεπε να μείνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου