Λογικά στο δεύτερο group δυναμικότητας - Κρυφές ελπίδες και για το πρώτο


Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στο Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός που ουσιαστικά έχει μόνο θεωρητικές ελπίδες να βρεθεί επικεφαλής. 

Μόνο θεωρητικές είναι οι ελπίδες που έχει ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί επικεφαλής σε κάποιο από τα 12 γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ στην κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι (13.45) της Παρασκευής στο Γκριμάλντι Φόρουμ του Μονακό.

Οι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή έχουν τον 16ο καλύτερο συντελεστή στη διοργάνωση, με εννέα από τις 15 ομάδες που είναι από πάνω τους να περιμένουν να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους το βράδυ της Πέμπτης.

Κοινώς ο Παναθηναϊκός αναζητά
τρεις αποκλεισμούς για να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας από το δεύτερο που είναι αυτή τη στιγμή, αλλά μοιάζει ουτοπικό κάτι τέτοιο από την στιγμή που οι εννέα ομάδες είναι οι Ιντερ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αϊντχόφεν, Μπορντό, Τβέντε, Μέταλιστ Χάρκιβ και Μπιλμπάο που σε γενικές γραμμές έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα πρώτα ματς. Μάλιστα οι αποκλεισμοί μπορεί να γίνουν και τέσσερις εάν απόψε η Βασιλεία δεν τα καταφέρει κόντρα στην Κλουζ.

Η μοναδική που έχει σοβαρό πρόβλημα είναι η Τβέντε, με τους Ολλανδούς να έχουν ηττηθεί με 3-1 από την Μπούρσασπορ στην Τουρκία και καλούνται να ανατρέψουν αυτό το σκορ στην έδρα τους.

Δυνατά τα δύο πρώτα γκρουπ!

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως τα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας είναι εξαιρετικά ισχυρά με τα ισχύοντα δεδομένα και εάν δεν υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις στους επαναληπτικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Οι 12 επικεφαλής ομίλων και παράλληλα υποψήφιοι αντιπάλοι του Παναθηναϊκού θα είναι εκτός απροόπτου οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ιντερ, Λίβερπουλ, Λιόν, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ Λ., ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αϊντχόφεν, Τότεναμ, Λεβερκούζεν, Μπορντό και Τβέντε.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γκρουπ θα βρίσκονται οι: Στουτγκάρδη, Μέταλιστ Χάρκιβ, Μπιλμπάο, Αλκμααρ, Ρουμπίν Καζάν, Νάπολι, Ουντινέζε και αν προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ. Θα βρίσκονται ακόμα και Φενέρμπαχτσε, Λιλ και Μπριζ αν αποκλειστούν από το Champions League. Ομάδες τις οποίες αποφεύγουν οι «πράσινοι».

http://www.leoforos.gr/article/45252/deutero-group-ektos

Σχόλια

  1. Πρώτη φορά που ο Παναθηναικός μας θα μπει στο Europa League στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας..Είμασταν πάντα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στο Europa..έχοντας από τις πιο υψηλές βαθμολογίες..Ο Παναθηναικός μικραίνει και οι μέτοχοι σφυρίζουνε αδιάφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου