Ξεκίνησε το φάγωμα...

Mε το που τελείωσε το ματς ,η επόμενη μέρα μας πετυχαίνει να διαβάζουμε σε όλα τα sites την άποψη του Ιάκωβου Χατζηαθανασίου σχετικά με την χθεσινή ήττα στην Μάλαγα. Ο sport fm που αρέσκεται στους πολέμους των προπονητών έβγαλε και τα θέματα του.

"Ευκαιρίες στον Πετρόπουλο" και "Έλειψε ο Καραγκούνης". Ποιος φταίει για αυτό και που πάνε οι σπόντες; Μα προφανώς στον ίδιο τον Φερέϊρα. Αν και με την άποψη για την χρησημοποίηση του Πετρόπουλου συμφωνώ κι έγω ,αφού ο Τοτσέ δεν έχει να μας δείξει κάτι άλλο ,η άλλη για τον Κάρα έρχεται να δέσει το γλυκό. Λέει θα κρατούσε την μπάλα ,δεν θα χανόταν η μπάλα στο κέντρο ,θα θα θα... Πραγματικά πιστεύετε πως ο Κάρα θα άντεχε στον ρυθμό των Ισπανών και θα μπορούσε να κρατάει μπάλες; Κανένας να βγει να πει πως "ρε μάγκες οι Ισπανοί είναι καλύτερη ομάδα ,τέλος" δεν το χει κάνει...

Αλλά αφήστε το κι αυτό. Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή. Αυτό που με τρελαίνει είναι πως τα ίδια άτομα ,οι ίδιοι παλαίμαχοι περιμένουν καρτερικά στο ακουστικό τους για να κάνουν δηλώσεις και να τονίσουν τα κακώς κείμενα. Και ένας απο αυτούς είναι ο Τζακ. Λες και ζουν απο αυτό...

ΥΣ: Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στον γαύρικο σταθμό της Καλλιθέας...



Για την ήττα (2-0) του Παναθηναϊκού από τη Μάλαγα: «Ήταν κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και γι’ αυτό ήταν φυσιολογικό το 2-0. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με μία ομάδα που συμμετέχει σ’ ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το ισπανικό. Πρόκειται για μία καλή και ποιοτική ομάδα, παρ’ όλα τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχει. Ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά, θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης».

Για το αν το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ελλείψεις: «Έχει ελλείψεις ο Παναθηναϊκός. Τις έχει στο χώρο του κέντρου και μπροστά στην επίθεση. Στο κέντρο φάνηκε η απώλεια του Καραγκούνη, ο οποίος ξέρει πολύ καλά να κρατάει την μπάλα. Είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Γιώργος μας είχε δείξει ότι ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Επίσης, υπάρχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, γι’ αυτό είδαμε και αυτή την εικόνα, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο».

Για τον επαναληπτικό με τους Ισπανούς: «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Εάν είχε πετύχει ένα γκολ θα ήταν διαφορετική η ρεβάνς».

Για το δεύτερο ημίχρονο, όπου η Μάλαγα έδειξε πεσμένη σε σχέση με το πρώτο: «Η Μάλαγα ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό και ήταν φυσιολογικό να υπάρχει κούραση. Ο Παναθηναϊκός είναι άπειρος στην Ευρώπη. Δηλαδή, στη συγκεκριμένη ομάδα υπάρχουν παιδιά που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Το άγχος, ή πίεση όλα επηρεάζουν. Ίσως να κάνει κάτι στο ΟΑΚΑ».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι μόνο η άμυνα. Πιστεύω πως όλη η δουλειά είναι στο χώρο του κέντρου. Εκεί είναι το πρόβλημα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν ίδια και δεξιά και αριστερά είναι οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα. Αν την κρατούσε, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Για τον Πετρόπουλο: «Νομίζω ότι ο Πετρόπουλος θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Κανονικά θα έπρεπε Τοτσέ και Πετρόπουλος να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Στα φιλικά που πήρε μέρος έδειξε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τώρα γιατί δεν τον χρησιμοποιεί ο κύριος Φερέιρα, ενδεχομένως να ξέρει κάτι παραπάνω».

Σχόλια

  1. Δεν ήθελα να σου απαντήσω αλλά θα σου απαντήσω με την λογική:
    Δεν είμαι μικρός , είμαι 45 χρονών και είμαι Πολ/κος Μηχ/κος & ενεργειακός επιθεωρητής.
    Δεν κάνω σύγκριση της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα , διάβασε προσεκτικότερα τι γράφω.
    Ο Καραγκούνης μπήκε σαν αλλαγή και με το παραμικρό σκούντημα έπεφτε κάτω. Δεν κράταγε τη μπάλα, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο Καραγκούνης , εγώ προσωπικά τον σέβομαι και τον θεωρώ πολύ μεγάλο παίκτη που έγραψε ιστορία με την φανέλλα του Παναθηναικού.
    Βεβαίως φταίει η διοίκηση και ο προπονητής γιατί ο Παναθηναικός δεν έπαιξε φιλικά. Θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα φιλικά , ώστε η ομάδα να είναι πιο έτοιμη και να πατά καλύτερα στο γήπεδο, σαυτό έχεις δίκιο , αλλά εγώ δεν εξέτασα αν φταίει κάποιος , απλώς ανέφερα το γεγονός.
    Την ομάδα που νίκησε την Μαγιόρκα στη Λεωφόρο , την διέλυσε και την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
    Εγώ συμφωνώ μαζί σου , η ομάδα εκείνης της εποχής ήταν πολύ καλύτερη από την σημερινή, όμως το να επιχειρήσουμε να εξαγνοίσουμε πρόσωπα και διοικήσεις της εποχής εκείνης , κάνοντας σύγκριση με το σήμερα , μου θυμίζει τον πόλεμο που έκανε ο Μητσοτάκης και η Ντόρα στο Σαμαρά , όταν έχασαν τα οφίτσια της εξουσίας στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά η σύγκριση που κάνεις με το 5-1 με αντίπαλο την καλύτερη ομάδα ίσως όλων των εποχών είναι απλά αστεία..¨Εχει καμία σχέση η Μπαρτσελόνα με την Μάλαγα..Σε τι έχει σχέση ..? Στους παίκτες ? Στην ιστορία σε τι ...? Η Μαλάγα δεν έχει καμία πρόκριση στους ομιλους του Champions League .. O Παναθηναικός γνωρίζεις πόσες έχει ? 10 προκρίσεις! Απορώ αλήθεια αν κάποιοι Παναθηναικοί γνωρίζουνε την ιστορία αυτής της ομάδας..

    Επιπλέον στο 5-1 ποιος παίχτης μας έπαιξε καλά...? Και επειδή έγραψες κάτι για να το γράψεις..Ο Καραγκούνης σε εκείνο το ματς είχε μπει αλλαγή μετά το 60..οταν ο Παναθηναικός έχανε ήδη 4-1..Και οταν μπήκε ήταν ο μόνος που κράταγε μπάλα..οπότε τώρα τι θυμάσαι ένας θεός ξέρει..

    Φταίει κανενας πέρα από τον προπονητή και την διοικηση που ο Παναθηναικός δεν έπαιξε και άλλα φιλικά..Έλεος κάθε φορά με αυτή την Ελληνική ηλίθια δικαιολογια οτι παντα οι ομάδες μας είναι ανέτοιμες..λες και οι άλλες ομάδες έχουνε παίξει 40 παιχνίδια..

    τέλος Μακαρι και μόνο να είχαμε την ομάδα που είχε ο Παναθηναικός όταν έπαιξε με την Μαγιόρκα..τώρα θα λέγαμε άλλα..Αλλά πρέπει να είσαι μικρός ή να μη παρακολουθείς τα παιχνίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα είπε ο Τζακ αυτή τη φορά. Και σαφέστατα έλλειψε ο Καραγκούνης. Γιατι έχουμε άλλο παίκτη με την εμπειρία του Καραγκούνη στα Ευρωπαικά παιχνίδια . Είδαμε και τους Ρώσους στο Euro πριν λίγο καιρό πως έπαιξε ο Καραγκούνης απέναντι σε παιχταράδες όπως ο Αρσάβιν ..Τι έκανε...? Τους κάρφωσε...Ο Καραγκούνης ήταν ΤΑΜΑΜ γι αυτό το παιχνίδι..Αλλά ακόμα και αν ήταν ανίκανοι να κρατήσουν τον ηγέτη Καραγκούνη έπρεπε να πάρουνε παίχτη στο κέντρο με τα χαρακτηριστικά του. Έφυγε Ο Νίνης έφυγε ο Κλέιτον έφυγε ο Καραγκούνης και στο κέντρο πήραμε τον φούφουτο στη θέση του οργανωτή..

    Και για τον Πετρόπουλο έχει απόλυτο δίκιο . Ο Φερέιρα χρυσός καλός αλλά με τον Τοτσέ ο άνθρωπος έχει κόλλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ο Καραγκούνης είναι από τις πιο μεγάλες μορφές στην ιστορία του Παναθηναικού, ηγέτης , οργανωτής , ψυχή της ομάδας για πολλά χρόνια , μόνο που εξαιτίας των καταστάσεων , δεν πήρε τα πρωταθλήματα που θα άξιζε να πάρει. Τώρα είναι στη δύση της καρριέρας του , κοντά 36 χρονών , δεν έχει την φυσική κατάσταση να ανταπεξέλθει για δύο ημιχρόνια στην πίεση της Μάλαγα. Τον θυμάμαι το 2011 στο 5-1 με την Μπάρτσα το Καμπ Νιού , όταν μπήκε σαν αλλαγή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο δυνατό πρέσσινγκ της Μπάρτσα. Η Μάλαγα δεν είναι μια ομάδα τύπου Μαγιόρκα που είχε αντιμετωπίσει ο Παναθηναικός κάποια χρόνια πριν , το παιχνίδι της πάει προς το ποιοτικό παιγνίδι της Βαλένθια , και αυτής της μορφής η μπάλα όταν παίζεται απο ισπανικές ομάδες πολύ δύσκολα μπορεί να αντιμετωπισθεί από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναικός πήγε στην Ισπανία έχοντας οι παίκτες στα πόδια τους τα δύο ματς με τη Μάδεργουελ και ένα φιλικό με την Ανόρθωση , δηλ. η ομάδα δεν έχει δουλευτεί ακόμη και οι παίκτες δεν ξέρουν ο ένας τα πατήματα του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σφαζονται οι ομαδες στα ποδια του καρα , δεν ξερει ουτε αυτος που θα καταληξει
    οπως και με τον σαριεγκι ακομα να βρει ομαδα


    αλλα εμεις παλι ολα αφιερωματα διαβαζαμε για τον βασκο αυτονομιστη ανταρτη μαχητη τον καρα τον τυπαρα κτλ
    που να διωξουμε σπυρο και βυντρα , ουτε δ εθνικη δεν θα βρισκουν


    και εβγαινε ρε ο καιμας τοτε που και καλα ο σπυρο εκανε τον δυσκολο και ελεγε για προτασεις απο Α αγγλιας και ιταλιας χχααχχαχααχ οκ το καταλαβαμε πως δουλευει το συστημα


    τεσπα καλα τα λετε στην αναρτηση , μη νομιζει ο κοσμος οτι τους επιασε ο πονος για τον τυπαρα και τον καθε τυπαρα , ουτε βλεπουν τον πετρο σαν το νεο σισε , τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας πανε να φανε , γιατι βλεπεις τοσα χρονια το χαρτακι στους μπακε και στους πεσειρους πηγαινε συνεφο ,και συνηθισαν τα παιδια






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει ο καρα, τί νόημα έχουν τα αν, και αν και αν. Όσο για τον πετρόπουλο συμφωνώ και εγώ, άλλο όμως το τί λέμε εμείς και άλλο τί λένε δημόσια διάφοροι (και πού τα λένε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου