Και κάπου εδώ μπαίνει και ο τρελός του χωριού και ξεκινάει ο χορός...


Τελικά ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην απαντήσει μέσω κύκλων και επέλεξε την οδό της επίσημης ανακοίνωσης. Μιας ανακοίνωσης που απλά σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος είναι ο τρελός ,ποιος θέλει να πουλήσει τρέλα και ποιος ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας. Ε σε όλα αυτά ,μάλλον ο Μαρινάκης αποτελεί το φαβορί...

Μέσα στην ανακοίνωση του μιλάει για θεσμούς ,σεβασμούς ,εύνοιες ,φαρσωκωμωδίες ,πυροβολισμούς ,λάσπες ,δικαιοσύνες ,προπαγάνδες και γελοιότητες. Παράλληλα κάνει και κηρύγματα για πάρε-δώσε με την ελληνική δικαιοσύνη.

Και λέω εγώ τώρα ...μιλάει για θεσμούς ποιος; Αυτός που
την πρώτη χρονιά μπήκε σε όλα τα πόστα και τις επόμενες έβαζε δικούς του ανθρώπους;
Για σεβασμούς; Έχει σεβαστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ελληνικό ποδόσφαιρο; Όσο και ο προκάτοχος του...
Φαρσωκωμωδία το ελληνικό ποδόσφαιρο το έκανε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός;

Για να μην το κουράζουμε ...σε όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς ,ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορούσε άνετα να είναι ένα καλό ανέκδοτο.

Και προφανώς το καλύτερο ανέκδοτο το άφησε για το τέλος που κατηγορεί τους Γόντικα και Αλαφούζο για τα νταλαβέρια που είχαν με την δικαιοσύνη. Ο άνθρωπος που κρίθηκε ύποπτος για ποινικά αδικήματα ,που του απαγορεύτηκε η έξοδος απο την χώρα κι όμως ακόμη να καταθέσει στην εισαγγελία.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα μπουρδέλο. Ο Ολυμπιακός κατακτάει συνέχεια αυτό το πρωτάθλημα.
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία οφείλει να σταματήσει αυτόν τον χαρτοπόλεμο και αν θέλει να δράσει ουσιαστικά να το κάνει στα κέντρα αποφάσεων. Ο πολύς κόσμος κουράστηκε να φανατίζεται άλλο... πάρτε το πρέφα. 

ΥΣ: Ο Μαρινάκης είναι αυτός που έδιωξε απο το gazzetta τον Βασιλαρά πριν κάτι μήνες.


Σχόλια

  1. Kαι όπως σωστά προέβλεψες πριν από λίγο ήρθε αμέσως γαύρικη απάντηση. Το φετινό δύσκολα μπορεί να ονομαστεί πρωτάθλημα..Κρίμα για την προσπάθεια της ομάδας αγωνιστικά . Κρίμα για τον Φερέιρα που ήρθε από την Πόρτο τον Σισόκο που φαίνεται ωραίος παίκτης και τη νέα γενιά του Παναθηναικού που φαίνεται να αξίζει ..Κρίμα για όσους νοιάζονται για το ποδόσφαιρο και αγαπάνε τον Παναθηναικό ..Χαρά για τους λίγους κάφρους..Και μετά όταν θα έρθουνε και τα επεισόδια , τα οποία είναι θέμα χρόνου να ξαναγίνουνε, οι Αλαφουζο-Μαρινάκηδες θα κάνουνε τους Αλέκους και θα μιλάνε για εγκληματικά στοιχεία τα οποία ..θα έχουνε ξεχάσει οτι τροφοδοτούνε με την συμπεριφορά τους..Μύριζε η ατμόσφαιρα..μπαρούτι..καλώς τα δεχθήκαμε.

    Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα πανηγυρίζουνε για τα 10.000 διαρκείας..που έχουμε κάνει μέχρι τώρα..Που ακόμα και πέρυσι είχαμε τα διπλά για να μη πω για τις προηγούμενες χρονιές που είχαμε τα τριπλά..Όλο και λιγότερος κόσμος στο γήπεδο θα πηγαίνει και θα μείνουνε μόνο τα χουλιγκάνια και όσοι πάνε γήπεδο σπασμωδικά..Περιμένω τη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος να θυμίσει Παναθηναικό..ίσως να χρειαστεί να περιμένω πολύ βέβαια..αλλά όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε..Κατάντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:10 μ.μ.

    Fae tin touloumba su tsatsako kai grammi gia OAED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι μονο απο το gazzetta αδερφε...αλλα και απο το leoforos που ειναι αδερφικα αλλα δεν θελουν να το πιστεψουν ορισμενοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου