Στο μυαλό του Πελεγκρίνι


Λίγες αλλαγές αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα της Μάλαγα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Λα Ροσαλέντα.

Γκολκίπερ θα παραμείνει ο
Καμπαγιέρο, στόπερ θα παίξουν οι Ντεμικέλις και Γουέλινγκτον, δεξί μπακ ο Χέσους Γκάμες και αριστερό ο Μονρεάλ.

Οι διαφοροποιήσεις αρχίζουν στη μεσαία γραμμή, όπου δίπλα στον Τουλαλάν θα αγωνιστεί ο Καμάτσο, αντί του Μαρέσκα που αποχωρεί. Δεξί χαφ θα παίξει ο Χοακίν, αριστερό ο Ελισέου και επιθετικό δίδυμο οιΊσκο και Χουανμί

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Πελεγκρίνι δεν έκανε δοκιμές και περιορίστηκε σε ένα πρόγραμμα χαμηλής έντασης.

Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί ρεπόρτερ, ο Χιλιανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικές βλέψεις και δεν πρόκειται να περιμένει τον Παναθηναϊκό. Σκοπός του είναι το γρήγορο γκολ που θα "κλειδώσει" την πρόκριση για τη Μάλαγα.

Θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση που θα του ασκηθεί και διαθέτει αμυντικούς επιρρεπείς στα λάθη, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές του και να πετύχουν πρώτοι ένα γκολ.

Με αυτό τον τρόπο, φιλοδοξεί να προστατέψει τη γραμμή άμυνας του, η οποία είναι επιρρεπής στα λάθη και ευάλωτη στην πίεση, όπως φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι.

http://prasinanea.gr/football/championsleague/article1907308.ece

Σχόλια