Κωστάκη ,εσύ δεν βάζεις όρους; Μας δουλεύεις;


Τελικά ο Κώστας Γκόντζος πουλάει τρέλα στην εφημερίδα του και με τα γραφόμενα του προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Σήμερα αφού κλαψούρισε για τα διαρκείας που δεν πήρε (και δεν είχε κανένα δικαίωμα να πάρει ,ως αντί-παναθηναϊκή εφημερίδα) ,μας ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει το θέμα γιατί δεν είναι στην φιλοσοφία του να βάζει όρους και δικλίδες πουλώντας στήριξη και προπαγάνδα. Δηλαδή ,για γέλια ο τύπος. Αυτός που βρίσκει τόσα χρόνια μαγικούς τρόπους να κρατάει εν ζωή μια εφημερίδα που δεν πουλάει τίποτα..

Ότι δεν έβαλε ποτέ του όρους και πάνω απο όλα βάζει το καλό της ομάδας ,το θυμόμαστε απο το καλοκαίρι του 2010 που ο Πατέρας του έκοψε τα διαρκείας και επι τόπου ξεκίνησε έναν λυσσαλέο πόλεμο που κρατάει μέχρι και σήμερα. Και τον έκανε την σαιζόν που ο Παναθηναϊκός πανηγύριζε ένα νταμπλ ,κράζοντας τους παίκτες...

Αν και προσωπικά δεν τον φοβάμαι καθόλου και είμαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα πάλι μέσα στα της ΠΑΕ θα είναι έχοντας τα αποκλειστικά του ,του εύχομαι προσωρινά περαστικά.

ΥΣ: Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του...



Σχόλια

  1. Καλά οχι οτι οι άλλοι που παίρνουνε τα διαρκείας τα αξίζουνε .. Γκαζετά Σπορτ 24 κτλ κτλ όλοι για τον....Σιγά τους Παναθηναικάρες..Και για να μη πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας..όλα τα τσαμπέ διαρκείας είναι μια μαλακία και μισή Σ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου