Καβουράκιας ο κουβαρντάς Μαρινάκης;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ,ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ,ΘΑ ΘΑ ΘΑ...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΤΖΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ CH.L. ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...

Σχόλια

  1. Μάλλον δε θυμάσαι πολλά ποστ που έκρινα πολύ αρνητικά τον Τζίγγερ . Τελοσπάντων το ξεπερνάμε αυτό. Εγώ κάνω αυτό που έκανε κάθε φορά κρίνω τον Παναθηναικό . Εσύ πιστεύω οτι άλλες χρονιές επι Τζίγγερ εαν ερχόντοσουν παίχτες τύπου Μπαρμπαρούση Σο κτλ δηλαδή παντελώς άγνωστοι θα έλεγες που πάμε με τα σαπάκια. Φέτος όμως λες οτι οι προσθήκες που έγιναν είναι καλές..Τώρα δε γνωρίζω αν παρακολουθούσες Ακαντέμικα Αλάνια Βλαντικαφκάζ και κτλ..Η διαφορά είναι οτι εγώ τότε που έρχονταν οι Μπικόφσκι και κτλ περιμενα να τους δω στο γήπεδο..το ίδιο θα κάνω και τώρα για τους παίχτες που ήρθαν τώρα. Και όπως έγραψα και παραπάνω αγωνιστικά είμαστε ΟΚ. Διοικητικά όμως δε γίνετια κανείς να μη παραδεχτεί οτι έχουμε μεγιστο ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Η ομάδα χρειάζεται ΛΕΦΤΑ και οχι εράνους ... Και ποιοι είναι οι ενεργοί μεγαλόμετοχοι τώρα πέραν της Συμμαχίας ? Ο Βγενόπουλος ο Πατέρας και οι συν αυτώ..Και αυτοί τι κάνουνε..? Ένα τίποτα με μπόλικο από όλα.

    Δόξα το θεό να λέει Παναθηναικός οτι περάσαμε τη Μάδεργουελ να με συγχωρείς αλλά είναι τρομερή υπερβολή . Μια ομάδα χωριο που το μεγαλύτερο της επίτευγμα είναι να παίξει στα προκριματικά του Champions League ..Aυτό έλλειπε να μη την περνούσαμε κιόλας..Ο Παναθηναικος τέτοιες ομάδες τις είχε για πρωινό εδώ τη τριετία 2000 -2003 είχαμε φτάσει τρεις φορές στους 8 της Ευρώπης παίζοντας με μεγαθήρια και τώρα φτάσαμε να λέμε θα το παλέψουμε με την Μαλάγα..των μηδέν συμμετοχών στην Ευρώπη. Ας αναλογιστούμε λοιπόν πόσο μικρύναμε και πόσο μας βαραίνουνε τα χρέη που δημιούργηθηκαν που για μεταγραφές όλες είναι από τα πανέρια..και ούτε τον 35 χρόνο Καραγκούνη δε μπορέσαμε να κρατήσουμε.

    Και σε κάθε περίπτωση εγώ τον Ολυμπιακό έκρινα και ξεφύγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ομάδα του 2000-2004 που ανέφερες προηγούμενα , -προσωπικά την θεωρώ μια από τις καλύτερες που είχε στην ιστορία του ο Παναθηναικός- την διέλυσε και την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ο Τζίγγερ. 'Ισως δεν είχε τα χρήματα ή δεν ήθελε να την κρατήσει. Μην ξεχνάμε τα λεφτά που έπαιρνε τότε ο Παναθηναικός ήταν πολλά γιατί πήγαινε ψηλά στις διοργανώσεις και σχεδόν πάντα συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λίγκ. Το τι έκανε τα λεφτά που έπαιρνε ο Τζίγγερ από την ΟΥΕΦΑ , ένας θεός ξέρει. Το 2006 - 2008 έφερε , όπως είπες και εσύ, στην ομάδα όλα τα σαπάκια , ενώ είχε βγάλει χρήματα τις προηγούμενες χρονιές όταν η ομάδα πήγαινε ψηλά στο Τσάμπιονς Λίγκ.
    Τώρα τα πράγματα δεν είναι έτσι και εκεί διαφωνώ με την λογική σου. Η ομάδα βγήκε λαβωμένη από πέρυσι με την μη συμμετοχή της στους ομιλους του Τσάμπιονς Λίγκ, ο ΙΒΒ είχε παρκάρει τις μετοχές του , κοροιδεύοντας τον κόσμο και τους μετόχους με τους δήθεν Άραβες , συντελώντας έτσι στην οικονομική απαξίωση της ομάδας.
    Όταν εν τέλει αποφάσισε κάτω από την πίεση του κόσμου - εγώ πιστεύω ότι αν δεν γίνονταν τα επεισόδια , οι φωνές τα πανό και τα συνθήματα του κόσμου αυτός δεν θα έφευγε από τον θώκο του - να δώσει τις μετοχές του στον Αλαφούζο , η ομάδα ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης.
    Να αναφέρω ότι ο Αλαφούζος περιμάζεψε με αγάπη όλα τα κομμάτια της ομάδας και προσπαθεί μέσω της "Παναθηναικής Συμμαχίας" να φτιάξει μια εταιρεία λαικής βάσης.
    Δεν είναι κανένας φτωχός ή παρίας ο Αλαφούζος , είναι πετυχημένος επιχειρηματίας των ΜΜΕ , έχει λεφτά και θα τα χρησιμοποιήσει όταν χρειασθεί.
    Μήπως ο ΙΒΒ που κατά την γνώμη σου είχε λεφτά , βοήθησε οικονομικά ή έκανε μεταγραφές αξιόλογες στην ομάδα; Η μόνη αξιόλογη μεταγραφή που έκανε ήταν ο Κωνσταντίνου ,οι άλλοι που μπήκαν στην ομάδα ή ήρθαν από τους νέους ή αγοράστηκαν πολύ φθηνά από άλλες ΠΑΕ.
    Επίσης δεν θέλω να με κοροιδεύεις , θυμάμαι πολύ καλά υποστήριζες αναφανδόν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποστήριζες τον Τζίγγερ αναφανδόν , αλλά και με τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι τον υποστηρίζεις. Έχουν μερίδιο ευθύνης στο χρέος της ομάδας οι πολυμετοχικοί , αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Τζίγγερ.
    Ποιός διάλυσε την πολυμετοχικότητα το 2010; Ο Τζίγγερ τη διάλυσε γιατί είχε το μεγαλύτερο πσοστό. Έχει γραφτεί και από τον Press, ότι τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λίγκ την περίοδο της πολυμετοχικότητας, -γιατί ο Παναθηναικός έφτασε ψηλά τα αυτά δύο χρόνια- κάλυπταν τα κόστη των μεταγραφών μαζί με τα συμβόλαια. Ο Παναθηναικός την περίοδο 2008-2010 είχε κατά μέσον όρο 25000 διαρκείας , είχε έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα , είχε έσοδα από την ΟΥΕΦΑ, είχε έσοδα από διαφημήσεις , που κατά την ταπεινή μου άποψη κάλυπταν τα κόστη μεταγραφής και τα συμβόλαι των παικτών. Την επόμενη περίοδο που ο ΙΒΒ πήρε τα ηνία της ΠΑΕ διώχνοντας τους Πατέρα και Βγενόπουλο και έχοντας έσοδα 18,000,000 ευρώ από την πρόκριση ως πρωταθλητή και ως μόνου απο Ελλάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λίγκ , με πολλά διαρκείας και τηλεοπτικά έσοδα, τα χρήματα αυτά τι τα έκανε;
    Δεν υποστηρίζω ούτε Βγενόπουλο ούτε Πατέρα , αλλά στην περίοδο της πολυμετοχικότητας η ομάδα ήταν ψηλά και έκανε νίκες στην Ευρώπη που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.
    Επίσης πήρε και το μοναδικό πρωτάθλημα από το 2004 , άρα η συμβολή αυτών των επιχειρηματιών ήταν σημαντική.
    Μόνος του ο ΙΒΒ οδήγησε την ομάδα στην απαξιωση , είτε διαλύοντας αρχικά την πολυμετοχικότητα ,είτε αφήνοντας το πρότζεκτ του γηπέδου ορφανό.
    Όχι διαφωνώ μαζί σου, οι παικταράδες που ήρθαν στον Παναθηναικό ήρθαν όταν μεγαλομέτοχος της ομάδας μας ήταν ο θείος του και οι περισσότεροι από αυτούς προωθήθηκαν επειδή προπονητής ήταν ο Γιάννης Κυράστας. Αντίθετα όλα στον ΙΒΒ ήταν λάθος από τις επιλογές προπονητών , τις αγορές παικτών που έκανε , και τηνη όλη λογική του μοντέλου διοίκησης της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μας είναι θετικό αγωνιστικά που οι γαύροι αποδυναμώνονται..Θυμίζω..Μιραλάς Μέλμπεργκ Μακούν Oρμπαιθ Μαρκάνο..Δηλαδή παίχτες που πέρυσι τους πήγαν για τα δεδομένα τους καλά ακόμα και στην Ευρώπη..Και ποιούς πήρανε..για αντικαταστάτες τους??Τον Κοντρέρας..ενώ και καλά είχανε παρελάσει ονοματάρες στα πρωτοσέλιδα τους..Τάτους και κτλ...Αν δεν είχαμε αυτή την διοίκηση αγωνιστικά μια χαρά τους χτυπούσαμε..Ας όψεται οι μαλακίες κάποιων πέρυσι στο γήπεδο μας..που μας έφεραν στο -2 και ο Μαρινάκης που λύνει και δένει...Αγωνιστικά με 25 εκ έσοδα από τσου λου και τώρα και από πωλήσεις παιχτών δεν έχουνε να παρουσιάσουνε κάτι ιδιαίτερο πέρα από 3-4 καλούς παίχτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tώρα από που έβγαλες συμπέρασμα οτι υποστήριζω τον Τζίγγερ ένας θέος ξέρει..Και πραγματικά βαριέμαι να αναλωθώ σε αυτή την κουβέντα και να υποστηρίξω οτι δεν είμαι ελέφαντας. Επιτέλους ελεος με τον Τζίγγερ που αποδείχτηκε ανίκανος και αποτελεί δικαιολογία και ανάχωμα για τον καθένα που θέλει να εμπλακεί με τον Παναθηναικό . Ο Τζίγγερ μας τελείωσε ξυπνάτε. Για τον Αλαφούζο σκυλιά που γαυγίζουνε συνέχεια συνήθως δε δαγκώνουν και φοβούνται τον ισκιο τους . Κάπως έτσι φωνάζει ο Αλαφούζος για το κάθε τι ακόμα και για ασήμαντα πράμματα..για να ρίξει στάχτη στα μάτια στους αφελείς και να δείξει οτι κάτι κάνει..Προσωπικά δε..θα πάρω και δε θα μπω σε αυτό το τρυπάκι..Όποιος είναι ικανός δε χρειάζεται επικοινωνιακές φανφάρες και στρατηγικές αλλά είναι ουσιαστικός κάνει τις κινήσεις του και τέλος. Αν Ο Αλαφούζος δεν είχε την προπαγάνδα των ΜΜΕ που ελέγχει ουτε που θα καταλαβαίναμε την υπάρξη του. Αλλά είπαμε περι ορεξεως κολοκυθόπιτα..δικαιωμα σου να αποθεωνεις τον Αλαφούζο δικαιωμα μου να του ασκω κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aντε πάλι εσύ μπορεί να θυμάσαι οτι θέλεις εγώ ξέρω προσωπικά τι λέω καλύτερα από εσένα και τι υποστήριζω. Πες οτι θέλεις αλλά δε μπορείς να λες εσύ ποιον υποστηρίζω και τι.
    Από εκεί και έπειτα . Για τους Βγενόπουλο Πατέρα ούτε λόγος εσύ αυτούς υποστηρίζεις ? Γιατι ωραία ο Τζίγγερ έκανε κάποια από αυτά που λες και άλλα λάθη . Αυτοί που καταχρεώσαν την ομάδα την ρήμαξαν και φύγανε δε θα τους κρίνουμε καθόλου ?
    Αυτό που χάλασε δηλαδή όλη τη πορεία της ομάδας είναι οτι δε βγήκε πέρυσι στο Champions League..? Λάθος νομίζεις ..η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα ποιότητας σχεδιασμού κτλ κτλ και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ο Τζίγγερ αλλά και οι πολυμετοχικοί .

    Για να μη το κουράζουμε η αγάπη του Αλαφούζου δε μου λέει τίποτα και εγώ και άλλοι εκατομμύρια Παναθηναικοί αγαπάμε την ομάδα . Ο Αλαφούζος στο μέτρο που του αναλογεί ως μεγάλος επιχειρηματίας οφείλει αν θέλει να συνεχίσει να έχει το ρόλο του θεματοφύλακα του Παναθηναικού να βάλει βαθιά το ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΖΕΠΗ και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τεχνάσματα και συμμαχίες..Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε...

    Για τον ΙΒΒ είπαμε ήταν ανικανος . Αλλά εγώ για χάρη του ΙΒΒ και των λαθών του δε θα ισοπεδώσω τον Παναθηναικό . Ήρθαν και παιχταράδες και γι αυτό ο Παναθηναικός ήταν αυτός που ήταν στην Ευρώπη. Το θέμα είναι τώρα ποιοι έρχονται και τώρα τι κάναμε. Το να συζητάμε εμείς τι έφερε ο ΙΒΒ δεν έχει κανένα νόημα. Καλύτερα να δούμε ποια είναι η ποιότητα της τωρινής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αποθεώνω τον Αλαφούζο. Απλώς σημειώνω ότι κάνει ακριβώς εκείνα που δεν έκανε ο Τζίγγερ. Όσο για το που έβγαλα το συμπέραμα ότι υποστηρίζεις τον Τζίγγερ , έχω δεί όλα όσα έχεις γράψεις κατά καιρούς στο συγκεκριμένο blog και θυμάμαι καλά , ότι ήσουν υπέρ του.
    Προσωπικά χαίρομαι που τον χαρακτηρίζεις ανίκανο , δεν συμφωνώ .ομως με την λογική σου να λες ότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε διοίκηση.
    Μην αρχίζουμε από την αρχή της σεζόν να λέμε ότι δεν θα πάμε καλά , δοξα τω θεώ , περάσαμε τη Μάδεργουελ , θα το παλέψουμε με την Μάλαγα , όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύω ότι φέτος θα πάμε καλύτερα , γιατί οι περισσότεροι παίκτες έμειναν , και από ότι φαίνεται λόγω Φερέιρα , οι προσθήκες που έγιναν είναι καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  8. Γιατί ρε παιδιά δεν έχει διοίκηση ο Παναθηναϊκός; Φίλε Βαγγέλη υποστηρίζεις τον ΙΒΒ , άνευ
    επιχειρημάτων.


    Με τα έως τώρα δεδομένα , φαίνεται ότι ο Αλαφούζος είναι ένας πολύ
    καλός πρόεδρος.


    Τι έχει κάνει:


    Προχθές πήγε στη συνέλευση της Σούπερ Λίγκας ή Κλίκας , υποστήριξε
    τις απόψεις και τις θέσεις του Παναθηναϊκού , έχοντας αντιπαράθεση με όλους τους
    φίλα κείμενους στον Ολυμπιακό.


    Σχεδόν καθημερινά έχει επικοινωνία με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού
    μέσω του Twitter , αναλύοντας τις σκέψεις και τις θέσεις του για το μέλλον της
    ομάδας μας.


    Πολύ συχνά πηγαίνει στο προπονητήριο της Παιανίας ,
    παρακολουθεί ο ίδιος την προπόνηση και όχι εξ αποστάσεως , βλέποντας την πρόοδο
    των παικτών και της ομάδας.


    Ξεκίνησε το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας . Άσχετα αν
    θα έχει ή όχι επιτυχία , -δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα εκτιμήσεις , απαιτείται
    περισσότερος χρόνος- ήταν μία καλή κίνηση που συσπείρωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού
    και έδειξε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει διάθεση και κέφι να συνεισφέρει
    στον Παναθηναϊκό. Το όνομα του Παναθηναϊκού
    διαμέσου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» συζητείται και κυκλοφορεί πολύ στα ΜΜΕ ,
    ακόμα και από άσχετους ανθρώπους γίνονται συζητήσεις , κάτι που στο παρελθόν
    δεν υφίσταντο.


    Ο Αλαφούζος -επαναλαμβάνω
    με
    τα έως τώρα δεδομένα - δείχνει ένας αεικίνητος
    άνθρωπος με τσαγανό και διάθεση να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.


    Συγκρίσεις ΙΒΒ με
    Αλαφούζο:


    Πότε πήγε ο ΙΒΒ σε συνελεύσεις της Σούπερ Λίγκας για να υποστηρίξει
    ο ίδιος προσωπικά τις θέσεις του Παναθηναϊκού , χωρίς να βάλει ανθρώπους αντί
    αυτού;


    Πόσες φορές πήγε ο ίδιος σε προπόνηση της ομάδας στην
    Παιανία ; Πόσες φορές πήγε στην προπόνηση της ομάδας το καλοκαίρι στο
    εξωτερικό; Σχεδόν ποτέ , μόνο στην πρώτη
    περίπτωση σε ματς ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.


    Πόσες φορές ήρθε σε επικοινωνία με τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού;
    Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι τμήμα της ομάδας και επιβάλλεται ο εκάστοτε
    πρόεδρος να ακούει την γνώμη τους. Δεν
    λέω να συμφωνεί , αλλά να την ακούει.


    Ο Παναθηναϊκός παίζει σε ενοικιαζόμενο γήπεδο , το ΟΑΚΑ. Το
    ξέρουμε όλοι με βάση το σχεδιασμό του ΙΒΒ , θα έπρεπε να είχαμε ήδη γήπεδο δικό
    μας στο Βοτανικό. Το έχουμε; Όχι και ακόμη δεν ξέρουμε τι θα
    γίνει , μήπως φθάσουμε στην κατάντια της ΑΕΚ να κατεδαφισθεί η Λεωφόρος και νέο γήπεδο να μην έχουμε.


    Πότε έκανε μεταγραφές επιπέδου , όχι ακριβές αλλά σοβαρές με
    παίκτες που να έχουν αξία και όχι τυχάρπαστους επιπέδου Λάρισας και Ολυμπιακού
    Βόλου; Δεν πέταξε όλη την ομάδα του 2000-2004 που αποτελούσαν τον αφρό της Εθνικής
    ομάδας , κατηγορώντας τους για την απόδοση που είχαν στην Ριζούπολη;


    Χωρίς να γράψω περισσότερα , γιατί υπάρχουν και άλλα, θεωρώ
    ότι η προσφορά του στην ΠΑΕ , ήταν ελάχιστη και το καλύτερο που έκανε , ήταν το
    ότι έφυγε.


    Τουλάχιστον , μην αναφέρεις ότι δεν υπάρχει διοίκηση, είναι
    ντροπή να λέμε σε έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την επιχείρηση του, ότι δεν
    υφίσταται.






    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου