Έπαιξε με την φωτιά και κέρδισε! Φτάσαμε τον ...1 βαθμό στο πρωτάθλημα!


Σε ένα ματς που η ομάδα παρέταξε 7 αλλαγές στο αρχικό της σχήμα ,τελικά κατάφερε να πάρει το διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Κλίκας και να πάει άφθαρτη στο ματς της Τρίτης με την Μάλαγα στο ΟΑΚΑ. Με mvp τον Λουκά Βύντρα που και σκόραρε και γλίτωσε την ομάδα απο ένα γκολ ,ο Παναθηναϊκός έφτασε με αυτήν την νίκη του τον ...1 βαθμό!

Το συγκεκριμένο ματς έπρεπε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να το πάρουμε και ευτυχώς αυτό έγινε. Αν και τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και αυτό μας δικαιώνει ,σίγουρα η κατάληξη του ματς θα μπορούσε να ήταν και διαφορετική αφού στα τελευταία 30 λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε κάτσει και ο Λεβαδειακός έκανε το παιχνίδι του ,χάνοντας και ευκαιρίες. Πράγμα που δεν τιμάει σίγουρα την ομάδα και τους παίκτες συγκεκριμένα που παίζανε άκρως παθητικά για να κρατήσουνε το σκορ.

Ποιοι μου άρεσαν:


Ο Βύντρα έκανε 2 άκρως σημαντικά πράγματα και μας πήρε το ματς ,οπότε αυτό και μόνο αρκεί για να μου άρεσε.

Ο Καρνέζης αν και στο δοκάρι του πρώτου ημιχρόνου μαλακίστηκε ,εν τέλει έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση ,με κορυφαία στιγμή την απόκρουση στο σουτ του Πόι προς το τέλος του ματς.

Ο Σισόκο αν και μπήκε στο ημίχρονο ,ήταν για ακόμη ένα ματς όαση. Αυτός ο παίκτης είναι ο λόγος που θα σηκωθεί ο κόσμος απο την θέση του για να χειροκροτήσει και η αιτία για να κάτσεις να δεις έναν αγώνα. Απλά πράγματα.

Ποιοι δεν μου άρεσαν:

Ο Ζέκα για ακόμη ένα ματς ήταν αλλού για αλλού

Ο Μπαρμπαρούσης δεν μου γέμισε το μάτι.

Ο Φορναρόλι μια απο τα ίδια ,αν και την προηγούμενη Τετάρτη μου άρεσε.

Ο Πίντο μου φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις ασταθής.

Τώρα ,οι υπόλοιποι ούτε κρύο ,ούτε ζέστη.
Μόνο ένα σχόλιο για τον Πετρόπουλο. Φαίνεται να είναι καλύτερος του Τοτσέ ,αλλά και αυτός τίποτα το ιδιαίτερο.

Ο Φερέϊρα έβαλε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ,έκανε την χάρη του κόσμου να δώσει και σε άλλους παίκτες ευκαιρίες και λογικά κάτι αντίστοιχο θα δούμε και την άλλη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Πας Γιάννινα.

Τώρα το menu έχει Μάλαγα και πάμε για ένα mega θαύμα...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/8/12 1:08 μ.μ.

    Κατα τη γνωμη μου, ο καλυτερος στο α ημιχρονο ηταν ο Γιουρκας που συνεργαστηκε αψογα με τον Μπαρμπαρουση. Εκαναν 3 φορες επιτυχημενα 1-2 (πραγμα που δεν θα δεις ποτε απο αριστερα).
    Ο Μπαρμπα εδειξε καλα στοιχεια, θα διαγωνησω μαζι σου, αλλα ηθελε να σκοραρει οπωσδηποτε και τα χαλαγε στο τελος. Παντως δειχνει πιο πολυ φορ απο τον Φορναρολι.
    Θα συμφωνησω οτι αυτος ο Ζεκα δεν εχει θεση στην 11αδα της Τριτης.
    Ο Πιντο απο την αλλη εδειξε πολυ καλος στο ψηλο παιχνιδι των αντιπαλων απο γιομες και θα βοηθησει στο ελληνικο πρωταθλημα.
    Τελος η λογικη του Φερειρα χθες ηταν ακατανοητη και ας κερδισε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελά και ο Τασούλης να γράψει για τον Βύντρα να γίνετε πολλοί . Φωνάξτε και άλλους από την συντεχνεία σας..Ρε κάτι nicknames που έχετε ο Ανελέητος πανάθεμα σε...και το αεροπλανοφόρο !

    Το ξέρω πως σας πονάει που το τρίποντο το έδωσε ο Βύντρα...Τέτοιοι Παναθηναικοί είστε ...δε πειράζει ξιδάκι !!!

    Η ομάδα μου κέρδισε..εσείς συνεχίστε τη μικροπολιτική και την καφρίλα ενάντια στον Παναθηναικό ..Εγω χαβαλέ σας κάνω και τσιμπάτε σαν καλά ψάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι όπως και στην Μάλαγα έτσι και στην Λιβαδειά δεν κρατούσαμε καθόλου την μπάλα, δεν μαρκάραμε καθόλου δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπαλους να φτάνουν σε αρκετές περιπτώσεις ανενόχλητοι είτε να βγάλουν σέντρα είτε να κάνουν σουτ.
    Θα συμφωνήσω για τον Σισόκο ότι για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απο τους κορυφαίους όπως και ο Καρνέζης αλλά και ο Βύντρα. Για τον Μπαρμπαρούση και τον Πίντο εγώ θα δώσω λίγο ακόμα χρόνο μην ξεχνάμε για τον μεν πρώτο έρχεται απο μία ομάδα που έπαιζε στην Β'Ρωσίας για τον δεύτερο είναι η πρώτη φορά που παίζει σε μια ομάδα πρώτης γραμμής.
    Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το "διπλό" να φύγουμε απο το -2, και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Μάλαγα.
    Υ.Γ. Να αναφερθω και λιγο στην διαιτησία που ήταν αρκετά "επιστημονική" θα έλεγα με κύτιο χαρακτηριστικό τις πολλές κάρτες αλλά και οποιαδήποτε επαφή με παίκτη του Λεβαδειακού το έδινε ως φάουλ στους αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια στην ομαδα και στον κοσμο μονο αυτο θα πω για το ματς.οσο για τον πετροπουλο επειδη γινεται πολλη συζητηση πιστευω οτι ο ζεσουαλδο δεν τον βαζει γιατι θελει γρηγορους παιχτες ενω ο πετρο ειναι βαρυς.επισης πιστευω οτι οταν ειναι ετοιμος και ο κουινσι δεν θα βλεπουμε μεσα ουτε τοτσε ουτε πετρο ουτε φορναρολι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατακαθια της Παναθηναικου κοσμου σαν εσενα μονο για λυπηση ειναι
    και θα σε παρακαλεσω να μην ασχολεισαι μαζι μου για να μη περασουμε σε αλλο επιπεδο


    ""Εγω χαβαλέ σας κάνω και τσιμπάτε σαν καλά ψάρια""

    ουτε τις μαλακιες που λες δε μπορεις να υποστηριξεις τελικα , στην επεσαν και εγινες κομανετσι , σαμαρας νο2 , καλη η κολοτουμπα βαγγελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aφού είσαι πολύ προβλέψιμος και τσιμπάς εγώ φταίω. Όταν μεγαλώσεις τα ξαναλέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:10 μ.μ.

    Skase re myrodia apo to topi!

    To oti o ilithios afinei ton paihti tu na piasei kefalia apo ta 5 metra

    gia na paei na sosei tin mbala stin grami su fenetai thetiki energeia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δικιο εχει ο βαγγελης!! να του κανουμε και αυξηση συμβολαιου, ε βαγγελακη? τετοια παικταρα σαν τον λουκα μην παει χαμενη!!! μονο 800.000 ευρω παιρνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας γαμάει ο Βύντραα εντός και εκτός..

    Σεντερφορίσιο γκολ...Και διώξιμο τερματοφύλακα πάνω στη γραμμή.Τι έχουνε να πούνε τα παπαγαλάκια ?
    Πιο σοβαρά μπράβο για το πρώτο τρίποντο..αλλά η εμφάνιση της ομάδας ήταν συνολικά μέτραει..Δεχθήκαμε πολλές φάσεις και είμασταν ΤΥΧΕΡΟΙ που δε ΧΑΣΑΜΕ ! Μπράβο και στον Καρνέζη που κάνει τρομερή χρονιά και συνεχίζει..

    Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΟ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΗ ..ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφωνω για Μπαρμπαρουση ( για τα λεφτα που κοστισε παντα ) 2 ετοιμα γκολ εδωσε στο Πετροπουλο και ο Πιντο μια χαρα ηταν αν και ο αντιπαλος δεν αποτελει κριτηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου