Μπράβο στους West Block! Αναλαμβάνουν το τμήμα του ping pong!

MΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!


Όλοι μαζί για ένα δυνατό Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ


Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι πλέον υποχρέωση για όλους όσους αγαπούν πραγματικά το σύλλογο. Εμείς σαν σύνδεσμος και μέλος του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 και έχοντας σαν οδηγό την αγάπη για το τριφύλλι, ξεκινάμε μία προσπάθεια για τη στήριξη ορισμένων τμημάτων του ερασιτέχνη. Για αρχή, μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους του συλλόγου, καταλήξαμε στο να
αναλάβουμε την οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση, αλλά και στήριξη του ιστορικού τμήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ping-Pong).

Δεν νοείται τμήμα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, με τίτλους όπως 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας Ανδρών, 3 Κύπελλα Ελλάδας Ανδρών, 3 πρωταθλήματα Ελλάδας Γυναικών και  1 κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, σε ομαδικό επίπεδο και πολλούς ακόμα σε ατομικό επίπεδο, να έχει δυσκολία ακόμα και στο να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης στόχος μας είναι η εξυγίανση του τμήματος και η ανάπτυξη των ακαδημιών.

Τέλος για να έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας. Οι κινήσεις για την επίτευξη των στόχων μας θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όποιος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο και στο e-mail του συνδέσμου μας τα οποία αναγράφονται στο site μας (www.westblock13.com) ή να περάσει από τα γραφεία του συνδέσμου μας που στεγάζονται στην οδό Παύλου Μελά 3 στο Περιστέρι.

 Υ.Γ. Οι πραγματικοί ήρωες είναι όλοι οι αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων μας… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ

ΣΤΟΧΟΙ:

Πρώτος και άμεσος στόχος η καταβολή των χρημάτων για τη συμμετοχή του Ανδρικού και Γυναικείου τμήματος στα Πρωταθλήματα της νέας περιόδου.
Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του τμήματος που στεγάζονται κάτω από τη Θύρα 2 της ιστορικής ΛΕΩΦΟΡΟΥ μας.
Υγιής λειτουργία του τμήματος σε όλα τα επίπεδα κατά τη διάρκεια όλης της νέας χρονιάς.
Ανάπτυξη των ακαδημιών σε σωστά πρότυπα
Στελέχωση των ρόστερ της ομάδος, ώστε να είναι ανταγωνιστικά στα νέα πρωταθλήματα.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ:

Το 10% του ποσού των εγγραφών στο σύνδεσμο μας για τη νέα περίοδο
Δωρεές μελών και όχι μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Κατάρτιση πλήρους προγράμματος διαφήμισης μέσω του τμήματος με σκοπό την ανεύρεση χορηγιών.
Πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς με σκοπό την ενίσχυση του τμήματος και μόνο αυτού.
«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. δεν είναι μόνο ένα ποδοσφαιρικό κλάμπ. Είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι παράδοση, κάτι παραπάνω από απλά μια ομάδα». Gilberto Silva

http://gate13.gr/?p=4804

Σχόλια