Η Real News συνεχίζει τις αγιογραφίες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη! Τον κόσμο του Παναθηναϊκού τον ρωτήσατε;


Το που αποσκοπούν οι αβάντες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη απο την Real News και τα αφιερώματα που ετοιμάζουν (παρουσιάζοντας ...υπερχειλισμένο το ποτήρι της προσφοράς τους) ,όλοι μπορούν να το φανταστούν και αν όχι ,να σας θυμίσουμε πως εκδότης της εφημερίδας ,Νίκος Χατζηνικολάου ,είναι και το "πνευματικό παιδί" του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Οπότε λογικότατες οι αγιογραφίες...

Σήμερα ,την πένα έπιασε ο Γιάννης Σταύρου ,ο οποίος προφανώς τίμησε τον μισθό που λαμβάνει απο την εφημερίδα και πρέπει να πέρασε το...τεστ.

Για το πόσο αντικειμενική ήταν η αποτίμηση της προσφοράς της οικογένειας ,μπορώ να σας την συνοψίσω μέσα σε μια πρόταση ,όπου και αναφέρεται στην αλλαγή της τελευταίας δεκαετίας όταν ο Τζίγγερ πήρε στο τιμόνι την ομάδα.

"Ο Παναθηναϊκός εκσυγχρονίστηκε και το 2004 ,με πρόεδρο τον Αργύρη Μήτσου και προπονητή τον Ιτζάκ Σουμ ,πήρε το νταμπλ."

Τσιμουδιά για αυτά που δεν πήρε η οικογένεια και για την συνενοχή (και πιθανότατα συνεργασία σε άλλα επίπεδα) της στο κόκκινο παρακράτος που μεγεθύνθηκε και κατεύθυνε τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια του αθλητισμού. Όπως ,προφανώς, τσιμουδιά γιατί απολύθηκε και ο Ιτζάκ Σουμ τον χειμώνα του 2004 όταν είχε την ομάδα με μόλις 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα ,1 ήττα στις λεπτομέρειες απο την Αϊντχόβεν και έχοντας πάρει το νταμπλ την προηγούμενη.

Πάντως ,θα ήταν πιο δημοσιογραφικό να ρωτάγατε και την γνώμη του κόσμου. Όχι ότι θα βγάζατε τα σωστά αποτελέσματα... Πχ εδώ μέσα ,ψηφοφορία 1,025 ατόμων δεν συμφωνεί με την σημερινή αγιογραφία της Real.

: Διαβάστε παρακάτω, αναλυτικά το δημοσίευμα της...





Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:07 μ.μ.

    To Lamda einai to lounge pu pigainei kai kanei tis anomalies tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:08 μ.μ.

    Fanatikos deksios?

    Itan kapote, i moni ideologia pu ehei tora einai to hrima gia na diatirei to lifestyle tou, pou

    perilamvanei kai merikes anomalies opos stisimo opisthion se kolombarades sto skotadi sta gnosta

    high end clubs!

    Itan kai o logos pou ton horise i Katritsi!

    Oso gia ton Vardi ti na leme tora, ena esokleistos sef tis Oikogeneias mu eIhe pei oti toulahiston

    mia fora tin evdomada tou ekane trapezi stin villa tu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που το παράξενο;Οννεδίτης ο Νικόλας φανατικός δεξιός δεν θα έχει καλή σχέση με την οικογένεια όπως όλη η υπόλοιπη δεξιά παράταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χατζηνικολάου δεν έχει τηλεοπτική στέγη. Αν δεν πεί και καμμιά καλή κουβέντα για το πρώην αφεντικό του, δεν θα μπορέσει να πάρει δουλειές, ούτε αν παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία να ξαναγίνει ο αστέρας του ΜΕΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ;;; 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ DEAL STAR-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8. GUEST ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου