O Aνδρεάδης ζητάει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!




Τελικά η αχαριστία είναι στοιχείο που υπάρχει σε αφθονία σε κάποιους ανθρώπους. Ένας απο αυτούς είναι ο βολεϊμπολίστας Ανδρέας Ανδρεάδης που εδώ και 3 χρόνια αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος αθλητής έχει χρωστούμενα απο τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα κυνηγάει το ποσό των 24.000 ευρώ ,το οποίο και του χρωστάει ο Σύλλογος. Για αυτά τα χρωστούμενα έχει ζητήσει απο τις αρμόδιες αρχές να μην εκδοθεί άδεια στην ομάδα για το νέο πρωτάθλημα!

Ο Ανδρεάδης που πέτυχε τις χρυςσές εποχές του ανδρικού βόλεϊ και επί 5 χρόνια έβγαλε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ απο τον Παναθηναϊκό. Και το ευχαριστώ του στην ομάδα ήταν να αγωνίζεται με μειωμένη απόδοση στους τελικούς πρωταθλήματος το 2009 απέναντι στον γαύρο και τώρα για 24.000 ευρώ να ασκεί βέτο στην ομοσπονδία ,να μην αφήσει την ομάδα να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Είπατε τίποτα για αχαριστία;

Σχόλια

  1. παναθηναικος πρεσ με την κοσμα στο γυν.μπασκετ τι γινεται διαβασα οτι παικτρια ανηκει στο δυναμικο του παναθηναικου κανονικα και με το νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε καμοια περιπτωση δεν πρεπει να αφησουμε αυτο το ιστορικο τμημα να διαλυθει το οποιο σημειοτεον ειναι και το αγαπημενο των οποαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κωστας 1313/12/12 3:12 μ.μ.

    γιατι να το ξεχασω αυτο το δοξαχεσμενο τμημα δεν το δεχομαι ειμαστε παναθηναικος αν χρειαστει θα βαλουμε και μεις το χερι μας οπως κανουμε και με το γυν.μπασκετ αν χρειαστει θα γινει και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε αυτό είναι το θέμα. πρέπει να δεχτεί την πρόταση ,αλλιώς πάπαλα. Μεταξύ μας ,ο Μακρόπουλος δεν του πρότεινε και τίποτα παράλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την χορηγία -λογικά- ξέχνα την...όπως και το τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κωστας 1313/12/12 3:12 μ.μ.

    panathinaikos press με το γυν.τμημα τι γυναικειο τμημα τι γινεται το συγκεκριμενο θεμα πηγε παλι πισω στο προχθεσινο δσ το συγκεκριμενο τμημα χρειαζεται περισοτερη βοηθεια αυτη τη στιγμη θα θελουμε να φτιαξουμε ομαδα και δεν θα μπορουμε περιμενω ακομη απο το θαναση τη χορηγια που υποσχεθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παναθηναικος πρεσ τι θα γινει θα βοηθησει τελικα ο βλασσης το τμημα ελπιζω να δεχτει την αντιπροταση του ερασιτεχνη εχουμε φτασει μεσα ιουλη και ουτε προποντη δεν εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Bλάσης έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο αθλητή. Δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χειρότερο είναι ότι εάν το γκρούπ των επιχειρηματιών αναλάβει το τμήμα τελικά θεωρείται ότι θα είναι απο τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν για να εμπλουτιστεί το ρόστερ.Ελπίζω μετά και απο αυτήν την κίνηση που έκανε να το σκεφτούν καλύτερα και να μην προχωρησουν στην αποκτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου