Προς ΚΑΕ: Όπως κάνετε οικονομική λιτότητα ,έτσι θα μπορούσατε να κάνετε και στα διαρκείας.

Αν και η αγορά ενός διαρκείας στο τμήμα του μπάσκετ αξίζει 100% οικονομικά μιας και η απόσβεση θεωρείται δεδομένη (φέτος παίξαμε 29 εντός έδρας ματς ,το οποίο σημαίνει 29Χ10=290€) αν κάποιος έχει σκοπό να παρακολουθήσει τουλάχιστον τα μισά ματς της ομάδας ,περίμενα να υπάρξει μια μικρή μείωση στα εισιτήρια διαρκείας. Τουλάχιστον για τις ανανεώσεις και να μην υπάρξει μόνο στα ακριβά. Δύσκολοι οικονομικά καιροί δεν είναι μόνο για την ΚΑΕ ,αλλά και για τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς αυτός που έπαιρνε το διαρκείας του ,θα το πάρει και φέτος κι ας έφυγαν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του τμήματος. Αλλά μια μείωση στα 150άρια πχ θα μπορούσε να υπάρξει ,που είναι και η βασική κάρτα διαρκείας.

Και κάτι άλλο... το διαρκείας αξίζει να το πάρουμε φέτος ή πάλι το μισό κλειστό θα μπαίνει στο τζάμπα; Για να ξέρουμε δηλαδή...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ...

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=3788#

Σχόλια

  1. Καλά τώρα..και τα διαρκείας όταν η ΚΑΕ δεν έκανε εκπτώσεις με κοντά 10 εκατομμύρια ΜΠάτζετ ενώ είχε 20 εκ και βάλε άλλες χρονιές .. ε ακόμα και τότε τα διαρκείας δε ξεπερνούσαν το 3 χίλιαρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου