Έτοιμα να βγουν τα τσεκούρια πάλι στον Παναθηναϊκό...


Αυτήν την φορά η ΑΜΚ και οι καθυστερήσεις για άνοιγμα προς νέους μετόχους ,ίσως να αποτελέσουν μια νέα αιτία για να ξεθαφτούν τα τσεκούρια του πολέμου. Η αλήθεια είναι πως για ΑΜΚ ακούμε απο τον Μάρτη και έχουμε φτάσει τέλη Ιούλη ,χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι παίζει.

Σήμερα ,είναι το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ,όπου θα συζητηθεί το θέμα αυτό. Μην ξαφνιαστείτε αν ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων μέσα στην ΠΑΕ.

Άποψη δεν εκφέρω για το θέμα ,διότι δεν το γνωρίζω ,αλλά είναι αλήθεια πως υπάρχει μια σκιά και μια γενικότητα ως προς αυτό το θέμα με συνεχείς μεταθέσεις ημερομηνιών. Κανονικά μια ΠΑΕ που δεν έχει σάλιο ,επιταγχύνει τις διαδικασίες για ΑΜΚ σε νέους μετόχους. Κανονικά...

Σχόλια

  1. Tρόμος και φόβος από Αλαφούζου και πίσω του από τους Βγενόπουλο - Πατέρα μήπως και έρθει κάποιος και βάλει χρήματα σε ΑΜΚ και πάρει τις μετοχές τους.. Ακούς εκει θα την κάνουνε λέει 5 εκατομμύρια δηλαδή όσο με το ζόρι παίζει να μαζέψει το σωματείο για να μη μπορεί κανεις να τους πάρει τις μετοχές βάζοντας ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..Καλως τους λουστήκαμε..Αυτή η κοροιδία με την ΑΜΚ μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ως πραξικόπημα. Λυπαμαι τους καλούς Παναθηναικούς που πίστεψαν και έβαλαν χρήματα σε αυτό την κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου