Διάβαζε αγόρι μου Μπουρλάκη...

Mπουρλάκης ,Onsports

Ο Μπουρλάκης...στο onsports...σε έναν ακόμη ύμνο του προς τις επιλογές του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Θα τις κρίνει όλες λέει στο τέλος στο παρκέ...αλλά τις έχει αποθεώνει τώρα...έτερον εκάτερον.

Στα 28 του χρόνια έχει πάρει ο Ούκιτς 9 τίτλους ...τρομερό επίτευγμα ε; Όπως ο Περπέρογλου ένα πράγμα ...9 τίτλους κι αυτός...με 2 ευρωλίγκες μέσα.

Μπουρλάκη πες μας αλήθεια ...το γουστάρεις αυτό που κάνεις; Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια; Έλα αλήθεια πες μας...

ΥΣ: Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ούκιτς. Μακάρι το παλικάρι να πετύχει. Αλλά αυτοί που έφυγαν είναι 2 κλάσεις καλύτεροι απο αυτούς που ήρθαν. Άρα μην μας ποτίζετε μαλακίες μπας και...

Σχόλια

  1. Συνολικά αυτοί που έχουν φύγει σε σύγκριση με αυτούς που έχουν έρθει το ταμείο είναι μείον.
    Και μην ξεχνάς το "όπλο" μας τόσα χρόνια. Η ομοιογένεια. Το αν είναι καλοί ή όχι αυτοί που έρχονται δεν σημαίνει απαραίτητα κι ότι θα ταιριάξουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το καλοκαίρι του 1996.


    Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε αδερφε πιος απο αυτους που εφυγαν ειναι καλυτερος απο τον ουκιτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ :


    Αποστολης K. Νικαια 23.07.12 21:14Μπραβο στην ΚΑΕ για την μεταγραφαρα του Ουκιτς.Θα "πεσουνε" τρελα ποσταρισματα με τον Μητσο. Ευχαριστουμε!!!g frag 24.07.12 00:45kali tyxi sto vassilaki spanoulospanoulo , pion tha markarei ton Mitsara i ton Ukic ; kai stis dio periptoseis tha xeftilistei....bravo ston proedro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ δεν είπα ότι θα πετύχει .απλ´α είναι εφικτό και ιδανικό σαν μοντέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνούμε και το αφήνω εδώ . Απλά ένα σχόλιο γι αυτό που γράφεις για το τι θέλουμε σαν κόσμος . Βλέπεις τι εγινε στον Ερασιτέχνη τι γινεται τώρα στο ποδόσφαιρο με τα 3000 κ κατι μέλη. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ! Στο είχα γράψει και παλιότερα οταν έγραφες για την λαική βάση ..για 500.000 Παναθηναικούς και από τα δεδομένα που έχουμε σήμερα αποδεικνύεται πως έχω δίκιο ..ούτε 3.000.000 ευρώ δε θα μαζέψει ο κοσμος μόνος του. Και ακόμα πιστεύεις οτι σαν κόσμος θέλουμε το μοντέλο της λαικής βάσης ? Πόσο μάλλον αυτο το μοντελο να λειτουργεί παράλληλα και στον Ερασιτέχνη και στη μπάλα και στο μπάσκετ..?Ειναι φανερό οτι αυτό δε προκειται να προχωρήσει . Τώρα αν θέλουμε να έχουμε αυταπάτες εντάξει τι να πω ! Σαφέστατα χρειάζονται χρηματοδότες και οι Γιαννακόπουλοι είναι οι πιο γαλαντόμοι και τους χρειαζόμαστε.. Καληνυχτώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην μπερδεύεις την στήριξη με την κριτική στα στημένα δημοσιεύματα. Η στήριξη απο μεριάς μου είναι δεδομένη και εκφράζεται με το διαρκείας και την στάση μου στο κλειστό. Τα στημένα δημοσιεύματα όμως που γίνονται εδώ και μήνες μόνο και μόνο για να λέμε ότι όλα τα κάνει τέλεια ο Δ.Γιαννακόπουλος ,ε δε γίνεται να με αφήσουν απαθή.


    Όπως μην μπερδεύεις την μπάλα με το μπάσκετ γιατί είναι εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Στην μπάλα υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση εδώ και χρόνια ,στο μπάσκετ μια ιδεατή που χάλασε φέτος.


    Την άποψη μου εκφράζω και απο την στιγμή που έφυγε ο Ζοτς ,βλέπω μισοάδειο το ποτήρι.
    Και για να στο πω και αλλιώς ,αν τον Μάη σηκώσουμε και το 7ο θα τον πανηγυρίσω σαν τρελός ,θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον Πεδουλάκη ,αλλά απο την επομένη θα ζητάω πάλι το αυτονόητο. Την επιστροφή του Ομπράντοβιτς. Αυτή είναι η άποψη μου και δε γίνεται να το παίζω αλλιώς απο την στιγμή που πιστεύω αυτό το πράγμα.


    Εσύ έχεις διαφορετική άποψη και έχεις και την δυνατότητα να την εκφράσεις και μέσω ανάρτησης. Δεν σε κατακρίνω ,αλλά δεν σε νιώθω κιόλας.


    Όσον αφορά το τι θέλουμε σαν κόσμος ,το έγραψα και με αφορμή την λαϊκή βάση στην ΠΑΕ.
    Θέλουμε να βάζουμε φράγκα εμείς και να χρεωνόμαστε εμείς τα λάθη ή θέλουμε έναν "μπαμπά" να χαρτζιλικώνει την ομάδα και να τον βρίζουμε αν δεν πάει καλά;
    Απλά πράγματα. 20€ να έβαζαν όλοι οι δηλωμένοι Παναθηναϊκοί ,δεν θα υπήρχε θέμα. Αντί για αυτό ,απογοήτευση...


    Τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας και στόχων. Και υπευθυνότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είπα οτι τον κράζεις εσύ προσωπικά. Απλά βλέπω κάποιους ( είναι γνωστό ποιοι και την κόντρα που έχουνε) να κράζουνε οποιονδήποτε έρθει στην ομάδα . Και όπως θίγεις το θέμα με τον Μπουρλάκη που λέει οτι όλοι είναι παιχταράδες έτσι χρειάζονται να τα ακούσουνε και αυτοί που λένε οτι όλοι είναι αποτυχημένοι. Το αν είναι χαμηλότατου επιπέδου είναι κάτι πολύ σχετικό και προσωπικό ζήτημα. Πχ ο Βουγιούκας είναι καλύτερος του Σκορτσιανίτη ? ΓΙα μένα οχι . Ή ο τραγικος περυσινός Σάτο που σερνόταν όλη την χρονιά..είναι καλύτερος του Πάνκο που η περυσινή του χρονιά τον έφερε ως mvp στην Ισπανία ? Ο Ούκιτς που είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί δύο χρονιά στο NBA είναι από τους καλύτερους στην Εθνική του έχει αγωνιστεί σε καλές ομάδες είναι χειρότερος από τον Καλάθη που οι φιλοδοξίες του φθάσανε στη πολλή μεγάλη ομάδα Λοκομοτίβ Κούμπαν..? Και κτλ .

    Το θέμα είναι πιστεύω να είμαστε μετρημένοι .Οι σοβαρές απώλειες που δεν έχουνε βρει αντικαταστάτη για εμένα είναι του Μπατίστ και του Καιμακόγλου κυρίως . Και αντε εγώ σου λέω κρατούσαμε τον Μπατίστ και τον Σάρας για ένα ακόμα χρόνο ..ωραία και εγώ θα γουσταρα να μείνουνε αλλά δε γίνανε. Πάντως μιλάμε για παίχτες που έτσι και αλλιώς θα παίξουνε ίσως τη τελευταία τους χρονιά. Για τον Ομπράντοβιτς εννοείται οτι είναι η μεγαλύτερη απώλεια όλων αλλά τι να κάνουμε ΕΓΙΝΕ . Και ο Πεδουλάκης ούτε σε εμένα γεμίζει το μάτι αλλά αυτος ειναι ο προπονητής καλώς κακώς.

    Από την άλλη στο ποδόσφαιρο για τις μεταγραφές που γίνονται κρατάς εντελώς διαφορετική στάση και λες πολύ σωστά θα περιμένω να τους δω στο γήπεδο ε ας περιμένουμε να δούμε και αυτούς που πήραμε στο μπάσκετ..Που αν τους συγκρινουμε ως μεταγραφές ποδοσφαίρου με μπάσκετ δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Πήραμε τον Mvp της Ισπανικής Λϊγκας..στη μπάλα ? Πήραμε έναν παίχτη όπως ο Ούκιτς με 9 τίτλους ή πήραμε όλους τους άγνωστους και ελπιδοφορούς ? Και πάει λέγοντας.Νομίζω λοιπόν πιο σωστή στάση θα ήταν αντίστοιχη με αυτή που έχεις στο ποδόσφαιρο. Και σε κάθε περίπτωση ξοδεύονται και λεφτά έτσι.. ? 800 χιλιάρικα ο Ούκιτς 600 ο Σκορτς κτλ κτλ ..Κάποιος επενδύει ας τον στηρίξουμε ρε γαμώτο. Εδώ στη μπάλα πληρώνουμε μόνοι μας ( όσοι βάζουνε προσωπικά είμαι κατά) και με το ζόρι θα μαζεύαμε το συμβόλαιου του Ούκιτς.

    Τι θέλουμε αναρωτιέμαι τελικά ώς οπαδοί θέλουμε ένα προέδρο που με τα λάθη του τις παραξενιές του τα κολλημμάτα του βάζει τα ωραία εκατομμυριάκια του και περιβάλλει την ομάδα με ασφάλεια ή θέλουμε μια ομάδα όπως στη μπάλα η οποία είναι εντελώς στον ΑΕΡΑ ανα πάσσα στιγμή ? Ή θέλουμε κάποιον να παίρνει ακριβώς τους παίχτες που γουστάρουμε και τους προπονητές. Ωραία η κριτική αλλά και λίγο στήριξη εως πολύ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..ειδικά για αυτή την ομάδα του μπάσκετ.

    Σαφώς και το blog πρέπει να παραμείνει ανοιχτό γιατι προσφέρει αλλά πιστεύω κάποια πράμματα ειδικά για το μπάσκετ είναι άδικα και γενικά φένεται από τη πλευρά σου να το βλέπεις πολύ μισοάδειο το ποτήρι. Δε λέω οτι το μπάσκετ πάει για να σηκώσει Ευρωπαικό καμία σχέση ..εμένα με απασχολεί πολύ η ομοιογένεια της ομάδας και πιστεύω οτι η ομάδα έχει πιθανότητες και να αποτύχει . ¨Ομως είναι μια εντελώς νέα ομάδα και ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ..Πρέπει στα άσχημα να στηριχτεί ομάδα και οχι μόνο όταν σηκώνει Ευρωπαικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε συ Βαγγέλη είδες πουθενά να κράζω τον Ούκιτς ή να λέω ότι ο Σχορτσιανίτης είναι πατάτας; Απλά είναι χαμηλότερου επιπέδου ,απο αυτούς που έφυγαν.


    Και για τον Μπουρλάκη θα τα γράφω (όπως και για τον κάθε Μπουρλάκη) όσο γράφουν τέτοιες παπάτζες απλά γιατί πρέπει να διαμορφωθεί άποψη. Και επειδή το site αυτό ,το διαβάζουν πολλοί ,είναι πολύ καλός λόγος για να λέω την άποψη μου.


    Αν είναι να μην γράφουμε το ένα ,να μην ανεβάζουμε το άλλο και να μην έχουμε άποψη για το παραπέρα ,τότε να κλείσει το ριμάδι το blog..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σε ρωτήσω κάτι αφού τον Μπουρλάκη δε τον γουστάρεις και δικαιώμα σου..γιατι τον διαβάζεις ..? Και νομίζω έχεις αποδείξει αυτό που θέλεις να πεις με πολλές αναρτησεις..Νομίζω μια ανάρτηση χρειάζεται πέρα απο τον Μπουρλάκη που γλύφει τον Δημήτρη και για αυτούς που έχουνε βγάλει όλες τις μεταγραφές σκάρτες..και την ομάδα για γιέλια ενώ οι μόνοι που είναι της πλάκας είναι οι ίδιοι. Περιττό βέβαια να πω οτι οι ίδιοι για χειρότερες μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια πανηγύριζαν.. Τώρα βέβαια η γραμμή λέει άλλα...για τους Παναθηναικάρες του γλυκού νερού ! Σκάρτος και ο Ούκιτς και ο Σχορτσιανίτης και όλοιιι ..επειδή πρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου