Πάμε Λιβαδειά την πρώτη αγωνιστική. Με Γαύρο τον Δεκέμβρη στο ΟΑΚΑ.


Σε ένα πιο απαξιωμένο απο πέρυσι πρωτάθλημα ,μιας και πάλι δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν εν τέλει ,έγινε η κλήρωση και μας έστειλε την πρώτη αγωνιστική (25/8-26/8) στην Λιβαδειά.

Με τον Γαύρο θα παίξουμε την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ,στο ΟΑΚΑ.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αγωνιστικές:

http://prasinanea.gr/football/superleague/article1856645.ece

Σχόλια

  1. Προτελευταια αγωνιστικη Καραισκακη και ειναι καλο το προγραμμα? Δεν παιζει να το παρουμε διοτι πολυ απλα δεν θα ειμαστε στο +4 τοτε,δεν εχουμε τετοιες δυνατοτητες φετος. Οποτε ειτε ευθεως ειτε πλαγιως θα το χασουμε εκεινο το ματς.Λεπτομερεια θα μου πεις, αλλα κανω σκεψεις. Βεβαια αν αποφασισουμε οτι δεν το χτυπαμε το πρωταθλημα,μια χαρα προγραμμα εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Na perasume stin Europi einai to vasiko!

    Afou o IBB kai o Gagatsis kanonisane autin tin fora na mas afairesun vathmus kai apo to kainurgio protathlima ksehaste to kai fetos!

    Me ton Levadeiako se kathe agonistiki na paizume pali ta sapio systima IBB-Gagatsi-Maridaki tha epikratisei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόγραμμα σε θεωρητική βάση είναι καλό για εμάς..Έχουμε αρκετά άπειρη ομάδα και εύκολα παιχνίδια μπροστά μας...ενώ τα περισσότερα ντέρμπι τα έχουμε εντός στο πρώτο γύρο . Αυτό μας βολεύει λοιπόν αρκετά αφού αν έχουμε και Ευρωπαικές διοργανώσεις είναι θετικό που τα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια δε τα έχουμε νωρίς αλλά πιο μετά. Ενδεχομένως λοιπον στο βήτα γύρο και ίσως με κανα δύο προσθήκες να είμαστε πιο δυνατοί και πιο δεμένοι.
    Βέβαια όλα αυτά σε θεωρητική βάση..Γιατι και πέρυσι κάναμε πολύ καλό πρώτο γύρο αλλά στο δεύτερο που είχαμε τα ντερμπι τοτε εντός ( υποτίθεται ευκολότερο..) χωρίς Ευρώπη πατώσαμε !

    Όποτε όλα σχετικά είναι . Αν έχουμε καλή ομάδα το πρόγραμμα παίζει τον μικρότερο ρόλο .. Eπίσης του χρόνου ποια ομάδα θα είναι δυνατή ..από τις παραδοσιακες δυνατές ? Ο Άρης και η Αεκ που πάνε για φούντο .. ? Ο Παοκ που με το ζόρι έκανε μια μεταγραφή δανεικού και έχει πουλήσει αρκετούς από τους ποιοτικούς του παίχτες πέρυσι και ίσως να πουλήσει κ αλλους .. ? Ο Ατρόμητος που έχασε τον Δώνη και τους Τάττο - Μητρογλου ..? Εμείς και ο μονόφθαλμος θα είμαστε μόνο..Ο γαύρος θα κάνει πάρτυ με τα παραρτήματα και εμείς αφού ποιοτικά έχουμε ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων πάμε για υπέρβαση..Έχουμε και το -2 από τα περισινά..Δύσκολους μας βλέπω..

    Σε πρώτη φάση ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE.. ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..μήπως ξεβαλτώσει η κατάσταση οικονομικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου