Συγχαρητήρια στην ομάδα νέων. Μακάρι να μην χαθούν...


Ότι η Εθνική πριν λίγες ώρες έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ,δεν σημαίνει τίποτα. Ότι έδειξαν πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές και να βγουν δεύτερη καλύτερη ομάδα ,σημαίνει πολλά...

Ότι πέτυχαν αυτήν την μεγάλη διάκριση απο αύριο δεν θα σημαίνει τίποτα ,αν δεν το ρίξουν στην δουλειά. Είναι κρίμα με την πάροδο του χρόνου ,να μην δουλέψουν και να δημιουργηθεί χάσμα με τους ξένους συνομήλικους τους.

Μακάρι λοιπόν μετά απο λίγα χρόνια ,αυτά τα παιδιά να πλαισιώνουν την Εθνική Ανδρών ,να ανεβάσουν την ποιότητα του Ελληνικού Πρωταθλήματος και να παίζουν και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ταλέντο όπως φαίνεται υπάρχει. Στην πορεία δεν αξιοποιείται... 

Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Sorry file ama den to heis to topi den su ftaio ego!

    Synehize na tros patatakia kai na apolamvaneis to theama!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που έχουμε έσενα να κάνει τις κατάλληλες παρατηρήσεις για να μάθουνε τα παιδιά μπάλιτσα..που τους είδες σε ένα παιχνίδι και έβγαλες άμεσως συμπέρασμα οτι πρόκειται για βαδιστή και για άμπαλο..
    Ήμαρτον..

    Μπράβο σε όλα τα παιδιά το αξίζουν και με το παραπάνω. Όμως και το 2007 η Εθνική είχε φτάσει τελικό αλλά πολλοί παίχτες που δείξαν να έχουνε προσόντα χαθήκαν. Θυμάμαι να παίρνει ο γαύρος τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο που είχε ξεχωρίσει στο τουρνουά και να τρώει τον πάγκο της ζωής του. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Φερέιρα είναι να τους δώσει ευκαιρίες πολλές και μετά από πολλές συμμετοχές να τους κρίνουμε πάντα έχοντας υπόψη οτι πρόκειται για 18 , 19 χρονων ποδοσφαιριστές , ποδοσφαιριστές που τώρα δημιουργούνται.

    Πάντως Γιαννιώτας Κατίδης είναι αξιόλογες περιπτώσεις με μικρό κόστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Kala oi dikoi mas me diafora oi heiroteroi tou gipedou!

    O Fourlanos vadistis apo ta 19 ala Katsur, kai o Maurias amballos me ena podi kai treksimo me to kefali kato!

    Kana proponiti na tus mathei ta vasika den ehume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου