Άποψη για τα εισιτήρια (σχετικά με την χθεσινή ανάρτηση)


ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
...για την ανάρτηση αυτή.

Υπαρχουν και ανθρωποι, κυριως νεοι σαν και μενα που δεν εχουν να δωσουν ουτε τα 110 ευρω για διαρκειας. προσοχη!! δεν μιλαω για τα γνωστα κλαπαρχιδια παναθηναικαρες που ερχονται μια φορα στο τοσο, μονο στο ποδοσφαιρο και εχουν και απαιτηση να μπουν δωρεαν. δεν μιλαω για αυτους, γιατι προς θεου υπαρχουν μαλακισμενα ατομα που εχοντας λεφτα θελουν να μπαινουν τζαμπα στο γηπεδο και μαλιστα οταν δεν παει καλα η ομαδα την βριζουν κιολας. στα παπαρια μου αυτοι!! εδω μιλαω ΜΟΝΟ για εμενα και μονο για γνησιους παναθηναικους που θελουν αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, γιατι ο παναθηναικος ειναι η αρρωστια μου και καθοτι ειμαι φοιτητης απο περισυ στην αθηνα με βαση την ανακοινωση της 13 δεν θα μπορω να πηγαινω να βλεπω την ομαδα μου παρα μονο στον ερασιτεχνη. και δεν λεω... δικιο εχουν τα παιδια γιατι δεν ξερουν κιολας ποιοι πραγματικα απο εμας εχουν αναγκη και δεν εχουν χρηματα και ποιοι εχουν χρηματα και δεν ειναι καν παναθηναικοι. οπως ειπα λοιπον μιλαω μονο για μενα.

Εγω ειμαι απο
πατρα και καθοτι γεννηθηκα αρρωστος παναθηναικος πηγαινα περισυ (ή τουλαχιστον προσπαθουσα) σε καθε παιχνιδι του παναθηναικου, ειτε στο ποδοσφαιρο ειτε στο μπασκετ ειτε στο πολο ή στο ταφο του ινδου. εννοειτε πως περισυ δεν πληρωνα στα του ερασιτεχνη και ειχα δωσει για το μπασκετ γυρω στα 40 ευρω ολο το χρονο για εισιτηρια (2 με μακαμπι , 2 με γαυρο), ενω στο ποδοσφαιρο ακομα και με τον γαυρο δεν πληρωσα. οχι γιατι τα ειχα και δεν τα εδωσα. αλλα γιατι πολυ απλα δεν εχω χρηματα και ο παναθηναικος για εμενα και την οικογενεια μου αποτελει πλεον πολυτελεια. εγω ομως δεν σκεφτομαι ετσι, δυστυχως για καποιους. αργα ή γρηγορα θα μου περισσεψουν χρηματα για να αγορασω διαρκειας σε ενα απο τα δυο, αλλα προς θεου δεν θα ειναι απο χαρτζηλικι γονεων αλλα απο το υστερημα μου, που δουλεψα για να το αποκτησω. ετσι λοιπον που λες... δικιο εχει η 13, αλλα δεν σκεφτεται και μερικα παιδια που δεν εχουν φραγκο. δεν πειραζει ομως τι να κανουμε?

Και μια ερωτηση για τα παιδια της 13, στην οποια ιδεολογικα νοιωθω πως ανηκω: τα χρηματα που παιρνετε απο την θυρα εξω απο την 35 και 1 τα βαζετε σε κανα κουμπαρα ή στη τσεπη σας? αντε γιατι πολυ ιδεολογια μας το παιζουν καποιοι, και παω στοιχημα οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν δωσει ΦΡΑΓΚΟ στη ομαδα.

Σχόλια

  1. Θ13 ετσι ευκολα.ειδικα οταν η Θ13 εχει αποδειξει οτι ουτε κρυφα ταμεια εχει ουτε οτιδηποτε αλλο το μεμπτο.κ αν εχει αποριες ο μικρος ας παει κ σε κανεναν συνδεσμο κ να ρωτησει κ οχι να ειρωνευεται μεσω ενος blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο θα ηταν να ειστε πιο προσεκτικοι σε αυτα που ανεβαζετε.αν ο νεαρος ξερει οτι εξω απο τις θυρες που αναφερει γινεται ο,τι τελως παντων γραφει να μας το πει κ σε μας με στοιχεια για να γινουμε κ εμεις πιο σοφοι.δεν ειναι δυνατον να χρεωνουμε ολοκληρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου