Πρόκριση στον τέλικο με 5 Παναθηναικούς !


Η Ελλάδα είναι στο τελικό με φοβερή εμφάνιση με 10 παίχτες απέναντι στην Αγγλία !Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια  που υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη και μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί με την Εθνική μας στο επίπεδο κάτω των 19 χρόνων. Είμαι περήφανος για τον Καπίνο τον Φουρλάνο τον Μαυρία τον Μαρινάκη και τον Τριανταφυλλόπουλο . Ομώς  και οι άλλοι παίχτες δείξαν κάποια φοβερά πράμματα. Ιδιαίτερα ξεχώρισαν ο Σταφυλίδης ο Γιαννιώτας και ο Κατίδης. Μακάρι από την ομάδα να κοιτούσαμε να αγοράσουμε αυτούς τους παίχτες είναι όλοι υψηλότατου επιπέδου ! Συγχαρητήρια σε όλους !

Για το σημερινό ματς ειδικότερα ο Καπίνο έκανε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις ενώ η φάση της αποβολής του είναι εντελώς άδικη ! Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη από την Αγγλία και είχε τον έλεγχο του παιχνίδιου ενώ προηγηθήκαμε με τον Μπουγαίδη. Στις αντεπιθέσεις Γιαννιώτας και Κατίδης σε μερικές φάσεις κάναν χαζούς τα μικρά Αγγλάκια .. Μετά την άδικη αποβολή του Καπίνο η ομάδα πιέστηκε αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν άψογη ! Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη παράταση με τον Λυκογιάννη να κλέβει τη μπάλα και με πολύ όμορφο πλασέ να περνά τη μπάλα πάνω από τον τερματοφυλακα ! Και έτσι είμαστε στο τελικό !!!

Δυστυχώς ο Καπίνο δε θα παίξει στον τελικό λόγο της άδικης αποβολής ! Φοβερή εμφάνιση έκανε και ο τερματοφύλακας που μπήκε αλλαγή ο Διούδης.. Ο αντίπαλος μας θα είναι η Γαλλία ή η Ισπανία..

Τώρα όλοι λένε για την Εθνική κάτω των 19..και θα ακούσουμε πολλά για τους παίχτες και το αξίζουνε..να θυμίσουμε οτι εμείς είχαμε ρίξει τη προσοχή μας στην ομάδα αυτή από τις  6 Ιουνίου..
http://www.panathinaikos-press.com/2012/06/euro-2012-uro-u-19.html


Σχόλια