Με ένα όνειρο τρελό...



Περιμένοντας και εγώ όπως πολλοί ,την οριστική μεταβίβαση και απεμπλοκή της οικογένειας Βαρδινογιάννη απο τον Παναθηναϊκό ,δεν μου επιτρέπω να μην γράψω (και να γράφω και τις επόμενες ημέρες) 2 σκέψεις για αυτο το γεγονός.


Η εικόνα και η ανακοίνωση του 0% των Βαρδινογιάννηδων μπορεί σε πολλούς να φαίνεται κάτι το αδιάφορο ή ακόμη και κάτι που τρομάζει ,αφού βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην αβεβαιότητα μιας νέας ,άγνωστης κατάστασης. Για μένα όμως είναι μια προσπάθεια χρόνων που με αφετηρία το 2008 ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά. Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ,πάντα η νοοτροπία της οικογένειας Βαρδινογιάννη με έβρισκε στην αντίπερα όχθη και μην μπορώντας να κατανοήσω πολλές φορές το σκεπτικό με το οποίο ενεργούσαν. Αυτό το πράγμα ξεκίνησε να γίνεται ανυπόφορο την τελευταία δεκαετία ,με αποκορύφωμα τα χρόνια του Τζίγγερ.

Την 13η Απρίλη ,κατέβηκα στο Πεδίο για να υπερασπιστώ τα όνειρα μου και να δείξω ότι δεν συμβιβάζομαι με τον Παναθηναϊκό σε ρόλο
κομπάρσου. Ακολούθησαν χρόνια ζημώσεων και έντονων διοικητικών ανακατατάξεων. ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα μάτωνε όλο και περισςσότερο και αυτό δεν μπορούσε να αποφευχθεί ,μιας και μιλάμε για μια κατάσταση που ήταν πάγια στον Σύλλογο για 3 δεκαετίες. Είχε ριζώσει και δεν έλεγε ούτε να νιώσει τον κόσμο ,ούτε και να φύγει. Πλέον αυτά για τα οποία φώναζα τόσα χρόνια σε γήπεδα και δρόμους ,έρχονται -πιθανότατα- σε λίγες ώρες να με δικαιώσουν και να με αφήσουν να "πολεμήσω" για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύομαι.

Δεν είμαι τρελός να πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να μεγαλουργεί απο αύριο κιόλας. Θα χρειαστεί καιρός και θα έρθουν μπόλικες σφαλιάρες. Και αυτό το ξέρω πολύ καλά. Αλλά αξίζει ο ΠΑναθηναϊκός να χτιστεί όπως τον θέλει ο κόσμος του.

Σήμερα φεύγει μια ιδιοκτηςσία απρόσωπη και για την οποία έδωσα μάχη να την διώξω. Γιατί πολύ απλάεν ενδιαφερόταν για την καψούρα μου. Εγώ πονούσα και έκλαιγα στην Ριζούπολη και αυτοί τρέχανε σε ράλι και παίζανε beach volley. Για αυτό...

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή και ελπίζω να μην έχουν κανένα εμφανή ή αφανή ρόλο σε αυτήν ,η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αν αγαπούσαν τον Παναθηναϊκό πραγματικά ,δεν θα άφηναν τον λαό του να στεναχωριέται και αυτοί να κάνουν δουλειές με τον Κόκκαλη.

Ξημερώνει απο το 2008 αδέρφια...

Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:12 μ.μ.

    Ama eihame katohi, i oikogeneia tha ekteloutan san synergates ton Germanon

    kai tagmatasfalites!

    Me apokoryfoma prodosias ta teleutaia 12 hronia pu san energo meros

    tis paragas fagane ipiane kai glentisane stis apantahou villes tu Kokkali

    ta vromika protathlimata tu synetairou tus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου