Δεν έβαλε τα 120,000€ ο Θανάσης και το γυναικείο βόλεϊ κατεβαίνει με αρκετά χαμηλό budget

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

Η εποχή των χρυσών ετών του Τάφου και των συνεχόμενων πρωταθλημάτων ,όπως φαίνεται, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πέρυσι το τμήμα κατέβηκε με μειωμένο budget σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που είχε την οικονομική εγγύηση των Γιαννακόπουλων. Φέτος ,θα είναι ακόμη χαμηλότερο μιας και τα 120.000€ που υποσχέθηκε ο Θ.Γιαννακόπουλος στην ΓΣ του Ερασιτέχνη πριν 4 μήνες δεν δόθηκαν ποτέ. Έτσι πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα κάνει πρωταθλητισμό φέτος το τμήμα ,αφού εκτός των μέτριων μεταγραφών ,αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις (μετά της Κωνσταντίνου στον γαύρο) απο το περυσινό ρόστερ.

Στα θετικά ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Σπύρος Χουντουμάδης και μεγάλο στοίχημα η παραμονή της Μυλωνά και της Χατζηνικολάου (που γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του εξωτερικού) ,ώστε να μην χάσει εντελώς η ομάδα τις βάσεις της.

Δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και των συνεπειών της κρίσης και στο συγκεκριμένο τμήμα ,με αποτέλεσμα οι στόχοι μας να είναι αρκετά χαμηλοτάβανοι.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να γίνει και αλλαγή της έδρας ,μπας και σε κάποιο άλλο κλειστό μαζεύουμε πιο πολύ κόσμο. Την λύση του Μετς την είδαμε ,την χορτάσαμε και φάγαμε την ξενέρα στην μάπα.

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών ,οι Κουντουρά και Καββαδία απο τον Ηρακλή Κηφισιάς φέρεται να είναι έτοιμες να φορέσουν τα πράσινα.

ΥΣ: Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αθέτησε τον λόγο του δυστυχώς. Βέβαια ,ακόμη περιμένουμε κάποιου είδους οικονομική ενίσχυση και απο κάποιον άλλο φραγκάτο.

Σχόλια

  1. γιαννης1313/12/12 3:09 μ.μ.

    ο θανασης με αυτη του την σταση εχει αφησει πολλα ερωτιματικα καλο θα ναι αυτη η παρεξηγηση που εχει διμιουργηθει μεταξυ μακροπουλου-γιαννακοπουλου ννα λυθει για να μην υπαρχουν και σκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παναθηναικος πρεσσ η μυλωνα και η χατζηνικολαου θα μεινουν, νομιζω οτι η ομαδα για να σταθει αξιοπρεπως στο πρωταθλημα χρειαζονται και εμπειρες παικτριες οπως αυτες οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κουντουρα ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο η επομενη πασαδορος της εθνικης ομαδας κανονιστε εκει στο ερασιτεχνη να τις κανετε μονοετες οπως στην κωσταντινου και να την χασουμε του χρονου απο το γαυρο, (βεβαια για την κωσταντινου ο μονος που φταιει ειναι ο μαλακατες που δεν ξερει να χειριζεται ουτε περιπτερο) τριετες να της κανετε ειναι επενδυση και για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. panathinaikos press δεν εχεις καθολου δικιο η κουντουρα δεν ειναι καθολου μετρια μεταγραφη ειναι η επομενη πασαδορος της εθνικης και εχει ολο το μελλον μπροστα της ελπιζω εκει στο ερασιτεχνη να τους κοψει και να την υπογραψουν για περισσοτερα χρονια και οχι για ενα οπως εγινε με την κωσταντινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο ,δεν αναφερόμουν στις Κουντουρά και Καββαδία για τις μέτριες μεταγραφές. Σαν γενική διαπίστωση ,ότι οι μεταγραφές θα κυμανθούν σε μέτριο επίπεδο.


    Αυτό που λες και εσύ και ο @giorgos 13 για την αποφυγή του ίδιου λάθους στο θέμα της χρονικής διάρκειας του συμβόλαιου όπως έγινε με την Κωνσταντίνου ,έχετε πολύ δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου