Τα επίπεδα συμμετοχής στην Παναθηναϊκή Συμμαχία! (photos)


To ενημερωτικό έντυπο εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία ενημερώνοντας για τα κλιμάκια με τα οποία μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας και τα προνόμια που δικαιούται.

Αναλυτικά:


ΔΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει ένα από τα πέντε επίπεδα συμμετοχής που έχουν αναπτυχθεί, ξεκινώντας από τη βάση που είναι το GREEN, είτε να επιλέξει τα πιο εμπλουτισμένα σε παροχές SILVERGREEN και GOLDENGREEN, ή τα διακεκριμένα PLATINUMGREEN και DIAMONDGREEN.
Koινή βάση όλων των επιπέδων συμμετοχής είναι το δικαίωμα ψήφου. Κάθε Συμμέτοχος έχει το ίδιο δικαίωμα ψήφου, μίας ψήφου, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα επιλέξει.
Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες παροχές, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο συμμετοχής, τόσο περισσότερες και μεγαλύτερης αξίας (οικονομικής και συναισθηματικής φύσης) είναι και οι παροχές που δίνονται.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα επίπεδα συμμετοχής διαφοροποιούνται ως προς την αξία εγγραφής που είναι υποχρεωτική, το δικαίωμα αγοράς Κάρτας Διαρκείας σε συγκεκριμένη κατηγορία τιμής και τα λοιπά προνόμια που παρέχονται σε σχέση με την Ομάδα. Δείτε δίπλα πως διαμορφώνεται η εγγραφή ανά επίπεδο και η κατηγορία τιμής Κάρτας Διαρκείας.

*Στο επίπεδο αυτό οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με όποιο ποσό επιθυμούν, από 7.000€ και άνω.
• Οι τιμές των Καρτών Διαρκείας είναι ειδικές και ισχύουν μόνο εφόσον ο φίλαθλος έχει εγγραφεί στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
• Η αγορά Κάρτας Διαρκείας είναι προαιρετική και αφορά σε μία κάρτα ανά εγγραφή, εκτός από το DIAMONDGREEN που έχει δικαίωμα αγοράς έως δύο καρτών σε ειδική τιμή.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δείτε στον πίνακα δίπλα τις θύρες που αντιστοιχούν στις Κάρτες Διαρκείας ανά επίπεδο συμμετοχής καθώς και τη θέση τους στο σχέδιο του γηπέδου.

*Στην Οικογενειακή θύρα παρέχεται πακέτο καρτών το οποίο περιλαμβάνει μία Βασική Κάρτα γονέα και δύο παιδικές κάρτες.
• Σε περίπτωση που ο Συμμέτοχος επιθυμεί την Κάρτα Διαρκείας του σε θύρα χαμηλότερης αξίας από αυτή που προβλέπεται στην κατηγορία του θα πρέπει να απευθυνθεί στα σημεία πώλησης Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εξυπηρέτησή του.
• Για την έκδοση Καρτών Διαρκείας θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων της εκάστοτε θύρας



ΣΥΝΟΨΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ



ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Eπιπλέον των βασικών επιπέδων Συμμετοχής δείτε δίπλα τις δυνατότητες συμβολής και οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το ενημερωτικό έντυπο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας από εδώ

Σχόλια