O Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό; Χαχαχαχα




Αν τελικά ισχύει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης ,τότε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έκανε το καλύτερο για την θέση του πάγκου και που δούλευε τους πάντες τόσο καιρό.
Στην αρχή διέδιδε πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζοτς ,έπειτα έλεγε πως θα βρει την καλύτερη λύση ,στην συνέχεια κυνήγησε την περίπτωση του Σάρας ,έπειτα επανέφερε στον αφρό την περίπτωση του Ιττούδη ενώ ήξερε εξαρχής πως θα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και εν τέλει κατέληξε σε αυτό που σιγομουρμούριζαν αρκετοί. Δηλαδή ότι "μην ακούτε ονόματα ,ο Δημητράκης έχει συμφωνήσει με τον Πεδουλάκη και όλα τα κάνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις".
Ο Πεδουλάκης λοιπόν που δεν έχει κατακτήσει τίτλο στην προπονητική του καριέρα είναι η καλύτερη λύση για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς των 8 ευρωπαϊκών.
Προφανώς ,δεν θα πέσει γιούχα σε προπονητή του Παναθηναϊκού ,που στην τελική δεν φταίει αυτός που του προέκυψε το ιδεατό για την καριέρα του ,αλλά είναι δεδομένο πως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον τέως και στον νυν (;) προπονητή ,είναι τεράστιο και στην πρώτη στραβή οι μουρμούρες θα κάνουν την εμφάνιση τους μετά απο τόσα χρόνια.
ΥΣ: Λένε πως ένα κριτήριο για την πρόσληψη του που έπαιξε και σημαντικό ρόλο είναι ότι γνώριζε την Ελληνική πραγματικότητα. Προφανώς θέλει πολύ γνώση ,για να ξέρεις πως να κερδίσεις τον Κολοσσό και τον Πάοκ. Ή το να πάρεις τον γαύρο ,θέλει εξίσου αποκλειστική γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος. Δώστε στον λαό κουτόχορτο...

Σχόλια

  1. Εγω παντως πιστευω πως τον νεο προπονητη θα τον εχει πρωτα αποκλειστικο πρωτοσελιδο η Πρασινη και μετα θα τον μαθουν ολοι οι αλλοι...
    Τωρα βεβαια αν εχει ξεμεινει απο εναλλακτικες, τι να πω?
    Παντως πιστευω οτι ο Πεδουλακης ειναι καλος προπονητης, θαυμαστης του Ζοτς αλλα και χειροτερος του Μπαρτζωκα...
    Οπως και να το δεις, εχεις δικιο οτι δεν αποτελει ιδανικη επιλογη, αν επαναλαμβανω ειναι αυτη τελικα η επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BLEPO TA GIAOYRTIA NA FEVGOYNE SORIDON ME TON MALAKA POY MPLEKSAME.AKOY EKEI PEDOYLAKI.KALA RE AYTOS O MALAKAS LIGO TSIPA DEN EXEI EPANO TOY?ALLA TI NA LEME TORA H PREZA TON EXEI KAPSI ENTELOS.KAI TON EIXA SE EKTIMISI TON MALAKA RE POUSTI MOY.RE TON MALAKA TI PAEI KAI KANEI.ELPIZO NA EINAI KANA KAKOGOYSTO ASTEIO GIATI XLOMO TON KOVO TON TRAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε πιστεύω οτι θα είναι αυτός ο νέος προπονητής..

    Από την άλλη διαβάζοντας σχόλια σε διαφορά sites..δε μπορώ να καταλάβω γιατι είναι καλύτερος Ο Σάρας ως προπονητή, που δεν έχει προπονήσει πότε,..από τον Πεδουλάκη του..ή ΄πόσο καλύτερος είναι ο Ιτούδης από τον Πεδουλάκη με τον Ιτούδη να είναι πάντα βοηθός..

    Πάντως από ότι φαίνεται ο προπονητής θα είναι από χαμηλό ράφι ΔΥΣΤΥΧΩΣ...Προσωπικά ήλπιζα σε ξένο προπονητή με παραστάσεις..ή από Έλληνες τον ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ και ΜΟΝΟ ._

    Έστω και έτσι όμως η ομάδα θέλει στήριξη και είναι οτι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο Παναθηναικός τα τελευταία 15 χρόνια.

    Θέλω να πιστεύω οτι η έκπτωση στο θέμα προπονητή θα σημαίνει καλύτερους παίχτες...για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Opws kai na exei aderfia emeis prepei na stiriksoume ti nea prospa8eia. Oi kairoi einai polu duskoloi kai ta lefta ta dinoun me to stagonometro. Xwris vevaia auto an simainei oti den mporouse na vrei kai kalitero proponiti gia ton pago. Sigoura o Mpartzokas einai kaliteros tou Pedoulaki. Min ksexname pws o Mpartzokas eixe ftasei mexri tous 16 tis EUROLEAGUE kai mas apekleise kiolas. Twra me ti kritiria epileksan ton Pedoulaki den mporw na katalavw....

    YS: ZW GIA TIN MERA POU 8A SE ANAKOINWSOUME KAI PALI ARXONTA, POU 8A GIRISEIS SPITI SOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ?


    ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναπολι13μ13/12/12 3:52 μ.μ.

    βαγγελη ακου παληκαρι μου σταματα την αβαντα στον δημητρη γιανακοπουλο........ναι ο μπραμπος ειναι ενα δειγμα γραφης τι μελει γενεστε στο φετινο ροστερ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νταξ... Πλέον δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσει ο ΖΟΤΣ. Θα μου πεις, γιατί, σου είχαν πει ότι θα γύριζε? ...Γιατί, μου είχαν πει ότι μου κόψουν το μπάσκετ για τα συμφέροντα τού υιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσύ θα ''τρελαθείς'' όταν φύγει ο Μαίκ , ο Καιμάκ και οι άλλοι δηλαδή ;
    Έφυγε ο Ζέλικο .. υπομονή
    Έφυγε ο Ιτούδης .. υπομονή
    Μάλλον έρχεται ο Πεδουλάκης .. υπομονή
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερχεται η εκδικηση σιγα σιγα, ερχεται το ξηλωμα...Εχουμε να δουμε ακομα πολλα..Καποιος γελαει υποχθονια-το ονομα του τελειωνει σε Τρακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου