Mε τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο μείωνε το budget και δεν το αύξανε.


Διαβάζοντας τις πληροφορίες για την διαφορά στο οικονομικό σκέλος μεταξύ ΚΑΕ και της πλευράς των Μπατίστ-Καϊμακόγλου-Βουγιούκα-Περπέρογλου ,μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα ενός παιδιού που είχε πει με το που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ζοτς απο την ομάδα.

"Αν η αιτία που έφυγε ο Ζοτς ήταν και η διαφορά του budget ,επειδή ζητούσε 2 εκατομμύρια παραπάνω ,θα καταλάβει ο Δημητράκης πως χωρίς τον κόουτς ,θα χρειαστεί να ξοδέψει περισσότερα αν θέλει να κάνει το ίδιο ανταγωνιστική ομάδα"

Και αυτό ισχύει. Με τον Ζοτς στον πάγκο ,εκτός ότι είχες τα
συν του καλύτερου προπονητή ,της ομοιογένειας και του οικογενειακού κλίματος ,είχες και κάτι άλλο που ήταν γεγονός στο Ευρωπαϊκό Μπασκετικό Χρηματιστήριο. Σου έφερνε στην ομάδα παίκτες με λιγότερα λεφτά απο αυτά που θα ζητούσαν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Και αυτό γιατί ήθελαν να δουλέψουν μαζί με τον κόουτς και να γίνουν καλύτεροι. Όπως και το να φύγουν απο την ομάδα με τον Ζοτς στον πάγκο λόγω χρημάτων ,ήταν πολύ δύσκολο. Μόνο στις περιπτώσεις των Λάκοβιτς ,Σπανούλη (αν και δεν θεωρώ πως έφυγε για τα φράγκα) και ίσως του Νίκολας έγινε κάτι τέτοιο.

Άρα εξοικονόμηση χρημάτων έκανες με τον Ζοτς και με την παρουσία του ,έριχνες αυτομάτως και τις απαιτήσεις των παικτών. Αν όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να χτίσει το ίδιο ανταγωνιστική ομάδα ,πιθανότατα θα χρειαστεί να ξοδέψει περισσότερα απο όσα αρχικά υπολόγιζε και θα του γυρίσει μπούμερανγκ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/6/12 4:46 μ.μ.

    Πολυ σωστος φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφού δεν τον ήθελαν τον άνθρωπο, τί να λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήθελε να κρατήσετον Ζέλικο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πολύ απλά . Πολύ απλά δείτε τι έγραφε ένα site του ( δεν θα του κάνω διαφήμιση γράφοντας ποιο είναι ) λίγες μέρες πριν το ραντεβού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου