Ετοιμάζουν σαμπάνιες στο Gazzetta!

Gazzetta

Όσο περνάνε οι μέρες και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γενικών και ειδικώς ,τόσο το Gazzetta αυξάνει τα ...χαιρέκακα άρθρα του. Μετά το περυσινό ντου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία τους και την επισημοποίηση πριν λίγες εβδομάδες ,πως αναλαμβάνει την ΚΑΕ ,στο Gazzetta έχουν ξεκινήσει να "χτυπούν" ύπουλα αλλά επίμονα.

Με ρεπορτάζ που έχουν πολύ μεγάλη δόση αλήθειας ,αλλά και με μια πρόωρη καταστροφολογία ,ώστε να δημιουργούν κλίμα αναξιοπιστίας γύρω απο το πρόσωπο του Δ.Γιαννακόπουλου και να προετοιμάζονται για μεγάλα πάρτι ,σε περίπτωση αποτυχίας της ομάδας που πάει να χτιστεί (ή να ανανεωθεί ή δεν ξέρω και γω τι στο διάολο).

Αυτό είναι μια μικρή επισήμανση ,ώστε να τσεκάρετε λίγο πιο πολύ τα κείμενα που θα ανεβάζουν απο δω και στο εξής αν τα πράγματα δεν πάνε καλά ,ή τον τρόπο με τον οποίο θα αμφισβητούν έμμεσα την ομάδα εξαιτίας του ιδιοκτήτη της.

ΥΣ: Μην ξεχνάτε πως το Gazzetta βρίσκεται και στους ..."δεν αγαπάμε".

Σχόλια

  1. Το πιο ύπουλο site από όλα. Κάνουν πάρτυ οταν ο Παναθηναικός δεν πάει καλά οι ΨευτοΠαναθηναικάρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λετε τωρα??Και εδω και αλλου σε δικα μας σαιτ το ιδιο κανουν οι απανταχου Παναθηναικαρες.Σιχαθηκα να διαβαζω δικα μας σχολια απαξιωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξεκινήσουμε από τα βασικά, η αθλητική δημοσιογραφία είναι γελοία. Μόνο γνώμες διαβάζεις και λιγότερο γεγονότα. Τώρα, αν συνεχίσει η καε να πελαγώνει με περιέργες αποφάσεις, συμφέροντα, καθυστερήσεις και να βγάζει τα μάτια της με τα χεράκια της, δίνοντας πάτημα στον κάθε βλάκα που αρθρογραφεί είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου