Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Ιτούδης και ανακοινώνεται το βράδυ;!


Σύμφωνα με το pamesports.gr ,o νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ,μπορεί και να ανακοινωθεί το βράδυ και θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης. 

Μακάρι να ισχύει ,θα είναι η καλύτερη εναλλακτική για τον πάγκο της ομάδας. Αν και πλέον δεν καταλαβαίνω ,γιατί δε γίνεται και επαναπροσέγγιση στον Ζοτς να διορθωθεί αυτό το ιστορικό λάθος...

ΥΣ: Αναλυτικά το δημοσίευμα ...
Αλλαγή ρότας 180 μοίρες στο θέμα του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι πράσινοι θα κατευθύνονταν σε μια «άγνωστη» γι’ αυτούς περίπτωση, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά το τελευταίο διήμερο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamesports.gr στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ως head coach για την ερχόμενη περίοδο ο Δημήτρης Ιτούδης. Η συμφωνία του επί σειρά ετών συνεργάτη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα επιβεβαιωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απόψε στο τελικό ραντεβού που θα έχει μαζί του ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι λόγοι που οδηγούν τις δυο πλευρές σε συμφωνία είναι οι εξής: 1)      Ο Ομπράντοβιτς , όπως όλα δείχνουν, δεν θα εργαστεί πουθενά την προσεχή περίοδο και ως εκ τούτου ο Δημήτρης Ιτούδης καθίσταται αυτομάτως διαθέσιμος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Γιαννακόπουλος ,έχοντας εκτιμήσει ιδιαίτερα τη δουλειά του Ιτούδη τον θεωρεί άριστη λύση για τον πάγκο του νέου Παναθηναϊκού. Μάλιστα κατά την πρώτη συνάντησή τους οι δύο άνδρες συμφώνησαν για το σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν.2)      Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που είχε βολιδοσκοπηθεί απ΄τον Παναθηναϊκό για τη θέση του προπονητή ανακοίνωσε στον κύριο Γιαννακόπουλο την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του ως μπασκετμπωλίστας για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο. Άρα το σενάριο της προπονητικής του πρεμιέρας παίρνει αναβολή. Σημειώνεται ότι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγαπούν τον Δημήτρη Ιτούδη τον οποίο θεωρούν έναν από αυτούς μετά την πολύχρονη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας δίπλα στον Ομπράντοβιτς.

Σχόλια

  1. Όχι απλά μακάρι παιδιά , αλλά Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι , μόνο τον Ιτούδη θέλουμε πλέον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE ADERFIA EXETE SKEYTH KATI?MIPOS O ZELIKO EPREPE NA KSEKOPYRASTI GIA KANA XRONO KAI GINETE OLO AYTO?LETE TOY XRONOY NA EPISTREPSI?ME TON MITSARA STON PAGO GIA ENA XRONO AYTO THA EINAI TO KALITERO GIA OLOYS MAS.RE LETE NA MAS KANOYNE KAMIA PLAKA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και το ρόστερ να παραμείνει και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.
    Υ.Γ. Με τις μέχρι τώρα εξελίξεις επιβεβαιώνεται πάντως και αυτό που έλεγαν αρκετοί ότι οι λόγοι διαζυγίου Παναθηναικού-Ομπράντοβιτς δεν είχαν κύριο λόγο τα χρήματα.3 εκατομμύρια του έδινε η Εφές Πίλσεν για να τον κάνει δικό της αλλά δεν δέχτηκε απο την στιγμή που δεν θα είχε λόγο στο ρόστερ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοίταξε, και να έγραφε κάποιος ότι ο ζοτς ξεκουράζεται ένα χρόνο και έπειτα παίζει να το σκεφτεί να ξανάρθει, θα είχε πέσει λόγω αγνώστων παραγόντων, ματαιοδοξίας και πιθανοτήτων τόσο έξω, όσο οι πλάγιες σέντρες του βύντρα σε φουλ επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφε μακαρι αλλα τοτε γιατι να μην πουνε απλα οτι ο coach θελει να κανει ενα διαλειμμα? Απλα, καθαρα και ξαστερα. Αλλοι λογοι επαιξαν. Ελπιζουμε σε επιστροφη του τιτανα Ζοτς. Μεχρι τοτε Μητσαρας Ιτουδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου