Παναθηναϊκάρα ο Τσίπρας ...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ,έτσι;


Όλα τα sites παίζουν τος ...τόμους που εμφανίστηκαν πίσω απο τον Τσίπρα στην βιβλιοθήκη του ,στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Αρρωστάκι με την Πανάθα λοιπόν ο Αλέξης...

Μόνο μια ερώτηση που την έχω κι απορία: Η συγκεκριμένη εγκυκλοπαίδεια είναι για τα 100 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου και είχε βγει μέσα στο 2008. Την έβαλε στην βιβλιοθήκη του πριν ή μετά τον πόλεμο που έκανε στο αθλητικό κέντρο του Βοτανικό με την εύρεση των κορμοράνων;

ΥΣ: Έξυπνος πάντως ο Αλέξης που μας μόστραρε την Παναθηναϊκοφροσύνη του ,3 μέρες πριν τις εκλογές. Αλλά Παναθηναϊκός που να σε ψηφίσει για αυτό ,δε νομίζω να υπάρξει...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/12 11:36 μ.μ.

    Και τι να ψηφίσουμε; Το λαμόγιο τον γαύρο το σαμαρά που πανηγύριζε στο καραϊσκάκη όταν μας έσφαζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/12 10:03 π.μ.

    Εγω θα ψηφισω χρυση συγη για να φανε χαστουκια ολοι αυτοι οι ψευτοδημοκρατες οι κλεφτες που μας εχουν γαμησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον εχουν κατηγορησει επειδη ο θειος του ηταν στη διοικηση της ΠΑΕ επι χουντας αυτο το ξερεις? ξεκολληστε πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος εβαλε καθοριστικα εμποδια μωρε? στο εμπορικο εβαλε τα εμποδια.. με την συμφωνια που εχει κανει Τζιγκερ-Βωβος-Κακλαμανης που ειναι μεγαλυτερο σκανδαλο κ απο αυτα του Ακη. 100 φορες ειπε οτι θελω το γηπεδο κ οχι το τεραστιο εμπορικο.. τα μισα ακουτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η εννοεις οτι εχει κ συμφεροντα στα ολυμπιακα ακινητα?? **** οι πολιτικοι δεν το συζηταμε.. που εφτιαξαν τσαμπα γηπεδο στο γαβρο και σε εμας θελουν να παρουν τη λεωφορο τσαμπα.. αλλα να το πηγαινουμε κ εμεις στο "σε ολα φταιει ο συριζα" υποτιμα την Παναθηναικη νοημοσυνη τουλχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE ADERFIA KAI POIOS PANATHINAIKOS DEN EXEI KANEI LATHI SE AYTOI TIN ZOH?TO OTI EINAI PANTHINAIKOS TO KSEROYME OLOI MAS KAI KANEIS DEN TO AMFISVITI OK?MIN TA ISOPEDONOYME OLA.NEO PEDI EINAI KAI LATHI THA KANEI KAI MALAKIES THA PEI.DEN PAVEI NA EINAI PANATHINAIKOS OMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΠΕΛΩΚΗΠΙΩΤΗΣ13/12/12 3:48 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ, ΚΑΙ ΘΥΜΗΖΩ ΟΤΙ ΤΟ "THE MALL" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ...!!!


    ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΥΡ-ΣΠΥΡΟ..."GOLDEN HALL" ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟΤΟ ΤΕΝΝΙΣ)...!!!


    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΩΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΒΟΥΡΤΣΕΣ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...!!!


    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ακατανομαστο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...!!!


    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!


    ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σχέση εχει η ομάδα με την πολιτική; Είναι γνωστό ότι είναι βάζελος και ίσως η κίνηση του να βγεί για καλό στην ομάδα. Όπως αποδείχτηκε στο γήπεδο είχαν στήσει κάποιοι πάρτυ...Και αν η άποψη μας είναι να κάνουμε και εμείς τις απάτες που έχει κάνει ο γάβρος τότε σε τι διαφέρουμε; ( Γνωρίζετε ότι κανείς δεν έχει την συμβαση του Καραισκάκη;. O Φ.Συρίγος έγραφε, συνεχώς για το θέμα αλλά τον έγραψαν...όπως και όλο το λαό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι φίλε μου. Εχω άλλη άποψη. Το γήπεδο εκτιμήθηκε στην αρχή ότι θα κοστίσει άνω των 120 εκ. Αυτα ποιος θα τα πλήρωνε; Εχεις δεί τις συμφωνίες ΓΗΠΕΛ με Bωβό η Άκτορα; Γνωρίζεις τι υποχρεώσεις αναλάμβανε ο Παναθηναικός; Ποιός θα εκμεταλευόταν τους εμπορικούς χώρους; Ο μόνος που τα ζήτησε ήταν ο Βγενο αλλά δε νομίζω να τα έλαβε.Η απάτη θα ήταν η ίδια που έγινε και με το Γάβρο για το Καραισκάκη. Η σύμβαση θα ήταν επωφελής όχι για την ομάδα αλλά για τον επιχειρηματία . Γνωρίζεις ότι την εκμετάλευση του Καραισκάκη δεν έχει ο γάβρος αλλά εταιρεία(μάντεψε ποιού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου